FÄRGAR HÅRET

Väntar på att Lisas jävla hår ska bli klart nån gång!..Nemen de kan väl ändå inte ta så länge? huh
Iaf så ska vi väl gå ut en sväng elr nå på ett tag?
Imorgon blire luletown med Lisa åh Minah! svinkul! :D Men drygt som fan å åka buss..Aja får väl typ sova bort hela bussresan elr nå! :)
Åh jag å Lisa som skulle ut å åka skoter me nå randoms idag! SVIKARE..
ni får väl se resultat senare elr nå då!? ;)
<3/Emelie

GVE!

Japp då har man varit och kolla på axeln och knäet och jag som trodde att allt var bra men nepp så var det inte, dom tror att det är nå i mjukdelarna eller nå i lederna eller nåt sånt så måste fa och kolla det igen fast i pite åh vafan inte orkar jag fa dit för att dom ska sitta och kläma på mig så jag får ont. Suck livet är orättvist ;-) Haha ja det mest bästa idag var att jag slapp skolan var ledig hela jävla dagen så fett chill och passa ju på att shoppa lite då thihi kom hem med nya högtalare + bas en ny mössa smink och ny parfym, och köpte en väldigt sen julklapp till Minah köpte ett par nya lösögonfransar åt henne! Hon ville ju ha de så var ju lite snäll :-) Imorgon blir de att gå till skolan och sen fa och kolla på en ny jacka :-) Längtar! Får ju välja vilken jag vill love it♥ Ja får väl blogga lite mer sen då ska fixa lite saker nu
Gå vidare eller stanna och trampa på samma ställe? Det är ett svårt val.

SOV GOTT.

Älskar dig kommer alltid att finns om du behöver prata!♥

24 Januari

Detta kanske blir sista inlägg innan jag går och lägger mig! Men innan det skulle jag bara vilja säga att man kan inte vara kär och klok på samma gång..det lovar jag! Sen så saknar jag mina tjejer :-(  Jag längtar inte så mycket tills jag flyttar gillar ju den här lägenheten ju men ajja vad ska man göra åt saken? Ne inte ett skit.
Taggar inte morgondagen både matteprov och nå samhälls shit! Suck fast jag har ju tränat på allt förutom att orden som jag ska ha i samhälls inte riktigt sitter så får väl springa till skolan på morgon och träna för så klantig som jag är glömmer ju pappret hemma :-( haha japp! Men matten är jag faktiskt för första gången jävligt säker på känns fan bra! Min dag imorgon Religon,Matte,Bild, Lunch Samhällskunskap,Svenska inte världens längsta dag men ändå en jävla massa prov och shit! Det gör bara skolan jobbig..Nog med det ska nog sova nu bye.

HATAR DIG ÄR ETT STARKT ORD SOM MAN SKA MENA OCH NÄR JAG SÄGER DET TILL DIG SÅ MENAR JAG DET VERKLIGEN.



HISS & DISS

♥ Killar som driver åh gud vad jag hatar dom, nog det värsta jag vet eller när dom bara utnyttjar yngre tjejer, fyfan för dom.
♥ När folk kommenterar ens utseende tex varför målar du dina ögonbryn eller varför har du så mycket kajal eller nåt liknade vafan jag sminkar mig som jag vill för att jag tycker det är snyggt no big deal.
♥ Folk som går bakom ryggen på en.
♥ Bästa vänner som verkligen finns där för en och stöttar en genom allt och det vet jag att jag har, eller vänner som verkligen står mig nära älskar er alla ni vet vilka ni är!
♥ Året 2012!
♥ Sola solarium på vintern så grymt skönt och så grymt awesome att komma där helt neger gemnfört med alla andra som är helt!

DRYGT

Åh den här dagen var nog den drygaste på hela jävla året! Hojja alltså jao nog med det kan ju berätta vad jag gjorde idag jo jag vakna där vid halv 7 men somna om till 7 typ om inte till kvart i :-) ja sen så fick jag stiga upp och vandra till Minah, Jag,Minah,Sara och Jack gick till skolan ganska så jobbigt att va på skolan..</3 sen är det ju att jag taggar som fan till marknaden! Nu vet jag inte om jag orkar med har haft så sjukt otur i kärlek och nu vet jag inte om jag ids ha nån kille..inte när alla sviker hela jävla tiden. I helgen så ska jag väl va med Emelie och Minah och kanske nån till ;-) om han inte är sjuk! Jag saknar verkligen dig så sjukt mycket. Jaja nog med det måste ta och packa ihop lite saker nu i flyttlådorna åh varför ska det va så jobbigt att flytta, orkar inte men ändå så blir det närmare skolan och sånt men måste typ gå 1000 km för att komma till Minah eller Emelie suck! Men får väl leva med det längtar tills man får göra om rummet och sånt men ni får inte se mitt rum tills det är helt färdigt osv :-) det förblir en hemlis tills vidare!
Jag vill bara säga alla gånger vi är med varandra så känner jag mig trygg på nå vis och jag kan va mig själv med dig utan att du kommenterar mig eller nåt sånt som hur jag sminkar mig du vet att jag tycker det är snyggt men jag ska förklara det lättare..jag kan göra vad som helst jag kan springa runt med nån annan eller nåt sånt men du accepterar det ändå. Du är som min syster vi kan små skrika på
varandra och va lite smått irriterande men de löser vi och när du bara går på toa så saknar jag dig! Jag hade aldrig kunnat leva utan dig tack gode gud att du skrev det där på facebook om inte du hade skrivit de hade vi nog inte varit så här bra vänner .jag kan springa omkring utan att du ska skämmas utan du springer med och skrattar. Jag älskar dig för den du är! Du är den jag mest litar på för jag vet att du aldrig ljuger för mig och jag är alltid ärlig mot dig. Du är seriöst min allra bästa vän du är den jag aldrig skulle kunna leva utan! Du är inte som alla andra du är speciell, och det gör mig speciell som får vara med dig kommer aldrig ångra något som vi gjort, Jag kan skriva mer än vad du tror mer än en bibel jag kan inte beskriva hur mycket du betyder och hur glad jag är att jag träffa just dig, det kommer alltid vara du och jag. Bästa vän du kommer alltid finns i mitt hjärta du äger min ena halva jag skulle kunna dö för din skull. Jag älskar dig så grymt mycket nä ingen ide att jag sitter och skriver mer för då kommer det aldrig ta slut men en sak till du kan alltid prata med mig och lita på mig upp 100 % och det vet du älskar dig vännen♥  Emelie Nordlund!

ETT INLÄGG INNAN JAG STICKER TILL SKOLAN

vakna för en havtimme sen är fortfrande as trött hade svårt att sova igår :-( åh idag blir det en lång dag matte,kemi typ 2 timmars lång håltimme suck..slöjd och teknik åh fyfan för måndagar! ajja nog med det ska fixa mig klart sen pallra mig till skolan puss!

FÖRLÅT.

Sorry att jag inte har bloggat nå men har typ inte haft nån lust..om man säger så, så mycket som hänt på kort tid vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Men ja igår blev det att slagga hos Minah vi var och kolla på lulehockey jävligt awesome Luleå mot AIK och dom blev så sjukt ägda 3-0 till lule♥ Alltså det här har varit den bästa helgen sen nyår så grymt nöjd med hela jävla helgen mest då om fredagen ;-) Åh gud glömmer aldrig denna helg, Hoppas på att vintermarknaden blir lika awesome men det är tveksamt :-) Man kan göra grymt många saker i livet som går snett och man ångrar som fan men att jag träffa er Minah och Emelie alltså det är sjukt vet inte riktigt hur glad jag är att jag har er! Love er mina älsklingar <333333 Ja här kommer väl nå bilder från helgen lovar att börja blogga mer nu ;-)

Lisa förlorar i spelet!

Jajajajajaj jaja lisa spelar..robin drygar...Emelie bloggar..Nu vet ni de hejdå! :)

Puss//Emelie


Im in love

Förlåt för att jag inte har bloggat på typ år men har inte orkat och typ glömt bort att jag har en blogg menmen..:)
Sitter hos Minah nu,Ja det har då hänt en jävla massa nu som hela förra helgen så blev det att jag sov hos minah hela jävla helgen och först så sov jag och minah på fredag vi såg lite film osv :-) sen på kvällen så va vi med en massa folk lovely! <3 på lördagen så blev det att jag,emelie och minah slagga hos minah vi va ute ett tag sen for vi in för att se film :-) den blev det ju att jag fick ett litet utbrott på en jävla fittig idiot som borde gå och dö fuck you hatar dig. Ja nog med det ska börja blogga lite mer tror jag det,iaf en gång per halv år ;-) haha för att det finns ju små muppar som klagar på att jag bloggar för lite! Hm undra vilka det kan va jaja nog med det :-) Sen så är de ju så att jag har blivit kär har inte känt så här på as länge guud det var verkligen sjukt längesen jag har känt så! men nu ska vi käka puss!<333
love<3

LIVET ÄR SÅ ORÄTTVIST.

Nu är de så att Ronja övernattar hos mig ikväll :-) Vi var för ett tag sen och tände ljus för vår älskade underbara sångfågel jag,Minah,Råppan,Ronja och Wille! Kändes skönt och de är något ni får bild på sen :-) <3 Saknar dig! Ja men nog med det hon har det bra nu! På nåt tag ska vi till Minah och hämta nå saker som hon köpt till mig SUCK hon ska då alltid va för snäll hela tiden :-( Jag älskar dig min lilla gumma! <33 Ajja måste träffa älskling innan jag går och lägger mig..Btw vill också ha en kille som man kan pussa på..saknar det...

Tralalala

Hejsan gott folk vakan för några timmar sen av att mammi kom med varma mackor och te mums! Ja mena de får dom alltid göra nu för tiden är så drygt att gå..nog med det älskling ringer typ varje timme för att kolla med mig iaf jag mår bra osv haha sötnos love dig!♥ Nu ska jag ladda ner nån serie som jag kan kolla på i hela två veckor för jag har ju inget annat för mig..längtar då mest till nästa vecka då jag ska ta mig till skolan för benet börjar må fint men ja tror det blir att gå med kryckor iaf ja ska till skolan /: Och på det så ska jag ha min nya jacka också för dom klippte min :-( Buhu..Sen så har jag gått och fått fobi för vägar och bilar så nu har jag svårt att gå över vägen den dagen vi kom från sjukhuset så skulle jag gå över vägen för att komma till våran lägenhet men jag stod där minst en timme och grät för att ja inte ville gå över men ja får väl träna bort de för att våga gå till skolan..Nu blire att lyssna på nå musik och göra nå vettigt haha nog för att det är svårt men ändå :-)

Saknar dig </3

I LOVE ONLY YOU,AND HOW IT SHOULD BE ♥

Halloj tänkte att jag bloggar nu lite överdrivet så ni får något att läsa men de är ju de att jag inte vet vad ni gillar att läsa..men nåja tänkte börja med dagen idag då!
Har inte kunna göra så mycket så har mest suttit inne och sett film men de bästa var ju på hela dagen att älsklingen var förbi och gud som jag saknat henne!<3
Nu ska jag gå och göra te de kommer ta år för har så pass svårt att gå men iaf sen ska jag leta efter nån bra film man kan se men först snacka klart i skype med fin tjejen! :-)
Love in the air!♥ Älskar filmerna

FÖRSTA BLOGGINLÄGGET EFTER OLYCKAN.

Ja som sagt så vet ni ju eller nästan alla iaf att jag har varit med om en olycka jag blev påkörd av en personbil ja men jag hade tänkt att länka de från tidiningen men de får ni i slutet av blogginlägget :-) Ja igår kväll kom jag hem från gve sjukhus fick ligga där en natt skulle stanna två eller tre nätter men jag vägra så fick åka hem med brutet nyckelben,hjärnskaning och ett sabbat ben och allt var på höger sida inte så speciellt nice men slipper ju skolan iaf det är ju huvudsaken :-D haha nä skämta bara huvudsaken är att jag lever iaf! Ja alla har ju frågat mig hur allt hände och det tänkte jag att jag skriver det en gång så kan ju alla läsa här orkar inte skriva 7000 jävla gånger så ja börjar med att jag och emelie var på väg hem från henne till mig och det är inte långt mellan oss så då gick vi upp mot stor vägen och emelie gick över jag gick ut på vägen såg en bil men den stanna inte så ja den körde precis på mig helt enkelt..så var det med det minns inte så mycket mer efter det. Nu får jag stanna hemma två veckor och vila upp mig jag orkar nog inte komma till skolan nu när jag har svårt att gå och när jag är så öm..Ja de var inte så mycket och tack för allt underbart stöd 55 nya inlägg i din logg står det när man kommer hem älskar er alla så underbart av er att visa stöd! love er!♥

HELT SERIÖST?

KommentarTid
Din hatare igen. om WHAT?:
Jag ska säga så här för att förklara mig jag vet exakt vem Lisa Hedblom är och vad hon gör och det här är bara en kopia från hennes blogg du kopierar henne hela tiden kan du inte skaffa dig ett eget liv. Nu ska jag säga vem du är du är Ellen pettersson och du kan inte neka för man ser exakt vem du är på bilderna. Haha svårt att övertyga någon nu va? Ne juste nu blev det svårt. Den här så kallad "Lisa Hedblom" kan du säga mig allt om hon då? Va heter "din" mamma och pappa osv. Och sen så skulle jag vilja påstå att jag har en egen blogg som jag skriver på måste bara säga de till dig för du är så värdelös på att ljuga. Dessutom som är du ful lisa är då mycket snyggare än dig fuck you.
Alltså blir ju galen bara så skrattretande att du måste va någon tönt som verkligen inte har något att göra som har så jävla tråkigt, Så grymt irriterande att du ens pallar fortsätta och vem fan är Ellen pettersson det finns inte ens nån som heter det? Kan du snälla bara sluta kommentera och du som är så jävla bestämnd på att det inte är jag som är Lisa Hedblom vem fan är inte du då? Nä men du är kungen men lägg av get a life.

Hjärtat då

Kommentar
Camilla Karlström ditt gamla hjärta <3 om WHAT?:
Haha jag undrar också.. :P Antagligen är du dig själv, annars vet jag inte vem du är. 
Skulle gärna vilja veta vem den ''riktiga Lisa'' är isf?! :) puss <3

Aw! Tack Camilla och du tillhör fortfarande mitt hjärta du finns fortfarande i mitt hjärta som alla andra som jag älskar glömmer ingen adrig. Helt rätt jag är mig själv och det är inget fel med det, och ja undra vem den riktiga Lisa är hmm..Puss<3

Hata.

Idag har jag inte gjort så mycket har inte kunnat blogga så mycket så ni vet för har varit hemsk sjuk feber magsjuka hela sköret sen så är ju snuvan och hostan kvar med det är ju huvudsaken att febern och magsjukan är borta ;-) Hela veckan har jag suttit och kollat på kärleks liv och verkligen tänkt och verkligen hoppats på att du ska ändra dig och säga ja eller de är vad jag har trott iaf det kommer nog aldrig att hända, får gå vidare igen.
Men idag var jag faktiskt ute två timmar va med Emma och Jenny ja vi gjorde inte så mycket va på ica och köpte nån dricka och sen gick vi mest runt och berätta saker för varandra fyfan då jag får egen lägenhet gud som satan att jag då så längtar. Gud vad jag hatar att va ensam..blir bara fel då allt blir fel men jag ska faktiskt sluta tro på kärlek visst det finns kärlek för många nog många men de är inget för mig, blir ju bara sårad eller så väljer jag fel killar. Man kan ju hoppas på de bästa..Nog med det ska ta upp den där kommentaren För det första så är jag visst Lisa Hedblom? Vem fan är det isf och jag kan ju inte va nån annan än vad jag själv är? Vem du nu än tror att du är så om du bara ska skriva en massa bullshit så ta dig och gör en egen blogg och kommentera så mycket du vill på den men du ska ge fan i min blogg. Less på sånna som dig get a life snälla nån. Japp det var det ska lägga upp världens sötaste bild som jag gjort på mig och bästa vän lovly <3 
Älskar dig!<3



WHAT?

KommentarTid
Din hatare. om GLÖGG IN MY <3:
Du är fejk hela du. Du är inte ens "Lisa Hedblom" bara nån tönt som vill va som hon du är inte hon ingen ide att fortsätta ingen tror dig ändå så. Fuck you äckel
Va nu fattar jag inte? Du som skrev detta är jag fejk? Om du säger att jag inte är lisa vem är då lisa?

TÄNDER ETT LJUS FÖR DIG MARIELLE!

Många tankar till den underbara sångfågeln!
Alla vet hur orättvist det är alla vet hur hemskt det är, jag ber om ett mirakel varje dag varje gång jag tänker på dig jag tänder ljus för dig och ber till gud.
Jag ber jag hoppas på ett mirakel, jag sitter och lyssnar på dina låtar och tårarna bara rinner jag förstår inte att någon som du kunde råka ut för det här, jag fattar inte att det är sant jag vill inte fatta det.
Det finns många som bryr sig och det betyder nog mycket för dig, jag bryr mig och du är stark
Ni är en stark familj så länge det finns liv finns det hopp ♥

SJUK.

Alltså ta mig fan vad hemskt att va att va så jävla sjuk, var ju tvungen att bo på sjukhus 2 nätter holimama! Det var gode hemskt sen på det har jag tappat min största ägodel iaf nån hittar den typ vid konsum eller nå sånt så hör av er och lämna den till polisen och jag behöver inte förklara hur den ser ut eftersom jag tappar den nog mycket så alla känner igen den :-) Nog med det tänkte bara säga att det var nog den bästa nyår som hänt mig fick va med bästavän och umgås med dom bästa men ja då är det alltid någon som förstör hm..undra vem det kan vara nån som går iväg med MIN bästa vän och pratar som säger hur mycket du älskar mig och på de så börjar du strula med henne jag hoppas att du aldrig hör av dig igen är så less på att bli sårad nu hoppas jag att det här var sista gången sen så orkar inte jag nå mer..kärlek är nog inget för mig finns bara en för mig! </3 jag hoppas verkligen kan ge med en chans jag orkar inte med allt annat de är dig jag älskar bara dig. Ska leta upp nå reecept på cupcakes och nån vardaglig planerare som jag ska följa ska ju gå ner i vikt nu under 2012! Men här ska ni se vad jag fick se då jag kom hem till bästa vän! Gick jag på hennes rum och kolla hur hon hade gjort om och hur hon hade stoppat sin tv och så får jag se den där tavlan med bilden i fyfan så glad jag blev över den de betyder verkligen sjukt mycket för mig! Sen så är de folk som inte gillar att vi umgås med det skiter jag i dom ska ge fan om vi är med varandra eller inte dom ska ge fan hur vi klär oss hur vi pratar det har inte ni nå med att göra. Och sen sak till du är en ful jävla kossa gå och fett sug dig eller kanske bara något högre upp ge fan i emelie och mig.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus