sov gott.


Nu går jag och lägger mig, måste sova ut så jag orkar med skolan imorgon.

Hiss & Diss

HISS
Just nu hissar jag vårens mode alltså deras färger, förut var det typ grått,vitt och svart men nu är de typ rosa byxor och ljus blå tröja ja ni fattar dock så gillar jag inte så mycket färger men nu när man tänker på det så är de riktigt snyggt.
DISS
När man litar på människor och sen så kommer det fram att man inte alls kan lita på den för den inte kan hålla käften, så jävla dålig stil usch hatar det (nog för att jag kan va så ibland också men de är bara i tillfällen)

Before i die


Äkta vänner är som stjärnor. Du kan inte alltid se dom, men dom finns alltid där♥

Nu ska man packa så man blir klar nån gång..så jävla drygt till veckan så kommer Sandriis blir typ att va med henne hela veckan thihi :-) Det blir awesome får man hoppas då sen äre ju så att jag kommer ha problem med att ha nån telefon för den har gått sönder så får försöka hitta nån så snabbt så möjligt eller låna av nån :-) En sak som är säker är att jag kommer sakna dig Minah näru åker du kommer ju va borta en vecka :-(<3 ajja får överleva på nå vis..nu ska jag kolla nån telefon

Puss på dig bästa vän!

31/1-2012

Äntligen hemma! Kom hem där vid 13.00 och de första jag gjorde var att springa och lämna mina saker och springa till skolan för att träffa min lilla älskling som jag har saknat sjukt mycket! Överraska både han och Minah haha sötnos du är! Har haft så sjukt kul på lägret det var lätt värt att vara på men sov inte ett skit då jag var där..dom två första nätterna var så jävla läskiga :-( Sen så gick de bättre att sova, till helgen blire att sova ut fyfan så skönt fast kommer typ inte hinna med de heller för nu packar vi som fan till helgen flyttar vi ju så kommer inte ha en slapp helg precis ajja har ju ändå lov en vecka efter det så :-D Konfalägret var typ jävligt awesome jag lärde ju känna en massa folk trevliga var då alla förutom en liten mupp som gjorde kaoz men sen så var de inte så mycket mer men nå kan man känna att man har gått upp i vikt vi åt förfan hela jävla tiden :-S Så nu blire att springa bort allt eller springa och springa va ute och gå som ett jävla as och typ inte äta nå godis åt ju förfan godis hela helgen haha ;-) Jag dela då rum med Cajsa och Jenny och de bästa var ju när vi kom dit så skulle ju våra pojkar åka hem med våran buss så vi slängde våra saker och sprang till dit där dom var ;-) Bilder kommer!
Älskar dig

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET.

Ja har typ inget att göra så slänger väl in ett till inlägg :-)
En sak imorgon är att jag ska tagga konfan och jävlat släppa loss, orkar inte hålla på att va ledsen vet inte ens om de är värt det att släppa en tår för dig. Saknar dig så otroligt mycket men nu ska jag inte skriva om de mm, nu ska jag jävlat säga dig en sak låter du inte min kompis va så då jävlat blir det synd om dig, du säger att du är så jävla bäst osv men de är du verkligen inte ursäkta att hon är mkt snyggare än dig, har hört nog om dig nu och nu är jag fan gode less. Visa nu att du är lite mognare nu. De får räcka för ikväll och kom nu ihåg att jag inte kommer kunna blogga på 5 dagar typ men ska försöka, nu ska jag ha kul med mina underbara vänner! Älskar er<3 gonatt.

HATAR DIG ÄR ETT STARKT ORD SOM MAN SKA MENA OCH NÄR JAG SÄGER DET TILL DIG SÅ MENAR JAG DET VERKLIGEN.

Myspys forever alone, kryper ner under täcket och ser nån film tror de blir jag saknar dig..sen så klickar man hem lite kläder för att strösta sig..kanske man tar och beställer.
Hade varit jävligt gulligt, blir att dra en funderare under natten

Hej!

Hej alla Lisas läsare!
Har fixat Lisas blogg lite snabbt, hoppas du blev nöjd hjärtat!
-
Förövrigt så tänkte jag bara säga att Lisa är min bästa vän, och att ingen kan ändra på det.
Vi hörs säkert nån fler gång! /minahwikstrom.blogg.se
Jag älskar dig hjärtat / Minah

JAG VILL OCKSÅ..VARA SMAL..


TAGGAR NÅN ELLER ÄRE BARA JAG?

Ja då har man just kommit in från en lång promenad med mutti känndes skönt att få prata ut med henne! Behövde de iaf..ni som typ frågar och de varför vi bråkar så tänker jag inte skriva ut de här ni får väl själv ta och prata med mig face to face eller nå. Ajja och ni som frågar om de är slut eller inte så är det inte slut mellan mig och min älskade Alexander vi har typ bara en bråk vecka eller ja..något sånt. Kanske hinner träffa han imorgon ska ju åka upp med den bussen dom ska åka hem med ;-) då kanske man kliver av där och får pussa på han! Om de bara kunde hända..ajja nu blire att packa resten och sen slå på nån film och går och lägger sig btw snart kommer de bli nytt i min blogg för bästa vän ska fixa några saker på den puss på dig, du är bäst!

LESS BRUD 123

Nu har man varit och hämtat id kortet och gud hur man såg ut på de :-O haha ajja har varit och köpt godis och sånt skit det blev 4 st energi drickor en chips påse och 1 kg godis hmm..blire att tröst äta eller vad? ;-) ajja nu ska man ut med mutti en sväng behöver nog ta en promenad och gråta ut puss.

DU BETYDER SERIÖST ALLT FÖR MIG, ÄLSKAR DIG


SKOLA..

Sitter här i aulan och har hiss fast är inte med för jag får ju inte va med på något, så får sköta musiken på dansen men de är ju iaf något! Idag är det fan torsdag och imorgon kommer min älskling hem!<3 men då åker jag och lämnar han men jag får väl hoppas på att han kan fatta hur mkt han betyder och hur mkt jag älskar han och så han kan förlåta mig och gå vidare, nu ska jag väl plugga till religon provet som jag har imorgon alltså det är sjukt att jag taggar så mkt till konfan kommer bli sjukt kul och kommer inte kunna blogga nå så det får ni allt ta förlåt för det kanske så slänger jag in ett inlägg vi får väl se ;-)

PACKLISTAN

♥ Typ massa kläder
♥ Varma och ytterkläder
♥ Dusch saker (shampoo,balsam, tväl mm)
♥ Platttång och hårtork (smink mm)
♥ Kamera och mobil (mobilladdare osv)
♥ En jävla massa godis,chips och dricka


PLUGGA TILL PROV DÅ..

Åh fyfan vad skolan drar en till vansinne..samma dock med kärlek. Det suger verkligen att va ung men ajja nu lever man för man lever bara en gång så. Nu måste jag ta mig in i duschen och plugga som ett as bye.

KÄNNER MAN IGEN SIG ELLER VAD?


DE FÅR INTE BLI SÅ HÄR.

Kom just hem från en snabbis ute på stan med Simon vi var mest ute och gick känndes som om jag behövde fa ut och typ prata med nån. Ja de är ända jag försöker tänka på just nu är att jag taggar som fan till lägret som är på fredag :-D Att jag får umgås med Jenny de var fan sjukt längesen vi gjorde något men huvudsaken med allt är att vi är kompisar nu, och en sak är att jag inte vill bli ovän med dig igen vi bygger bara upp vänskapen igen, kärlek till dig! nu ska jag väl klicka hem nå kläder känner att jag behöver det ;-)

KÄNNS RIKTIGT TUNGT JUST NU..

Kom typ hem från skolan för nån timme sen förlåt för att jag inte har bloggat men har inte haft nån tid vid datorn eller ja jag fick inte sitta vid datorn men..men nu får jag! så nu passar jag på att blogga, har bråkat med min underbara bästa pojkvän igen men tror det går över om något tag de dåligaste är ju att vi kommer va utan varandra i en vecka typ för han ska på ec imorgon och kommer hem på fredag och på fredag ska jag på konfa läger i kvikkjokk tills på tisdag :-( snyfft men får väl ta med min telefon och ringa och smsa han hela tiden kommer typ dö..men jag hoppas verkligen det löser sig mellan oss och en sak är säker nu ger jag ett löfte som jag ska hålla och det är inte dricka och det ska jag seriöst SERIÖST göra för han. Helt klart att jag slutar dricka för han, älskar han så, så kan göra vad som helst för han..men de är inte så kul som han känner för mig så vi har väl en paus om man säger så eller ja jag låter han va sur nu ett tag så jag inte är och klänger på han då han är sur på mig.
ajja livet leker och jag menar det verkligen förlåt att du inte kan lita på mig men jag älskar verkligen dig och det måste du tro. det hände en gång och aldrig mer jag älskar dig..orkar inte mer så går väl och dör en stund puss och kram
Broken heart

FUCK THAT SHIT

Kom typ hit för nån timme sen vi har varit och grilla med nå folk och kört skoter sen for vi förbi Minahs moster men nu ska jag hoppa in i duschen och längta tills imr för då kommer älskling hem och då får man dela säng med han ;-) ser vad kvällen bjuder på idag det är ju trotsallt lördag ;-)

HELG<3

Just nu så sitter jag hos minah och typ inte gör så mycket väntar in nå folk :-) stolt tjej som fick godkänt i engelska alltså fan nu känner jag mig duktig :-D det var inte många som klara provet thih ajja nog med det jag och bästa vän blir hemma för vi for inte till stugan så de blir väl att umgås med älskling kanske blir en sleep over hos minah får väl se hur kvällen blir ;-) och sen så har man ju hinnit med att fixa id kortet åh fyfan hur man såg ut ajja nu får det va :-( nu blire att va social med minah och se va kvällen bjuder på

UPPSATTS OM POLIKTIK.

Förlåt för att jag inte har bloggat nå eller ja jag har inte bloggat ett skit på as länge men har haft så sjukt mycket annat för mig som pluggat till prov osv fast det har ju gått bra hitils fick godkänt på svenska provet och nu hoppas man får godkänt i engelskan också! Men nå tror jag får det haha tom hade ju gett mig nästan samma prov med samma frågor typ som ett "test prov" det va ju smart så kunde ju typ allt utantill ;-) men det är ju chill, den här veckan har typ gått skit snabbt för mig iaf :-) men har haft lite humör svängningar då och då men de är ju bra det betyder ju att jag snart får min mens som jag typ inte haft på skit länge minst 3-4 månader undra om man är orolig eller? men tror det är mest för att jag inte har ätit rätt då kan ju mensen skjuta upp sig..får väl hoppas på det bästa + hade det varit en liten unge i min mage hade man nog sett det vid det här lagret ;-) till helgen så får man ju lämna sin älskling som ska på lan men det gör ju inge han får väl också ha lite fritid jag bestämer inte över han, bara han inte sitter för mycket vid datorn vill ju också hah lite tid med han! idag så hann jag träffa sandra innan hon får hem jippi happy face :-D typ saknat henne! vi gjorde typ ändå inte så mycket vi umgicks mest med simon och käka haha imorgon blir det sleep over hos bästa vän om jag inte far med älskling till stugan vi ser ju :-D och så får jag mitt bank kort snart ska ju ta nå kort imorgon till mitt id kort haha OMG hatar att va med på bild som man måste visa upp gaasch..ajja ska fortsätta med uppsattsen
Det tar tid att smälta..att göra misstag är något man alltid gör

31/1-2012

Nu ville jag bara säga förlåt de var då inte meningen att inte har bloggat nå, glömnde bort bloggen helt och hållet :-( nog med det igår så hade jag nog de roligre än vad vi hade på nyår åh gud fyfan inget man glömmer! nog med det ska ut nu så bloggar väl mer sen då :-)

VÄRLDENS BÄSTA HELG EVER!

Ja tänkte passa på att blogga nu när jag inte har nå att göra :-) Seriöst den här helgen har varit den bästa sen nyår känner mig så pass stolt så ;-) Lärt känna sjukt många awesome personer som jag är glad över att jag lärt känna glömmer aldrig den här helgen fick ju va med älskling igår saknat han så! Nog för att det har varit kaos hela helgen men de är något man alltid måste ha med förfan, och de är då alltid jag som skadar mig..haha ajja mitt fel så kan inte göra så mycket mer åt saken :-( jag önska bara att du kunde fatta, hur fan du kunde anklaga mig för sånt shit trodde du visste mer än så, trodde du inte var en sån. Nu är de gjort och jag kan inte göra nå åt saken, vänskapen kanske finns kvar nån gång i framtiden då du har fattat vad du har gjort och sagt om mig till en jävla massa ett förlåt räcker inte till de här. Blev vän med min förra bästa vän det kändes skönt att vi inte bråkar vi kommer nog inte va bästa vänner nu iaf men vi ser ju, vi börjar om från början! nu blir det ett varmt jävla bad med massa skum ska tänka på allt annat nu har så fett ont i armen..
saknar mitt svarta hår fast är ändå nöjd med den färgen jag har nu!

PARTY HOS NICKE!!!

Japp då har man vaknat har typ sovit i minst 3 timmar..kom hem från nicke där vid halv 6 och somna typ där vid halv 7 :-( Jobbigt läge sen så skulle man ju ha sovkompis men de skit sig ju inte fick man ha nån att sova med när nån går och sover med nån kille..Åh ajja nog med det igår så var det party hos nicke alla hade ju druckit men jag var nykter det har jag varit torsdag och fredag nu :-D Stolt brud då eller vad! Nu ska jag då jag och Ronja fixa oss sen blire fa ut! :-D
Nu är det Ronja som har lite kul här..
orkar inte göra något inlägg på min blogg
så skriver lite här ist :)
Kom hem till Lisa för ett tag sen efter
att jag sov hos Valle, nu blir det att dra
till Nicke och dricka och sen får jag se
ifall jag far hem elr inte, annars sover jag förmodligen
här hos Lisa om det inte blir som det har blivit
dom senaste dagarna, men ikv håller jag mig till min
bästavän! Nu ska vi gå ut och röka och sen ska
vi fixa klart oss och sen dra till nicke!
Kika in på min blogg ;)
www.RoonjaRenstrom.blogg.se
Pusshej alla söta! ♥

MARKNAD!!!!

Ja nu sitter jag här med Ronja vi kom typ just in från marknaden vi gick en runda innan ikväll ;-) Jag hittade då ett navelsmycke som jag verkligen blev kär i! Grymt snyggt är de :-D Fast den kosta 290 kr typ ajja man måste ju slösa lite pengar förfan och sen så blev de lite marknads godis! Igår så var det verkligen typ näst bästa dagen först var vi hos wille och chilla mest med en jävla massa folk awesome prata ut med jenny känns också bra nu! Sen så for vi och träffa nå awesome killar som typ var fett snälla haha guud :-) Sen drog vi till Minah och chilla med hon och Sara sen for jag och va med älsklingen typ i 3 timmar!♥ Ikväll så blir de fan att tagga thih ;-) Ajja nu har jag bloggat nog skriver mer sen ska dra en sväng till Minah och Jenny-linnea!♥
Love yah!

love!


<3

Ja nu kom det ju massa klagomål för att jag inte bloggar så mycket men de är ju för att jag inte har nån tillgång till nån dator just nu :-( Ja man lär sig från sina misstag! Nog med de chill dag idag bara att man saknar emelie älskling kan du inte bli friiiiisk! Men ja de bästa med idag var att man fick träffa sin lilla älskling som hade färgat håret sjukt snyggt blev det iaf! :-D Ja imorgon så äre ju marknad undra om man är taggad? Njee typ inte haha..Ja vet inte vad jag ska skriva mer..hm ja att jag och min älsklings pojke är tsm igen! Älskar dig så<3 Här kommer dagens bilder ;-)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus