AULAN NU DÅ MED MASSA FINT FOLK!

Japp nu sitter jag och bloggar i skolan och i aulan hehe :-) kulit liv! ja just nu så tränar vi
Lisa borde inte glömma att logga ut från sin blogg, hihihihii ;) Ingen vet vem jag är heller, busigt!

ALLTSÅ DETTA ÄR TOPPEN!

mer läsare och Lisa HedblomLovisa Hannu och 275 andra gillar detta. fortsätt så älsklingar! ni gör mig så gald kärlek till er alla♥

JAG VILL BARA SÄGA DIG TRE VIKTIGA ORD SOM JAG VERKLIGEN MENAR..

Vart jag mig i världen vänder mig står jag här med tomma händer...

<3

Jag vill ha dig här hos mig, jag vill alltid ha dig nära,

Varje gång du ler,Så river du mina murar

Då känner jag att du är den jag vill ha

Och jag vet att jag finns alltid där för dig

Nu idag och för all framtid, tror att vår kärlek växer starkt, när du och jag får va tillsammans

du vet vem du är.


BLOGGAR BARA MER OCH MER

Hahah gud ladda ner nå as gulligt tema till google chrome! med nalle puh och dom där ååh! :-D nu sitter jag och no lifear och tränar glosor nog för dom här är skit lätta med ajja då har jag då något att göra ;-) idag så har jag typ träna hela dagen jävligt chill :-) sen så ska man väl ut om man får tag på emmmllan då! nu ska man väl ta och baka nå typ kalddkaka finns typ inget annant att göra i jokkmokk :-( iaf här kommer då en underbar bild på thihi♥
Jag skulle vilja påstå att vänskap är bland det vackraste, mest underbara och härligaste vi människor har att erbjuda varandra.

En vän är någon som förstår dig när du som minst förstår dig själv, som reparerar din kropp och ditt hjärta när någon annan huggit det i bitar, som stryker dina kinder när de täckts av tårar, som stadigt står bakom dig och lovar att solskenet kommer tillbaka.

Det finns de långvariga och de kortvariga vänskaperna, de som du hörs med varje dag och dem som du bara talar med ibland. Inga av dessa behöver vara den ena bättre eller sämre än den andre.

Vänskapen, som ofta uppstår genom slumpen, när två människor som kanske inte alls är särskilt lika, bara finner varandra är både fantastiskt och häftigt!

För i en vänskap finns inga krav på att man måste vara lika, man behöver varken tycka, tänka eller vara samma! Man kan istället låta sig uppskatta varandras olikheter, lära sig av varandra, komplettera och kompensera den andres sidor.

Sen finns självklart de vänskapsförhållanden där man är så lika att det är läskigt. Där man inte behöver prata med varandra utan bara vet säkert vad den andre tänker, tycker och känner. Där man genom åren byggt upp ett slags hemligt kroppsspråk, små impulser sinsemellan, där varje rörelse, min och ryckning talar till varandra.
Till er mina kära underbara vänner som alltid finns där och ställer upp.

JULKLAPPAR SKA IN..

Ja får väl ta och beställa julklappar typ till hälften utav mina vänner thihi! :-D ja ko typ hem från en ragg med älskling! och mutti ja inte för vi gjorde så mycket förutom att jag faila då jag råka säga till jeanette vad jag skulle köpa till henne i julklapp! ja typiskt mig då ;-)

CHILL

Ja kom hem från skolan för något tag sen eller ja det var nog några timmar sen ;-) och nu är det bara fyra dagar kvar tills 8:ornas och vi har typ inte ens gjort klart showen :-S så de är lite stressat just nu men nå får vi det att funka hoppas då jag :-) ja imorgon så ska jag typ ha en chill dag typ bara mjukisar och chill tröja thihi och mössa haha tog johannas mössa! puss johanna :* ja sen så var ju nån snygg på skolan åh vad han är snygg! ;-) HAHA skämta..aa fast ne, nä nu ska jag blogga seriöst då ja de kommer fan va en jävligt chill vecka typ en lektion varje dag! fast vill ändå hoppa av så jävla pinsamt :-$ sen så längtar jag som fan till jul men vette fan vad jag ska köpa till dom närmaste!♥ bjuder på denna sköna jul bild!

Rubrik

isa!! Du är bäst! Du är min bästa vänn och  helt underbar! Jag älskar dig över allt annat,klarar mig inte utan dig.<3
Chacha bloggen :) Emelie här dåee ;) Nemen helgen då,igår var vi nånstans å gjorde nånting. Idag ska vi nånstans och hitta på nånting! :) så de är väl de som gäller nudå! :) Haha ,Lisa plattar håret,jag bloggar..Ska snart äta sen äre ut som gäller! så hörs senare ;)

KROSSA ALL FÖNSTER!

Nu saknar jag dig som fan emelie! bäst för dig att du är i skolan imorgon! fan nu blir jag sur..detta är inge bra men iaf längtar till i helgen kanske man ska umgås med nån fin om inte med jenny men iaf va ju med jenny idag som sagt och vi hade ju lite damp ;-) puss på dig älskar dig!♥ jaja men iaf skulle bara påminna er att jag verkligen älskar er! ja det var väl allt för ikväll imorgon så kanske de dyker upp något foto eller nåt sånt. Åh fuck off nu har dom stoppat upp dom nya skolfotona i korridoren alltså fuck off..vart så jävla ful! usch. ajja nu ska man väl skriva nå vettigt som nu de är ja att det börjar bli sjukt drygt när man ser ex johanna och kovve i korridoren..vill ju också ha nån att pussaas med nån att va kär i och nån man alltid kan vända sig till..</3 men ja så är det bara. nu ska jag väl gå och testa vad jag ska ha imr puss och gonatt! kanske slänger in ett inlägg till men de må va kort!
nån random söt bild! :-D

KOM JUST HEM DÅ!<3

Ja då har man då varit med jenny hela jävla dagen ganska så chill då! fast saknar ju emelie som ut i helvete! :-( nu ska jag väl ta fram lite kläder tills imorgon ska va lite extra fin haha bara för att :-) sen så kanb man ju säga att jag är typ överlycklig över att få prata med nån brud jag har saknat jag vet inte hur länge..så skönt att veta att vi inte hatar varandra eftersom vi tog så nära innan det blev kaoz! men är glad för vi är vänner iaf :-D lovely du vet ju vem du är!♥ ja idag så skulle då jag då vara på konfan men skit i det och for och sola med jenny :-) ja hon blev då ganska så neger om man säger så ja som jag då inte blev så är det alltid :-( thtihi ja sen så ska man väl försöka ta nå kort imr så ni får se hur jag ser ut då men har då dock inget att ta kort med men ska typ låna nåns telefon :-) hehe
du vet vem du är..

Saknar miiiiiiiin Lisa! <3/emeeelie


.

It's okay to make mistakes, but not the same mistake twice.
Ja nu har jag klivit upp från de varma badet :-) nu ska jag väl föröka få pappa att fylla på telen så jag kan skriva till emelie och se vad vi kan hitta på iaf nån av oss ids eller om jag ska gå och snabb möta henne! har ju saknat henne så,men nu ska jag väl fixa mig och se vad kvällen bjuder på ;-)

GODMORGON!

vakan för nån timme sen för huvudevärken men nu är det iaf bättre :-) men kan inte träna idag de va ju de också..sen så ser jag väl om jag kommer ut idag då ska jag ju antagligen träffa emelie! lovely♥ sen så ser jag väl vad dagen bjuder på! ska göra mig en macka med baconost på sen så ska jag sätta mig i badet och chilla! fyfan så soft! och som ni vet så kommer jag fortfarande spara till en iphone 4 så jag kommer int eköpa något om det inte är 100 % nödvändigt! men de är en sak som jag har lovat mig själv ska inte köpa något för mina pengar ska spara alla! nog snackat om de ;-) nu ska jag göra fika puss
så överdrivet söta!

HISS & DISS

♥ Tar och hissar vintern
♥ Att ha nån pojkvän att mysa med och vara kär inte olyckligt kär.
♥ Julpynt haha älskar det så jävulst mysigt!
♥ Killar som kallar brudar för player då man har varit tillsammans med två pers och han har då knullat 5 brudar på en vecka men då är det inget fel med det,eller att strula med en brud och säga att man gillar dom och sen bli tsm med din flickvän igen och sen gå till nästa och göra samma sak. hatar det usch.
♥ När man verkligen längtat efter vintern så när den väl kommer så vill man ha sommar igen..
♥ Att bli anklagad för massa saker man själv inte ens vet om.

SKULLE BARA SÄGA HEJDÅ.

Alltså ja skulle blogga som fan och nu ska jag väl göra det :-) jag måste tydligen till skolan imorgon för vi har träning men jag vill inte så det blir nog skola på onsdag iaf då ska jag va med jenny tills vi har konfamöta! haha det är bara därför hon är med i det för hon ska kunna stanna i jokkmokk längre haha smart tjej sen så ska jag va med henne hela helgen nu till helgen alltså det var ju ett tag det..men nu ska jag då iaf va med henne! vi får väl se vad vi hittar på ;-) ja idag har jag nog inte gjort så mycket jo jag har väl umgåts med nå azum folk! :-D thihi iaf två av dom..sen så längtar jag som fan till julafton! då får man pengar av alla och då blire shoppa eller spara men vi får väl se vad som händer iaf ska skriva till farmor att jag önskar mig en iphone 4 och det har jag gjort snart jag vette fan men nog länge ;-) ska ta nå nya egoshots snart behöver en ny profilbild :-) ajja skulle bara påminna att 8:ornas är den 2 december och ni som läser detta ska dit!
Va bara tvungen så söta!♥ den så skulle jag dock påminna er om detta Lisa HedblomSandra Helin och 255 andra gillar! detta.

I STILL LOVE YOU.


SJUK.

A relationship without trust is like a mobile with no service, all you do is play games. bitch.
Ja passar väl på att blogga då man är sjuk då :-) ja men jag är inte sjuk men ändå så är jag det, det är bara att jag inte orkar va i skolan för allt..så ja men ska försöka bli lite pigg så jag kan dra till skolan så jag får träffa emelie och jenny! :-D thhi fast imorgon måste jag nog stanna hemma eftersom jag är sjuk aa fast ne och sen så missar jag en träning men äsch kan ändå dansen utan till typ :-) om två veckor så är det så får väl träna hemma! just nu ser jag paradise hotel danmark det har kommit nya avsnitt big love!♥ sen så checkar jag på lite nya bakrunder till datorn thithi :-) och kollar lite kläder man ska beställa hem!

chacha bloggen

llisa is upptagen nu,så då får ja blogga som vanligt då..ja men ska börja dra oss hemmåt nu snart då så lisa bloggar sen!! :) pusshejs/lyckad-kväll.se :)

Lisa byter gardiner../// EMeleie

Chacha bloggen,kom till Lisa typ nyss. Ska umgås med den bästa flikkan nu ett tag,sen ska vi hem till mig så hon kan blåsa/fixa håret å jag ska äta,sen utg ;) Känner på mig att det här kommer bli en lyckade kväll :) hoppas påde bästa iaf!
åH FAN VA FINT DE BLEV ME SVRTA Å RÖDA GARDINER!!! lisa upprepar JA FYFAN VA FINT DE BLEV! de vart fint! :)
Älskar dig Lisa över allllt annat på denna jord! du betyder otroligt mke för mig! utan dig är jag ingen..<3

IKVÄLL SÅ SKA JAG GÖRA DIG GLAD IGEN

ja nu ska jag göra överdrivet många inlägg :-) ja idag ser väl dagen lovad ut, ska umgås med hur många som helst och ska skita i vad alla säger tänker släppa alla tankar idag och låta allt annat styra mig! orkar inte ens tänka längre..ajja nog med det måste få mamma och pappa att vakna så mamma kan färga mitt hår :-D längtar som fan tills ikväll! sen så är jg typ överlycklig för jag är kär okej de har jag varit ett tag nu men nu blir man iaf inte dissad av den personen..men ska typ städa lite till i mitt rum och sen får man fin besök ;-)

JAG VET ATT DU VET ATT JAG HATAR DEJ.

ja nu har man då vaknat ganska så coolt så har ju faktiskt jack vakna tidigare än mig det är verkligen något som aldrig händer ;-) men han har ju en anledning han ska dra en ragg ner till gve och ragga några brudar med wille eller ja jag antar att det är det han ska göra :-) nu är det så att jag ska börja blogga mer eftersom jag har haft en lång bloggpaus så nu ska jag blogga och blogga och blogga så mycket det går :-) men det är lite drygt jag kan inte föra över bilder till datorn på denna dator och min andra har broken :-( så nu måste jag använda denna skit dator men ajja idag blir det väl att färga håret mitt gud så jag längtar :-D haha men vågar typ inte färga de men nu måste jag för det har kommit snö och när jag sa att det kommer snö så skulle jag färga det svart :-) igår va med ute en sväng med nilas,matte,willle,jack och emelie fast alla var typ tvungna att dra hem 10 så sen så blev det jag,nilas och jack för wille for och ragga med nå folk och sen så drog vi till wille och va lite med matilda! ja men nu ska jag göra lite fika och typ väcka mamma så hon kan sätta i färgen tänker inte göra det själv precis :-) bloggar mer sen!
Åh vad jag vill ha vinter nu!

ÄLSKAR DU

ja nu måste man ju bröja blogga då känner ju jag eftersom jag inet har bloggat på flera veckor så :-) men iaf idag har jag då inte haft nå speciellt på skolan då,förutom prov och de gick ju förfan bra! :-D men nog med det idag var ju jag med emelie självklart hah och en annan liten speciell person haha! vi gjorde väl inte så mycket men ja taggar väl tills imorgon då man drar en sväng till lule och träffar anja fyfan vad jag har saknat den bruden! :* haha men iaf sen åker väl jag ner till jokkmokk igen kan ju inte va utan emelie älskling! inte nå mer så sjukt drygt när hon inte är nära mig! men nu ska jag väl ta och lägga mig så jag kan vakna imorgon så drygt försover mig hela jävla tiden..men nu ska jag fan upp sista dagen jag sminkar mig och fixar mig på en vecka,jag och emma ska ju se hur det går att bara stiga upp utan att fixa sig hah undra hur det kommer gå för mig haha ajja får väl se bye biitches

DAH!

chacha bloggen,sitter här nu med jo******* och lisa älskling som bloggar i sin drömmvärld..aja tbx till verkligeheten nudå lixom! :P ja menar DAHHHHHEDHNGVJpe ne skojja men ja sööt.
iaf,idag så har vi varit i skolan. HAHAHA ne men asså de har vi ju,Åh de var då typ första gången vi träffades på såååååååå lååååånga två fucking dagar!! fattar ni de lixom ;P ne men sen har vi umgåtts me nå randomssss ;) och nu väntas kaffe! :):):); HAHA puss/ mig :) <3
älskling jag älskar dig! <<3 lisa"!!! :)

UTGÅNG MED BÄSTAVÄN!

ja då äre ännu en kväll med bästavän! men förlåt att jag inte har bloggat men funderar att ta bort den och så har jag inte haft nån lust...men aja ska ha en bra kväll hoppas ni också får det! Puss

JAG VILLE BARA SÄGA ATT DU ÄR VÄRDELÖS.

true story
Killen: Jag hatar dig, lämna mig!
Tjejen: Okej.
Killen: Vadå okej?
Tjejen: Aa, vad?
Killen: Ska du inte gråta nu?
Tjejen: Nej, min mascara är för dyr för att smetas ut för någon som är så värdelös som dig.


LÄNGTAR EFTER ATT FÅ TA PÅ DIG ;-)

kom typ ut ur duschen för något tag sen :-) sen har jag hunnit med att baka och typ två plåtar hehe sen ska man hinna fråga jack om nå saker sen ringa lussan och jenny och höra med dom,övertala morsan att jag får dra till boden och sen blire väl inte så mycket efter det :-D men vi kanske måste flytta ner 8:ornas för de blir så många som far bort den helgen de va först så nu är det bara två veckor kvar så vi måste nog träna varje dag :-O drygt men ett måste! kommer alltid vänta på dig tills du tar dig samman och säger ja.

DU ÄR SNYGG SOM FAN,MEN DU FÅR DIG ATT SE FUL UT MED DIN ATTETYD.

kom just hem från skolan eller för nån timme sen gick väl hyffsat bra..fick ju en kram utav emma! :-D thihi sen har vi tränat på 8:ornas typ några raster fast det är nå jävulst drygt för att ingen är typ seriös speciellt ingen kille blir ju fan sur..:-( haha ajja nog med de ska typ baka idag sen blir det väl slå på nån film och chilla pallar inte fa ut nå idag blir så drygt att stå och baka i fyra timmar sen gå ut 


I LOVE ONLY YOU,AND HOW IT SHOULD BE♥

ja som sagt dålig på att blogga men har ju fått vespan nu så är och kör den ganska så ofta så kan inte sitta inne och slösa bort tiden medans det fortfarande inte är snö på backen :-) thihi ja har varit med råppan och nilsson och emelie då vi var typ på unf igår och såg film sen följde jag och råppan emelie hem så otroligt söta alltså måste bara säga det! :-D sen så for jag med jeanette på nån ragg sen for vi hem där vid 3 ganska så slut var man idag när nilsson ringde och väckte mig ganska så surt sen for jag och emelie till unf och chilla där sen fick jag köra grabbarna till hallen vafan dom har ju egna ben ;-) jaja sen så har vi gjort lite andra saker också men de var nog det roligaste hojja älskar dig bästavän! sen så har man ju lite bråkigt men ja hoppas att det reder ut sig imorgon då jag ska prata med henne..för du var verkligen den jag såg upp till. iaf här kommer nyaste bilden på mig och bästavän! ;*

HISS & DISS

♥ Just nu så hissar jag sommaren nu när det kommer bli så kallt så kommer man ju vilja ha sommar och så lätt med det,shorts och ett linne men nu måste man ha på sig hela garderoben för att inte frysa -.-
♥ Hissar sovkompis thihihi sover aldrig ensam mer ;-)
♥ Vänner som jag kan lita på känns så skönt att jag har er!
♥ Att bråka med nån som stod men väldigt nära,fast ja nog är det du som ska förklara dig.
♥ Att skolan börjar snart SUCK! vill inte till skolan
♥ När man har mist nån som man älskar så kan man inte få tillbaka den, och de är då man inser hur mycket den betydde för en.

GODMORGON!

Ingen människa är perfekt men du är så nära man kan komma!♥
vakna typ för nån minut sen riktigt skönt fast det var katterna som väckte mig så det var ju sämre det :-(
är dock hemma själv så vette fan vad jag ska göra, ska väl ringa emelie när hon vaknar så hon får dra sig hit!
jag ska typ göra mig nån macka och te åh te är underbart ju!♥ sen blir det väl ut en sväng med emelie :-D
sen är det ju så att jag har bråkat med en underbar vän som jag INTE ville mista och lita på till 100% men ja om man gör som du så måste du ju ändå fatta att jag inte kommer prata med dig och inte ens kolla på dig för nu har du en idiot stämpel i pannan och det förtjänar du jävligt mycket. lågt alltså jag menar det så jävla lågt. nog med det längtar som FAN tills mina päron kommer hem så får jag ju se min vespa!

JAG ÄR GRUVLIGT BESVIKEN PÅ DIG.

jadu dom här dagarna har varit både super och inte fyfan för dig och jag älskar dig! :-D
jag fick ju träffa emma och det var nog det bästa fyfan som jag har saknat dig min lilla älskling!♥
sen så har väl jag och emelie virrat runt över hela jokkmokk men det är ju som sagt dött här i denna håla..
sen imorgon får man ju se ny vespan som mamma och pappa far och hämtar imorgon alltså dör av längtan!
sen så var det ju det där med körkort också men äsch det fixar väl sig haha :-) sen så måste man ju ringa
och väcka emelie imorgon jag kommer aldrig kunna va ensam hemma usch nej! det går inte..
sitter och snackar skype med minah och linus gruvligt kul alltså haha :-D OCH JAG BLOGGAR MINAH!


FOREVER YOUNG

Tumblr_ltz1zaahvx1r3zfqdo1_500_large

DÅLIG PÅ ATT BLOGGA MEN FRÅN OCH MED IGÅR SÅ HADE JAG VERKLIGEN INGEN LUST..

ja har varit med emelie sen jag kom från kiruna ja det var då ett jävla liv igår och kommer inte prata med dig eller om dig på minst en månad och du vet vem du är! och tack alla som finns där för mig älskar er alla! ♥
idag blir det väl fa ut palla sitta inne eller typ sova bort hela lovet :-) sen så kanske man drar till boden nästa helg ;-) hoppas på att bästavän får följa med thihi! ska till emma och chillaxa lite där tycker det låter bra!
nu försöker jag få i mig lite mat men har tappat mat lusten helt och hållet inte bra..:-(
men nu ska väl vi ta och fixa oss skriver mer sen ;-)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus