är sååå glad!!!!!!!!!!!!!!<33333333333333333333

Min älskling kommer idag jippi! Hon kommer där vid 4 eller 5 tiden ååh finns ingen jag längtar att få träffa så mycket, sen är de ju så att jonas kommer hit också han ska vara med jack vette fan vad dom ska göra men nåja han kommer till lule har saknat han bara lite smått ;$ jaja ska nog börja fixa mig nu, och sen har jag och jack varit ute och gått hela jävla veckan typ i två timmar om inte mer varje dag så har gått ner hur mycket som helst väger 52 kg så jävla stolt tjej förrut så vägde jag där vid 59 eller 60 kg men nu är jag så stolt över min vikt nu äre de bara att träna bort allt fett och få fastare rööv och lår och armar! Hoppas jag får min dröm kropp till slut :)
Jag vill ha!

älskade bror kan baka! ett plus till han :)

äls
 
är det bara jag som tycker det är sexigt när killar kan laga mat/baka? vad tycker ni? (jag menar inte min bror haha)

hatar att vara sjuk..

SITTER INTE NAKEN UNDER OM DE NU SER UT SOM DE HAR SHORTS PÅ MIG.

bring it on bitch.


Jag vill bli din tjej, inte en av dina tjejer.

Varför kan de inte bara bli så..

HAHA HERREGUD.


jag vill också ha...

Jag vill också ha en pojkvän nu när man börjar inse vad man har mist då börjar man tänka om, jag saknar som fan att ha nån jag kan säga jag älskar dig till, ha nån att mysa med, ha nån man litar på, ha en sovkompis, ha nån man kan skratta med åh de är obeskrivligt hur mycket jag saknar det. Men ändå så är de bra att vara singel, slippa hålla på att bråka, slippa hålla på att ljuga, slippa att hålla på som i alla förhållanden eller ja nästan alla är det ju så. Jag vill ha nån som alltid skickar ett sms på morgonen och att det ska stå är du vaken älskling?<3 Vill nästan börja gråta..men som sagt har tappat tron på äkta kärlek nu, jag har bara varit kär 2 ggr och en gång riktigt jävla kär, han älskar jag än men tycker det så mycket bättre nu men vi bråkar just nu och typ hatar varandra vill inte att vi ska hata varandra vill iaf att vi ska vara vänner men de funkar ju inte så, säger man ja vi är bara vänner så börja man skriva, umgås igen och då får man tillbaka känslorna de får jag för han iaf. Ska inte tråka ut er med mina kärleksproblem.
 
men helt seriöst vad tycker ni om att fortfarande vara vän med sitt ex?

nice life

PINSAMHETSTEST 12!

Har du pojkvän/flickvän? - nej
Har du haft pojkvän/flickvän 2012? - nej
Har du hånglat med någon 2012? - ja
Har du kramat någon 2012? - ja
Har du hatat någon 2012? - ja
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2012? - jo
Är du kär nu? - nja
I vem? -
Kan du vissla? - nej
Har du en dildo? - haha nä

Äger du mer än 5 par string? - ja
Äger du mer än 10 par string? - ja
Äger du mer än 15 par string? - ja
Äger du en mascara? - ja
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - ja
Är du en fjortis? - nej -.-
Är du emo? - nej
Är du brat? - nej
Gillar du vältränade killar? - ja
Gillar du tjocka/överviktiga killar? - utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan en glans.
Gillar du nörd-killar som pluggar? - beror väl på
Gillar du tjejer? - beror väl på hur man menar med gillar

Är du bisexuell? - nej
Har du över 10 bhar? - ja
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - ja
Kan du köra skoter? - ja
Kan du leka apa? - haha what?
Är du brunett? - ja
Är du blond? - nej
Har du haft svart hår/har du just nu? - har haft
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - vette fan


HELT SERIÖST
Vad har du på dig för underkläder - trosor och bh

Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? - 22/23
Vet du vad oral/anal sex är? - ja


SENASTE
Vem fick du sms av senast? - hemlig
Vem skickade du sms till senast? - hemlig
Vem ringde dig senast? - hemlig
Vem hånglade du med senast ? - de du
Vem pussade du senast? - samma där

Vem kramade du senast? - Maja
Vad drack du senast? - ALKOHOL
Vem var ditt senaste KK? - kramkompis? MAJA.. såklart!
Är du allergisk mot någoting? - ja
Är du sexmonster?- vem är inte? ;)
Pinsamma frågor för dig nu? - nä



Har du under den senaste månaden..
- Druckit alkohol: ja
- Rökt: ja
- Gått på dejt: nej
- Shoppat: jo
- Ätit en hel ask müsli: nej?
- Ätit sushi: nej :(
- Stått på scen: nej
- Blivit dumpad: nej
- Skejtat: nej
- Färgat håret: ja
- Stulit något: ja


Har du någonsin..
- Däckat eller varit jättefull: ja
- Blivit upptäckt under "akten" : ?
- Blivit kallad hora: ja


Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln? ja
- Gnälla: oja
- Skrika: dom som känner mig vet
- Sova: ja
- Ha ångest: ja
- Skada dej själv med flit: nej
- Vilja dö: nej
- Drömma mardrömmar: ja
- Drömma sexdrömmar: vem gör inte lixom?
- Ta droger: nej
- Försöka vara annorlunda: nej
- Klä dig i svart: ibland
- Gå till kyrkan: nej
- Gå i skolan: ja
- Röka: ja
- Ljuga: ibland
- Hata folk: oja
- Lita på folk: nja, litar nästan inte på nån längre.

true.

 

HAHA


jag

nyaste bilden på jag hihi!

måste börja blogga mer känner då jag

Ja har varit och lämnat av jack på bussen och nu blire väl att tagga tills imorgon då blire släkt träff har saknat alla som jag vet inte vad..nåja får då träffa alla imorgon sen så hoppas jag på att de blir fint väder så jag kan gå ut och bli lite brun! Och kan de bara inte bli tisdag nuu så min maja kan komma hem har saknat henne som fan,, på torsdag far jag hem till jokkmokk blir väl att umgås med hemlig, kajsa och kajsas sötnos hihi! :) Har inte pallat bloggat pga att jag har verkligen varit sjuk, har haft nån öron infektion som är kvar än, hög feber, ont i halsen, och jag snorar som jag vet inte vad haha :)

sjuk..

Kunde inte somna igår..var vaken typ till 6 eller nå sen så kunde jag somna och vakna där vid 10 på morgonen av en enormt öron smärta jag hade i vänstra örat fyfan alltså..nåja nu har det nästan gått över men är fortfarande förskyld de är lite dåligt de men hoppas att jag blir frisk till på lk så jag kan ha kul och åka läskiga saker haha gud så jag längtar och ska väl köpa nå nya kläder också :) De blir bra! Vet inte riktigt vad jag ska skriva men en sak är då att kag saknar jokkmokk..eller ja jokkmokk och jokkmokk saknar mina älsklingar som bor där!<3 Sen de som suger är att jag inte vill bråka med nån innan jag flyttar pallar inte skiljas från alla när jag håller på att bråka osv men en sak jag längtar till när jag ska börja i skolan är att träffa ellen och johanna de är dom jag har saknat mest och min filip!
Ni behöver inte mobba att jag ser så jävla kort ut! hehe :) Bilden vart tagen fär nån dag sen då vi körde vatten skoter

har inte haft tid med bloggen.

Har haft det så jävla kul så har inte pallat blogga :) Nu har jag varit i lule typ en vecka och idag har jag blivit sjuk har fått feber och är förskyld så de suger ju bajs och maja har farit och lämnat mig så nu blire att sitta och glo på paradise hotel har inget annat att göra pallar inte göra nå :(

underbara luleå! <3

Just nu väntar jag på att mian vänner ska komma hit sitter helt forever alone i nån lägenhet inte kul har haft dom bästa dagarna i hela mitt liv ska ta mer kort idag för vi tyckte att vi var så fula dom sista gångerna vi har gått ut och haft oss så idag blire att göra sig lite fin så ni kan få några bilder!

skit ner er.

den som ens pallar kommentera att jag skriver ut skit på bloggen osv jag vet vem de är eftersom de går att såra ip så håll du käft och bry dig i ditt egna liv kommenterar du bara skit så läs fan inte bloggen då big deal.

majaaa<33

Måste blogga nu för har ju inte bloggat på ett tag men nåja sitter i nån random lägenhet med maja träffat många bekanta och nya människor :) Idag har vi inte gjort så mycket imorgon ska vi på stan och på måndag ska jag fixa mina naglar! Jippppiii <333 Saknar kajsa men ska ha så kul för henne nu! Och dessutom blire att träffa min bror imorgon fyfan som jag har saknat honom! Blir säkert en jävla massa bilder ska tatta majas kamera och ta bilder hihi och sen så taggar jag helgen! :D

R.I.P

Rosa min älskade katt jag visste att du var gammal och sjuk men inte att du skulle dö just idag kommer sakna dig varje dag tills jag dör, jag har haft dig i 12 år du har sovir bredvid med varje natt och nu kommer jag inte ha nån sovkompis längre men du har det så mycket bättre nu, nu har du somnat in för evigt och du får träffa din son. Du var min bästa vän jag vände mig alltid till dig när jag inte mådde bra du såg på mig att jag grät så kom du fram och nosa på mig och slicka mig på kiden som om du sa att jag inte borde fälla en tår jag älskar dig min finaste katt du kommer aldrig att bli glömnd kommer minnas den här dagen genom hela mitt liv. Vila i frid Rosa 

6 veckor kvar..

Sen så slipper jag JOKKMOKK! :D

inte den bästa morgonen precis..

Suck...Älskar dig så mycket du är min bästa vän hoppas du blir frisk ett liv utan dig vet jag inte om de kommer funka..du är den bästa håll ut!

so fucking true.


LULEKALASET I WILL BE THERE


luleå here i come

Luleåååååå here i come! Far till lule på fredag för att komma bort från jokkmokk ett tag blir ju kanske sista gången jag är i lule så måste ju hälsa på mormor och allt innan vi flyttar! :) Nåja Har varit med kajsa vi gick mest runt finns inget att göra när det är dåligt väder men har iaf kajsa hehe! Nu blire att kolla busstider och tagga tills på fredag kajsa lär inte bli glad när jag far på fredag men måste ju va med maja förfan nog har vi planerat en massa vi ska göra ;) 
Glad tjej eller så inte haha poker face 

GOD MORGON ALLT FOLK

Ja vakan typ för ett tag sen hoppa in i duschen för ska snart gå till kajsa nu håller jag på att kollar youtube kilpp på hur man gör en fiskbensfläta som jag ska ha idag om jag lyckas annars blire en vanlig fläta haha men hoppas jag lyckas ni får se sen om de blir nå eller inte :) Ja har inte så mycket mer om att skriva om :( Skriver väl mer sen hoppas jag puss 
(bild från google) 

älskar dig kompis


har fett tråkigt så de blir väl att..

Slår på nån film för jag har så jävla tråkigt längtar så mycket tills kajsa fyller 20 och jag 18 vi har planerat så pass mycket nu så alla våra planer ska uppfyllas och det står på min göra innan jag dör lista hihi :)

hör fan aldrig av dig, du kmr inte höra ett enda ord från mig igen.

Fick fan nog alltså, att man aldrig kan lära sig att man aldrig ska lita på nån nåja bara att gå vidare vi har varit bästa vänner länge du har sårat mig och jag dig osv. Men nu är det fan nog du är på botten nu du har gått för långt, jag kallade dig bästa vän men du är inget för mig längre kan ta ett tag att komma över dig men det skiter jag i pallar fan inte med dig. Att du kan säga att jag slänger skit på dig men lilla du vem äre som får ta skiten av dig hela tiden jo det är jag, du säger att jag anklagar dig haha det gör jag inte utan jag frågar dig varför? Fattar inte att du ens ids, de du gjort mot mig är en jävla massa saker och du kan inte ens förstå det själv herregud tänk nu efter eller är det så att du inte själv inse det? Skit samma som du sa jag ska ha så jävla kul i gävle och ska ta mig fan aldrig komma till jokkmokk min sista tid i jokkmokk är nu sen drar jag för alltid byebye bitch.

saknaden är stor, trodde aldrig det skulle vara så här svårt att släppa dig.

Ja har kommit hem nu från crusingen var en massa snygga bilar osv men ja trodde aldrig de skulle va så här mycket folk i jokkmokk haha :)
Igår vart det en awesome kväll fast ändå inte haha nä men nå hade jag kul just nu försöker jag få tag på matilda och se vad hon gör har ju saknat lilla horan haha jaja nu ska jag få pappa fylla på min tele :) pussen

crusing in jokkmokktown!

 

miss that time..

Jag älskar dig, jag litar på dig upp 100 % men....DU ÄR FUL
HAHAH åh vad jag börja tänka på den tiden nåja alla förändras.

suck..


Har inte haft tid med bloggen..

Har fan inte tänkt på att jag har haft bloggen :( Har haft det så jävla aweeesome med mina älsklingar åh kan fan inte fatta att jag flyttar kommer ju aldrig sluta gråta älskar er mina fina flickor ni är bäst ni är mitt allt!<3 Ja mina dagar har dock sett ut så här den senaste veckan 
 
måndag
På morgonen blev det att sova ut för ingen liten mupp kommer och stör en, farit ner på notis där vid 1 eller 2 sen varit där nere till 9 och sen badad och solat som jag vet inte vad :) Har iaf blivit brun thihi och varit med en jävla massa norskar! 
 
tisdag
Samma som på måndagen fast planerart att jenny skulle ta sig till jokkmokk! 
 
onsdag
Jenny kommer där vid 11 och väcker mig vi går till kajsa och ner på notis!
 
trosdag
Blev kaos...
 
fredag
Det kommer sluta i kaos men de gör det alltid då de är jag,jenny och kajsa hihi och kajsa har fått sitt löshår så hon kommer ha det då de är super fint bara att hon måste lära sig att sätta fast det därför har man vänner som alltid släller upp hih! :) 
 

true.


HAHAHAHHAHA


Lite sanningar om mig.

* jag har tappat känslan om att hitta min kärlek.
 
* jag har det ganska så jobbigt nu bland mina vänner bråkar om en jävla massa saker. 
 
* jag har bråkat med min bästa vän en gång och det lär aldrig hända igen.
 
* jag hatar min kropp och mitt utseende. 
 
* jag har ett rykte här i jokkmokk (väldigt många)
 
* jag kan inte höger och vänster.
 
* jag har bara varit kär 2 ggr. 
 
* jag blir väldigt lätt arg. 
 
* jag älskar att ha rätt. 
 
* jag bokstavligen hatar mig själv. 
 
.

om du bara visste hur jag mår pga av dig.

Ja vakna där vid 10 igen som vanligt fattar inte varför jag vaknar så tidigt hela tiden och är typ uppe till 04:00 för att jag inte kan sova åååh jobbigt! Idag blire väl notis igen ska bara få tag på kajsa och vänta tills hon har slutat jobba och sen vänta på jenny tills hon kommer hit!!!! Tror att jag och kajsa ska sova i nån jävla stuga långt åt helvete i helgen om de blir som de blir pallar fan inte med jokkmokk snart är det ju lulekalaset hoppas jag far dit i år annars blire att stanna i jokkmokk eller fara till gävle, fast jag måste ju till lule och hälsa på mormor och maja saknar dom!

i know.

Jag vet att jag är dålig på att blogga men har fan inte alls haft nån jävla lust till det..idag blev det notis och va med kajsa för att jenny missa bussen hoppas på att hon inte missar den imr och kommer hit! Jag hoppas det blir sol väder imr så man kan bli lite brunare annars blire att fusk sola hehe eller brun utan sol :) Har så jävla mycket att göra så glömmer bort allt hela tiden blir så jävla less! Nåja nu ska jag se på hitta nemo och mysa med "min sötnos" puss

i know.

Jag vet att jag är dålig på att blogga men har fan inte alls haft nån jävla lust till det..idag blev det notis och va med kajsa för att jenny missa bussen hoppas på att hon inte missar den imr och kommer hit! Jag hoppas det blir sol väder imr så man kan bli lite brunare annars blire att fusk sola hehe eller brun utan sol :) Har så jävla mycket att göra så glömmer bort allt hela tiden blir så jävla less! Nåja nu ska jag se på hitta nemo och mysa med "min sötnos" puss

norskar in my heart!

Har varit på notis idag med jenny, har sovit hos awe hela jävla helgen med sandra :) Hon har ju farit hem nu :( Nåja nu väntar jag in kajsa och då ser vi väl vad vi hittar på! Det har typ varit skit varmt nu under sommaren först nu har jag fått känslan av sommarlov haha buuhhuuuu..om 8 veckor så flyttar vi de är en jävla massa flyttlådor överallt i lägenheten så jävla drygt..nåja ska bli så jävla skönt att flytta! Byebye jokkmokk förevigt kommer sakna alla fast dom jag bråkar med just nu har haft en sån jävla bra tid med dom kommer sakna allt fast de mesta jag kommer sakna är jenny och kajsa..men ni vet att jag har lovat att komma och hälsa på! :D

mindfuck.

Gör som det står, riktig mindfuck..

så sant.


HAHAHAHH sitter och garvar åt denna bild


SOMMAAAAAAR

hihihi! 

blir ingen by ikväll ist så stannar man hemma med norskarna ;*

Just nu väntar jag på att min mat ska bli färdig och på att kajsa ska komma hit! Blir i jokkmokk hela hlegen ist pallar fan inte med den där jävla byn nåja förlåt malin men pallar verkligen inte..:/ Skit samma ikv ska jag ha kul och om jag inte får det då..då blir jag arg haha nä har inget mer att säga utom att jag har varit och solat med sandra och efter nån stund så kommer lussan och jenny dit typ bara trevligt sällskap :) Nuuu ska jag käkaa puss 
jag i nya hårfärgen :D 

true.


true.


framsteg :D

inte bästa bilden men börjar bli lite brun! :D

jaag just nu

 

Vuollerim imorgon till min älskade malin!<33

Imorgon blire att fa till vuollerim och sova hos min älskade malin hon måste jag ju också få umgås med innan jag flyttar! Hihi ja hon vet nog vad vi ska göra där ska väl se om jag ska träffa några gammla vänner fast dom står mig fortfarande mig nära!<3 Åker nån gång klockan 16:00 imorgon ska bli så kul att sova där looove<33 
bjuder på denna! 

ruuumpan har blivit tjock..

Vakan typ 10 och gjorde mig lite frukost på det så la jag mig i sängen och lyssna på musik och mest tänkte över allt det här med att vi flyttar snart fällde lite tårar..ajja måste verkligen sluta tänka på det! Nu väntar jag på att kajsa ska komma över till mig hon ska bara fixa nå grejer :) Vet inte riktigt vad vi ska göra tror jag ska gå och köpa en milshake om det stavas så skit samma! :) Här får nu då bilder hur mina älskade byxor/ shorts ser ut! <33
Älskar hur fickorna har så snygga mönster! <33

that feeling.


så jävla less kan man fan inte bli,skulle kunna sprängas av ilska just nu.

Hur störd får man vara? Nån eller ja jag har mina misstankar på en person som har gjort ett falskt konto som skulle föreställa min mamma alltså fattar ni? MIN MAMMA jag och den personen bråkar och han tar ut det på min mamma alltså så jävla fittigt och om det är du vänta bara tills jag får tag i dig. Det börjar med att mamma kommer in i mitt rum och säger att nån har gjort en facebook och ser ut som hennes och då blir ju jag orolig och kollar upp det och såklart är det nån jävla p12 som verkligen inte har något liv som gjort en ny profil som ska vara min mamma åh fyfan kan fan inte beskriva min ilska just nu hatar alla i jokkmokk HATAR ER. Finns fan ingen normal människa här i jokkmokk och ni som är mina vänner ta inte åt er för det är inte menat till er. Så här långt kan man ta mig fan inte gå åååh jag HATAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET SÅ NÄR JAG SER DIG JAG LOVAR DET BLIR SYND OM DIG. 

räka...

Kom tillbaka från notis för kanske en halvtimme sen ja det ända jag gjorde var att sola bada inte ett skit men det var så mycket folk så ville inte..det var fan människor överallt och dessutom så har jag träffat Kevin (norsk kompis) som jag har känt i 2 år :D Eller ja förra sommarn och till nu men de är ganska så länge hehe ;) Om jag har tur så kommer Markus och Henrik (också norskar) på lördag eller söndag :D Ni får en bild på mig idag och ni kommer få en bild på min härliga rygg somna i solen på magen så ja min rygg är helt sönder bränd medans typ magen och därframme är helt jävla vitt haha piiinsamt! Nåja det får ni en bild på sen nu blire väl att ta sig nå och käka och se paradise hotel det har ju kommit ut 3 nya avsnitt! :D 
Jag idaag! med bästa väns topp hihi! <333

Aw.

Vill också...

S-O-M-M-A-R

Mina planer för idag är att få tag på kajsis och se när hon slutar jobba tror det är där vid 15:00 då blire att va med hon och fa ner till mina snygga norskar! Sen blire väl att leta rätt på jenny och seeen typ bara slappa och sola måste ju bli lite brun är förfan as blek inte alls kul när man går där i shorts och så är alla andra fett bruna hatar det! Nåja blir väl att sola solarium då jag får mina pengar :) 
gammal bild! men som sagt nu är de iaf sol ute! :D

true..


09:00

Vakna klockan 9 tackvare att pappi ringde mig så jag skulle vakna sen så får ja ett sms vakna nu det är fint väder ute haha åh så dryg..nåja nu är jag iaf vaken och om ett tag ska jag väcka jack :) Sen vänta på kajsa så ska vi säkert ner på notis! Jaja nog med det idag kanske ni får en outfit bild! Btw mina kompisar har kommit hit nu hihi norskar in mig heart!

suck...

bevis på att du är kär..
1. du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. du kan läsa sms från personen om och om igen
3. bara av att höra hans/hennes namn ler du.
4. du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
5. du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
6. medan du läser detta, var det bara en person du tänkte på, om du

är med och tävlar hos idioterna haha

Är med och tävlar hos http://www.nattstad.se/idioterna va med ni också mer information får ni då ni klickar in på deras blogg hoppas ni också är med! :D
 

love you bebe! ;*


film,film,film är fan det ända man kan göra

Jaja ska slå på en film och det kan bli vilken som helst sen ska mammi göra nån super macka till mig kommer säkert bli mumsig ja hade inget mer att skriva om puss!

Hissar

♥ Det första jag kan hissa det är vänner man kan ha hela sitt liv och att inget kan komma mellan vänskapen, att ha en sån vän kan få dig upp på benen vad som än händer. 
♥ Hissar sommarens snygga kläder nu är det inte svart och vitt och grått utan nu är det färg och det är ju ändå galet snyggt med massa färg. 
♥ Högsta betyg till dom som tatuerar in duvor och sånt vid höften,bakom örat,på foten,på revbenen och på nacken så jävla snyggt jag ska ha när jag ska tatuera mig! 

förlåt och tack jag vet att jag är dålig på att blogga..

Ja det ända jag har gjort är att sitta inne och dampa sönder för jag får ju inte gå ut ja mena det är sommarlov och jag måste sitta inne en vecka till! Det är sjukt alltså FML. Vill ju va med kajsa så mycket jag bara kan innan jag flyttar det är ju inte länge kvar tills jag gör det! :( Men ska försöka sköta mig så jag iaf få gå ut nån timme eller nå för känner att jag börjar bli tjock som bara sitter inne åh får damp ajja ska försöka bli en snäll flicka så jag får gå ut nån jävla gång. Ja som sagt har ju inte gjort något annat så har inget att skriva om och inga outfit bilder heller ja mena har ju bara haft på mig mjukisar och en tröja ska börja med hiss & diss fick en kommentar om det för nån dag sen så ja kan väl försöka börja med det nu pussen!
Tar denna bild på att tänka på att jag kanske far till vuollerim i helg om det inte blir lule vi ser ju! :) 

slappar hela dagarna

Ja som vanligt så sabbar jag det så har utegångsförbud igen..haha lyckas alltid så inget ovandligt med det! Ska bara få tillbaka min tele så jag får tag på kajsa och fråga mammi och pappi om jag får gå ut en sväng iaf :) Pallar inte skriva så mycket mer förutom att jag ska käka nu hahah!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus