Beställt ett par nya skor nöjd tjej 123

Tänkte beställa en skinnjacka på det också men det väntar jag med lite senare :) Pappa pay hehe alltid är det så! Och nu kommer jag börja med outfit bilder igen eftersom ni har tjatat på det ganska så länge så ja nu ska jag börja med det igen :D Börjar från och med imorgon!

sandriiis♥

Sandriis kommer till helgen så då blire väl att umgås med henne har inte träffat henne på typ år så det ska bli awesome :D Sen blire väl att umgås med massa folk nu i helgen och ska självklart hälsa på min lilla sjuka Kajsa hihi! Tror säkert detta blir min 12 helg...känns som så just nu iaf. Och ni som kommenterar om att jag är deprimerad osv så ja det är jag. Jag har en sjuk pappa med hjärtproblem som är stora, jag ska flytta från mina bästa vänner till nån jävla stor stad jag inte känner nån, jag ska lämna min andra halva här i jokkmokk, jag har just kommit ur ett förhållande och jag är fan sjuk ja där har ni era fittor som inte fan kan fatta att jag mår dåligt jag mår dåligt så ge fan i att kommentera en massa saker tack.

lägg märke till att jag har..

Sluta 15.00 idag följde harry och jack till bussstationen för harry skulle hem med 16.00 bussen så ja fick ta och vänta på tills klockan blev fyra och nu har jag inte så mycket till liv så fick för mig att blogga lite :) Alltså jokkmokk det snöa idag och imorgon är det första juni ingen sommarkänsla alls fuck it. Vi kommer inte alls ha nått jävla sommarlov utan något höstlov eller nå det kommer fan aldrig bli varmt och vi har skolavslutning nästa vecka på fredag och det ligger kvar snö än på marken det är sjukt..nu ska jag vänta på mitt käk som blir kyckling och pommes så sjukt gott nåja nu ska jag va social med annat folk bloggar mer sen puss!

HATA MOBBING.

Pojken du slog i hallen idag, han begick självmord några minuter efter. Flickan ni kallade hora, var en oskuld. Pojken du kallade tråkig, måste arbeta varje natt för att försörja sin familj. Flickan du knuffade, hon är redan slagen i hemmet. Flickan du sa var fet, hon försökte att svälta sig till döds. Den gamle mannen du har gjort narr av han har ett otäck ärr över sitt ansikte, han kämpade för sitt älskade land. Den pojke du mobbade så att han grät, hans mor är intagen på sjukhuset och är i fara. Du tror att du vet allt om dem, men det gör du inte! Ange detta på din status om du är emot mobbning. Jag skulle satsa på att 95% av er inte gör det. Men dom 5% som gör det har ett gott hjärta ♥

Forever♥

Jag kan verkligen inte beskriva hur mycket du betyder för mig. Det kan bli svårt men du ska veta att ingen kommer före dig jag älskar dig min syster ska hålla kontakten tills vi dör, vi gick samma dagis och du var tillsammans med min bror och jag med din vi lekte i kuddrummet och visste inte att vi skulle bli bästa vänner när vi blev äldre. Vi skildes åt och jag visste inte vem du var och du visste inte vem jag var vi kännde inte alls varandra och tiden gick. Jag fick rent av ett helvete när jag bodde i lule jag hade världens piss barndom hade inte alls nån att vara med gick ensam men flytta till vuollerim bodde genast bättre fick vänner och kände mig accepterad av många och kände att jag verkligen var älskad av nån tiden gick jag gillade inte att gå skola i vuollerim och bytte skola till jokkmokk redan första dagen kom du och hälsa på mig du tog min hand och den handen kommer jag aldrig att släppa du sa att du hette Jenny och skutta iväg med det finaste och största smilet i världen och kännde att det var något speciellt med dig och det är det ju du är den mest underbaraste som finns Jenny Olsson. Efter några dagar börja vi vara med varandra sen kom du hem till mig i vuollerim på min födelsedag och det var första gången jag pressentera dig för mina föräldrar och dom gillade dig på dirren och jag pressentera dig för mina närmaste vänner i vuollerim, vi umgicks bara mer och mer och tillslut var vi bästa vänner men en dag börja vi bråka och den dagen ångrar jag över allt annat jag ångrar det och det vet du. Du såra mig och jag såra dig men det gör vi aldrig om för efter den dagen sa vi till varandra att det aldrig kommer hända igen och det har det inte. Jag är så glad över att jag har dig, du finns där när jag behöver prata jag säger allt till dig jag kan göra vad som helst med dig utan att skämmas och du med mig det finns ingen som dig och jag är glad över att jag är just din bästa vän och du är min! Jag älskar dig min ängel du är bäst och jag kommer att minnas dig genom hela mitt liv min lilla galna mupp!♥
Det kommer alltid vara du och jag!

det gör ont när jag säger att jag älskar dig.


HAHHAHAHA

13årig tjej: skulle inte vi kunna.. ja du vet
20årig kille: nej du är för ung!

Tjejen: ja men ålder är bara en siffra
Killen: ja visst och fängelset är bara ett rum.

I cry just when i think of you.

I miss you.
Mina första och största kärlek är du och det kommer du alltid att vara.

Förtroende är som ett suddgummi, blir mindre & mindre för varje gång du gör ett misstag.

..

kände att jag verkligen behövde..

Satt och läste en massa bloggar och kände att jag också måste blogga :) Klarar mig inte utan att blogga försökte att inte göra det men måste alltså nej min lilla dampiga mupp åker imorgon :( Kommer ju aldrig att klara mig..men hon kommer hem på fredag iaf men åh får damp kommer sakna henne som fan, hon ska ju vara borta i en vecka typ..sad face. Nåja he bara att sitta och vänta på tills hon kommer tillbaka och få min lilla Kajsa att komma till skolan saknar henne ju!♥ I måndags hade vi vandliga lektioner sen tisdag utflyckt ut i skogen från 8.00 till 20.00 så då fick vi vara lediga idag fast jag var tvungen att gå till skolan och göra två prov och sen bada, det gick bra det bästa var att jag fick bada själv :D Och på torsdag och fredag har vi nog vandliga lektioner sen kommer sista veckan då blir de säkert ingen vandlig lektion alls åh längtar tills skolavslutningen! Här kommer iaf bilder från när vi var ute i skogen igår :)

inget att skriva om..

Har typ inget vettigt att skriva om..jobbigt läge så nu orkar jag inte blogga på ett tag, tar en paus bye.

I miss you..More than i thougt was possible.



tänk nu efter lilla flicka.

Trodde aldrig du skulle kunna vara så här falsk alltså, jag hoppas jag fick dig att fatta vad du igenkligen håller på med det är fan inte aceeptablet det är fan sjukt. Du kommer en dag och verkligen vill träffa mig men dagen innan hade du suttit och hittat på en massa bull shit så jävla vidrig du är fattar det inte. Du må ju inte ha några hjärnceller överhuvudtaget. Nu skriver jag det här inlägget just för dig för du ska fatta vad jag känner för dig och just nu så är du ingen för mig om jag får vara ärlig är du fan inte värd att få leva. De må vara hårda ord men så jävla sant, Du säger att jag har legat med den eller den eller den osv snälla du jag har fan inte ens legat med hälften av dom du har legat med lilla h*ra. Ingen ide att snacka skit det kommer ut på dirren snälla det här är jokkmokk allt kommer ut på en jävla dag om jag får höra nå mer av dig så kommer du gräva din egna grav btw dags att gå till gymmet? ;)

fick mysa med polisen hela fredagen..

Det vart inte den fredagen vi hade tänkt oss..det blev nå helt annat. Jag fick då mysa med polisen till halv 5 mer än det säger jag inte hoppas på att det blir bättre med tiden btw hoppa aldrig på en polis..ni gör saken värre då.

before i die


HAHAH

Så skratt retande alltså snälla du kan du gå och dö eller nå? Hade gjort saken mycket bättre ska jag lova dig så slipper du lägga upp på facebook en jävla massa cutt cutt dikter och citat börja bli fett iriterande håll det inom dig ist gumman ;) Haha va bara så kul så hade en sån jävla stor lust att skriva det om just dig för du tror verkligen att du är något! Jaja nu ska jag vara glad imorgon är det fredag ska tillbringa hela dagen och kvällen med Kajsa<3 Och att jag fick tillbaka min telefon idag :D För jag hade varit så bra att komma på alla lektioner ha-ha :p Idag var jag med Kajsa ner till stallet så härligt att få rida igen har inte ridit på skit jävla länge så det är sjukt sen sommarn typ! Nu blire att plugga till de där förbannade engelska provet som kan ta sig i röven.
...ingen kommentar till denna bild alltså...

För alltid är ett annat ord för ett tag till. Don´t forget that.

Skolan gick nog skit bra idag och hoppas på att det kommer bli bättre ska kämpa med skolan när jag börjar 9an nu är ju bara 6 skoldagar vi har kvar iaf så ja..måste göra klart det som jag måste sen är jag fri fyfan så skönt med sommar lov alltså :) Men av det mesta av sommar lovet kommer jag säkert tillbringa i Gävle kolla på nya skolan och kolla på nya lägenheten osv sen hälsa på farmor och farfar och sånt shit!

Svar till dig Albin


KommentarTid
Albin om 30/9:
Tja! 

Såg eran blogg någonstans, väldigt bra blogg!!
Är du lesbisk? Eller är ni bästa vänner?

// A.b.b.e
IP: 90.224.213.158
Svar till dig! Haha tack och nej vi är inte lesbiska utan bästa vänner :)

just saying.

Kom hem från skolan för nån timme sen har suttit och pluggat på dom två proven jag har kvar :) Stolt tjej! Hade sovmorgon idag jäkligt skönt inte för att jag gick till skolan 9 utan kom dit 8 haha men har inget och göra hemma så, hela veckan lär det bli plugg och till helgen hoppas jag på lule crusing om det inte blir att va hemma ;) Less så jävla less undra om jag ens har några riktiga vänner vet bara två av dom! Jävla less man blir om ni vill va min vän så ge fan i och skapa rykten om mig och sluta snacka skit tål inte sånt där bull shit. Tänk på det nästa gång snälla nån ;)

Ger upp.

..

kollar igenom gamla bilder med dig och..

Kollar igenom gamla bilder med dig och mig och känner att tårarna bara rinner. Ett misstag och allt blev bara fel det ända just nu är att jag inte vill flytta utan att du och jag ska vara vänner just nu hatar vi varandra men om jag bara kunde göra något så du iaf inte hatar mig då jag flyttar. Vill skilja mig från dig som vänner inte alls som ovänner, det ända problemet är att jag inte vet hur jag ska börja..


helgen med dom finaste som finns!

Nog har man fått höra men bryr mig inte så mycket just nu, flyttar ju ändå så spelar ingen roll om nån i jokkmokk gillar mig eller inte. Ska bara bli så skönt att lämna denna skit håla fast såklart kommer jag att sakna många, kommer sakna er och ni vet vilka ni är!<3 Kommer att komma och hälsa på nån gång :) Kommer aldrig att glömma mina fina vänner som alltid har funnits kvar där för mig, som hjälpt mig upp på mina ben som aldrig har lämnat mig för nån annan eller bara slutat vara med mig för ett misstag, nå visste jag väl det att det var nå fel på mig men jag är som jag är kan inte ändra mig bara för att ha kvar falska vänner. Ni som kommenterar så mycket skit om mig på bloggen ska börja skriva namn fattar inte att jag tar åt mig men det gör jag, fattar inte hur ni ids trycka ner mig vi har stått varandra nära men nu tycker ni ner mig i dont get it. Ni kanske mår bra över att jag mår dåligt? Skit samma i fredags drog vi till lule köpte mina skolavslutnings kläder blev riktigt nöjd men tror jag lånar något par skor utav Jenny nå högklackade eller nå :) Då är jag nöjd haha Jenny har hatat mig hela jävla helgen först för jag köpte en väska som hon ville ha sen så ska jag beställa en skinnjacka som hon ville ha men jag tror hon kommer beställa den också hon gillade den verkligen :) Nu ska jag be pappa hjälpa mig med det här sen ska jag väl plugga och va social men gulliga människor. Pussen

Gick igenom så pass mycket i helgen, visste att det inte skulle bli som jag ville nu när jag fick reda på det här fattar inte det! Du får inte lämna mig nu, vi bråkar mycket men du är fortfarande min älskade pappa som jag alltid kommer älska! Visst ibland kan man säga "jag hatar dig" men det betyder "just nu hatar jag dig, men kommer alltid att älska dig" Jag hoppas du blir bättre för du får inte försvinna, inte just nu.

jag tar tillbaka allt, ångrar mina dagar med dig.

Igår så blev det ju lule för mig,jenny och jack och såklart mamma och pappa, trodde inte Jenny skulle med till lule men det blev så nu och så for vi och köpte en massa saker fick en väska och ska få beställa en skinnjacka men det blev lite kaos köpte en väska ist för ett par nya skor så nu har mina skor pajjat så klockrent alltid har jag en sån otur. Nåja senare på kvällen så var jag med Jenny och Kajsa och gud vad vi hade kul har typ aldrig haft så kul ;) Nu ska jag fixa mig och sen fixa Jenny sen drar vi ut :)

va ute och gick i 3 timmar ha..

Haha skulle va ute och gå i en timme eller nå men de blev visst i tre timmar haha nåja fick ju umgås med trevligt folk iaf nu blire att göra sig nå natt käk och slå på en film och vänta tills att det ska bli morgon så far vi till lule och de bästa är ju att muppen följer med :D YEEEY då blire att hon får hjälpa mig att välja kläder osv :) Jaja taggar tills imorgon om de blir som planerat :) Pussen
saknar mitt långa hår! <3

går en sväng med kajsa

:D

I want it to be true, but now it's too late.

you are beautiful, will always love you and you know it

oh yes..


fuck it i am still young.

YES! Imorgon kommer min lilla mupp till jokkmokk och fyfan vad vi ska riva stället alltså ;) Nä men vi ska verkligen umgås som fan som vi gjorde förr men nu gör vi om det fast mycket mycket mycket bättre! Drar ju till lule imorgon så hon kommer till mig då jag har kommit hem hoppas att det inte blir så sent..då blir jag sur för vi ska hinna ut förfan :) Imorgon blir då planerna
  • Stiga upp klockan 07:00
  • Åka till lule med hela familjen
  • SHOPPA
  • Åka hem
  • Vänta på muppen
  • Fixa oss och vänta in Kajsa
  • UTGÅNG

gilla om ni tycker om kärlek..men vem fan gör inte det?


tystnads plikt.

Min älskade bror kommer få en överraskling han aldrig glömmer jag ska visa hur mycket han betyder för mig! Han är det bästa man kan ha, han hjälper mig genom allt hade jag mist han hade jag aldrig varit normal igen jag hade saknat han för mycket. Han är den bästa bror man kan ha och ingen jag menar det INGEN kan ersätta honom för han är hela mitt hjärta fast vi bråkar ofta så är han fortfarnde min älskade bror!
ful bild på oss men nåja du är mitt allt Jack Hedblom!<3


fuck you bitch.

HATAR,HATAR,HATAR. Snälla ni som snackar bakom min rygg ta modet och säg de till mig, de jag vill ha sagt kan jag säga till dig/er herregud så jävla patetiskt att snacka bakom ens rygg man kan ju inte ens lita på nån här. Man blir bäste vänner sen så slutar man umgås och det leder till skitsnack så jävla less. Ni behöver inte hata mig över ett misstag men nu är det ju så att slutar bry mig det här var sista inlägget om det här men vill bara att ni ska veta ni har ingen plats i mitt hjärta längre, ni är borta föralltid fuck er. Nu ska jag kolla om min lilla sötis är inne på facebook och va social med "den" tänker inte säga vem det är först det kommer ut så nu kan ni börja fundera ;) Jo allt från mig just nu iaf pussen!

the game have just started.

Du stör dig på oss? Vi stör oss på dig för du är så jävla patetisk snälla du bli mogen du är så jävla pass p12 alltså hur många år är du 14 15? Och du beeter dig som om du ska vara 5 år snälla du lägg ner du kommer inte komma långt med att snacka så jävla mycket skit bakom ryggen på folk ska jag säga dig, du kommer tappa alla dina jävla vänner inte för att jag tror att du har några vänner jävla tönt. Ska du snacka så säg det till mig och säg inte att Jenny är cool för att hon är med mig och för att hon kan käfta som fan bara för att jag backar henne jag säger det bara såklart jag backar henne hon är min bästa vän. Fortsätter du så här så kommer du inte ha det så bra, då ser vi vad som händer med dig nå må jag ha liten stubin men alltså för dig så är det ett ord till och jag får almänt damp på dig och när jag får det så får du ta konekvenserna lilla gubben hoppas du förstår vad jag menar. Den som ens snackar skit bakom en rygg så vafan säg det face to face om du vill ha något sagt bara så fegt av dig att snacka bakom ens rygg snälla du. DU gör mig så jävla förbannad och när jag flyttar och jag hör att du är fittig mot Jenny bara för att jag är 100 mil ifrån henne så tar jag första planet till Jokkmokk och jag menar det. Inte en gång till för nu räcker det med din äckliga fittiga attetyd. Är på så pass bra humör eftersom jag slipper min mens i 3 år typ och att jag ska flytta ifrån dig det kommer bli det bästa som hänt mig men jag kommer tillbaka om du inte har slutat eller blivit värre då får du ta mig fan ta konsekvenserna. Tack för mig ville bara att du skulle veta det din lilla fitta.

ändrade planer för min del iaf..

Det skulle vara tänkt att Jenny skulle komma idag men he blev det inte så blev ju lite smått sur och irriterad eftersom jag steg upp tidigt och skulle vänta på henne så nu gjorde jag det i onödan. Nåja idag blire att se vad som händer kanske ta nått att dricka och bara umgås med fint folk :) Men det ser vi senare hur de blir idag har jag fixat upp mig måste duscha idag också för jag ska till lule imr och de är på morgonen och då hinner jag inte duscha eftersom min hårtork har Malle i pite så det gjorde ju sakern ännu värre så då gör jag bort det ikväll så behöver jag bara sminka mig och platta håret imr :) Mina planer imr med att köpa något är väldigt små men de jag ska köpa är nog bara ett linne och en jacka inget mer måste ha pengar till annat skit.

11:17

Jeeeo vakna för nån timme sen :) Nu ska jag ta en dusch och se vart Jenny,Kajsa och Nasse håller hus aja bloggar mer sen ska dra ut en sväng!

sorry sorry för att jag inte bloggar men..

Fööööörlååååååt! Jag har verkligen inte haft tid med bloggen men nu ska jag börja skärpa till mig och börja blogga så ni har något att läsa ;) Ja hela denna vecka gick väldigt fort haha kanske för vi bara gick 3 dagar måndag,tisdag och onsdag imorgon och på fredag är vi lediga! JIPPI :D På fredag drar man till lule en sväng för att shoppa förfan och då blire en massa sommar kläder och hoppas jag kan flirta med mamma och pappa så dom köper mig en skinjacka så jäkla snygga dom är! Är fan förälskad i dom<3 Imorgon kommer Jenny min lilla älskling och hon ska sova hos Nasse tills på söndag så då blire att va med dom hela helgen love!!! Vet inte riktigt vad vi ska göra men he blir nog att ragga killar och bara njuta av allt ;) Var ute och gick en sväng gick förbi Kajsa men hon var dock inte hemma men iaf fick bort lite fett iaf! Nu ska jag kolla kläder pussen
love you babe! du är allt du är bäst du är helt klart underbar syster!

Glor på Big Brother del..

Försöker glömma allt som hänt och går vidare med lvet what a fuck i am still young bitches.

läs,läs,läs,läs

http://yeeeeaaaah.blogg.se/
http://yeeeeaaaah.blogg.se/
http://yeeeeaaaah.blogg.se/
http://yeeeeaaaah.blogg.se/
http://yeeeeaaaah.blogg.se/
http://yeeeeaaaah.blogg.se/
http://yeeeeaaaah.blogg.se/

nu längtar jag verkligen.

..

älskar dig så mycket♥

löööööööööööve you!

låter de vara nu.

Så här får bloggen se ut nu ett tag orkade inte göra något stort men snart ska jag fixa en fin bild som header (om de stavas så) Orkade inte ha kvar den gamla. Hoppas det går att läsa iaf haha :) Nu blire att städa rummet och göra det fint i det hmm..undra vad som händer i helgen vi ser ju om det blir utgång eller om det blir att dra en slepp over hos muppen!<3 Hihi måste ju umgås så mycket med henne nu!

när alla andra svek, stod du kvar och hjälpte mig upp på benen igen.


sån jävla patetisk unge du är alltså, nu går du över gränsen.

Hyffsat lungn idag det blir ju alltid bättre med tiden. Skulle va med muppen idag men det blev inte måste plugga till engelska provet som vi har imorgon suck så jävla jobbigt med massa prov och dessutom så har vi prov i hk imorgon också -.- Så drygt med skolan alltså :/ Ska väl börja packa ihop mina saker flyttar ju ändå från denna skit håla snart åh gud så skönt det kommer bli alltså slippa alla jävla idioter. Nåja kommer sakna dom mesta dom som inte har gjort mig något. Pite helgen går inte att beskriva så grymt fin helg alltså! <3 fast det blev ju kaos som alltid med ändå det är alltid så om jag inte är med så blire ingen fest men när jag är med så blire alltid kaos ;) Idag så stoppa jag in p-staven det var skit obehagligt för klockan 9:00 så fick jag gå dit och ta nån bedövning nån salva typ och sen 11:30 så skulle då barnmorskan stoppa in den i armen och fyfan så äckligt det var man kände inte nå så nu har jag blämärken sen Jenny har varit och nypt mig söt unge! :) Jaja nu ska jag va social med min lilla vackra ängel pusspuss så här såg min helg ut i pite! ;)

Lets get fuckt up, With my best friend<3

Lets get fuckt up, With my best friend<3


Sitter på bussen till pite nu och längtar ...

Sitter på bussen till pite nu och längtar verkligen tills jag kommer fram är gode less på att åka buss :( om en timme eller så då är jag framme de första jag ska göra är väl att träffa malle vi ska gå på stan lite före innan vi ska på crusing längtar som fan och älskar mina föräldrar som gjorde så att jag fick fara :) älskar er! Nåja nog med det dessutom har jag lovat er outfit bilder och massa bilder som jag ska ta i helgen och jag lovar jag ska göra det ha en bra kväll nu alla sötnosar för det ska jag pussen <3


Jenny olsson Jag kan inte beskriva hur myc...

Jenny olsson Jag kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig, så mycket du har ställt upp för mig du är underbar! Den tiden vi stog varandra nära sen så sluta vi bara vara med varandra de känndes verkligen som om nån fattades i mitt liv en underbart snäll och omtänksam person som alltid finns där när jag behöver nån att prata med. Nån som alltid brydde sig om en och gav så mycket kärlek och vänskap sen när vi börja umgås igen så vet jag att de var du som fattades de är verkligen sjukt jobbigt att beskriva vilken fin människa du är. Du ska veta att jag alltid kommer finnas för dig ställer alltid upp för dig och du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta gumman, jag vill aldrig mista dig bästa vän och jag hoppas du vet det du är bäst älskar dig. Du är min underbara syster fast jag kommer flytta och bo långt ifrån dig så kommer jag alltid vara i din närhet kommer alltid finns i ditt hjärta och du i mitt.


nääänuuu

Har typ världens tråkigaste liv just nu har inte ett skit å göra så då passar man på med att blogga :) Har redan pluggat en massa så ids inte plugga mer nu :) Ringde Jenny för ett tag sen och bestämnde vad vi skulle göra imr och vad vi skulle ha på oss och så den där dumma fan men du Lisa vad ska du ha imr? Ja det blir nog mjukisar som är svarta,vitt linne och en kofta dudå? Men Lisa vad är en kofta? o.O haha så söt du är min lilla älskling!<3 Sen så ska Jenny stanna i jokkmokk till 5 imr så de blir väl att va med henne ska snacka med mammsen och pappsen imr och se om jag kan åka med tidiga bussen annars måste jag vänta skit länge på den andra bussen och då kommer jag till pite vid 6 eller nå och hur kul är det? Exakt men får övertala dom på nå sett! Ja har väl inte så mycket mer att säga :)
loooove!<3333333

jepp..


nice life.

Har du:

 

Någon som förstår dig? Dom närmaste.

Någon som du saknar? ♥

Någon som du hatar? Hata är verkligen ett starkt ord men ja det gör jag.

Vem kramade du senast? Jenny

Vem pussade dig senast? ♥

Vem ringde dig senast? Min lilla sötnos!

Vem ringde du senast? Min lilla sötnos!

Vem var du hemms hos senast? Malle

Vem var hemma hos dig senast? Jenny

Har du några kärleksproblem? Ja.

Har du pratat med nån idag? Jo folk på skolan

Har du gråtit idag? Nej

Har du skrattat idag? Ja

 

Jag:

Är singel? Ja

Svär ofta? Ja

Sjunger i duschen? Nä men händer ibland

Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Nej

Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis? Ja

 

Har du:

 

piercingar? Ja, 5 i öronen, 1 i tungan, 1 i naveln

syskon? En tvilling bror

jobb? Går skola

för många vänner? Aldrig

rymt hemifrån? Ja

färgat håret? Ja

bra självförtroende? Nej

Sagt "jag älskar dig" till någon? Ja

Varit kär? Ja

Gjort något olagligt? Ja

Somnat i skolan? Ja

Brutit ett ben? Nej

Tappat bort mig i min hemstad? Ja

Sett en fallande stjärna och önskat något? Ja

Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Ja

Smugit ut utan lov? Ja

En hemlighet som ingen annan vet? Ja

sovit en hel dag? Ja

somnat gråtande? Ja

hånglat med en eller fler på samma kväll? Kan ha hänt

blivit generad inför folk? Ja

Varit kär i någon utan att säga det till personen? Ja

Ätit musslor? Ja

varit på en festival? JA

haft ett förhållande i under en månad? Ja

 

Vad:

längtar du till mest just nu? SOMMAREN!

ska du göra i helgen? Pite crusing!

har du för kläder på dig? Mjukisbyxor och en t-shirt

gjorde du igår? Sov mest

åt du senast? En macka tror ja

har du för mobil? Samsung galaxy s

köpte du senast? Smink och kläder

skulle du ha gjort om du såg ett lik i skogen? Vette fan


Du är seriöst en vidrig människa du.

Åh suck får leva med att ha ont i halsen vette fan vad de är tror jag håller på att bli förkyld inte bra..nåja klarde en skoldag och nu hoppas jag på att jag inte får nån frånvaro imr sen så tror jag att jag ska åka med 8 bussen på fredag orkar inte ha en lektion och sen vänta tills 3 bussen nä fan de orkar jag inte ;) Nåja har inte så mkt mer att säga taggar bara som fan till helgen och den här gången blire att ta många bilder! Nu ska jag va social med min babe!<3
Längtar till sommarn!<33

Sitter och spelar kort med nå gulliga mäni...

Sitter och spelar kort med nå gulliga mäniskor!:) sen efter skolan blire å vara med emelie en stund så nu vet ni.det!


lycklig tjej

Nu är man hemma i jokkmokk igen inte så speciellt awesome men nåja det duger ska ju bort härifrån i helgen så är bara i jokkmokk i tre dagar till sen så då jävlar ;) Det är ju crusing i pite och vem vill inte missa det? Jag har ju nån jag kan åka med och har nån jag kan slurpa med och dessutom nånstannas att sova så det tackar man inte nej till precis :) Längtar typ att fa till eftersom då får jag träffa alla underbara människor som bor där har ju lärt känna ett antal människor eftersom jag är med Malle och så har hon ju pressenterat mig osv :) Idag var jag med Amanda och Malin har saknat Malin så jag vet inte vad! Vi måste verkligen börja umgås som vi gjorde förr love u!<3 Drog sleep over hos Malin och fick träffa en massa jag inte har träffat på jag vet inte hur länge en av dom var Jessica Mellberg sötnos! Ni såg väl våra sexiga bilder nedanför haha

<3

Ja som sagt vi hade skit kul igår har inte haft en sån bra kväll med så fina brudar! Ja vi var mest och virra runt i byn men vi skulle till jokkmokk senare på kvällen men då ändra vi oss för dom hade inte förklarat allt åt mig så efter ett så fatta jag ;) Ja hur länge var vi ute till 2 ca kanske men jag somna då där vid halv 4 eftersom nån liten ful jävel som satt och skicka hat sms nåja här kommer bilder från igår!<33
Lite av bilderna och så blev det inte nå bilder då vi var ute sorrysorry för det :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus