Hissar & Dissar

♥Jag hissar en super bra mascara som verkligen är skit bra till fylliga och täta fransar, ett tips om man vill göra dom ännu fylligare eller ja dom ser fylligare ut ta en kajal eller ngt sånt och dra ett sträck längst franskanten och dra lite tjockare vid slutet det brukar jag göra :) 
 • Dissar folk som är översmikade eller jag använder ju ganska mycket smink men dom som har lite väl överdrivet som jag hade en gång i tiden alla som sminkar sig så borde inse att dom är säkert jätte fin med bara hälften av vad dom använder! 
bild från google.

kollar på utomlands resor med mamma!<3

Åh rubriken talar! Åh kan inte fatta att jag äntligen får fara utomlands och de bästa är ju att vi ska fara till samma ställe på där jenny och lussan har varit på :D Kollar på hotel och sånt shit just nu och hur mycket allt kostar och jag får slippa bror min under dom 3 härliga veckorna vi kommer vara borta! För de är bara jag och mamma som far jack och pappa får inte följa haha :) Har varit en tung dag idag är typ halft sjuk och så less på idioter som en "viss person" åh fick ett litet utbrott i klass rummet men de var så jävla skönt att det fick komma ut ja mena jag hatar "dig" så jävla mycket just so you know och du ska ge fan att kalla mig player är inte stolt över att jag är det men en sak ska du ha klart för dig att när jag flyttar ger du fan i jenny och inte är de hpn som sagt åt mig att"skydda" henne eller skälla på dig bara för att du går på henne. Ne vet du vad jag har bestämt det själv och ge upp med ditt äckel beetende man blir ju faktiskt fett äcklad av det. Nog fan kan jag gå över gränsen men de är nog du som har gjort det för längdsedan, skärp dig du går ju förfan 9:an och jag skriver inte de här för att få uppmärksamhet utan att folk ska få veta vilken idiot du är!  nog med de nu är jag hungrig och ska äta! 
 
loooove

snacka bäst fan ni vill för just idag har jag insätt att jag inte bryr mig ett skit.

Hatar verkligen när folk sitter och snackar bakom ryggen på en speciellt sånna som säger ngt och sen när den ser den personen så springer dom fram och kramar dom alltså då måste man fan tänka om lite. Nog med det idag var det en super dag har varit på alla lektioner idag stolt tjej! :) Nä nu ska jag va social med folket och börja packa lite som vandligt då pusssen! <3
 

vill också hitta kärleken..

Nu börjar jag bli förbannat less på att sova själv..vill också hitta nån som jag kan tillbringa livet med. Fast ändå är det skönt att vara singel men ändå! Har valt kläder tills imorgon blev bara nå mys kläder orkar inte med jeans eller ngt sånt liknande, har dock bara 3 skoldagar kvar på denna skola så de spelar nog ingen roll hur jag ser ut! :) Nu blire att skriva med nån söt pojke gonatt!<3
Så gammal bild! Hur man såg ut shit o.O

bekant..

Du träffar någon. Ni börjar prata. Ni börjar smsa. Ni börjar ringa. Ni börjar lära känna varandra. Ni börjar umgås. Ni börjar prata ännu mer. Ni berättar för era vänner om varandra. Ni börjar flirta. . Ni får känslor. Ni börjar kyssas. , Kramas, gosa, hålla händer.
Ger varandra smeknamn, Ni blir bekväma. Ni börjar bråka. Ni börjar se brister. Ni gråter. Ni blir förtvivlade. Ni blir hjärtkrossade. Ni tror att det är bättre att vara vänner. Ni pratar aldrig mer igen.

28 augusti

Sitter och tänker på en massa skit just nu. Men de ända som kommer upp i mitt huvud är du kan inte fatta det! Varför just du och just nu?..Nåja imorgon blir de skolan igen börjar 8:00 med svenska inte så illa kanske för jag tycker om svenska haha :) Nu ska jag se om jag får tag på kajsa och ser om hon vill komma förbi en stund :) Nu blir de att prov köra gamla bettan förfan! :D 

nu bär det av till sängen

Nu till sängen är så förbannat trött över att packa in hela mitt rum nog för att det är mycket kvar men ändå..
Sov gott för det ska jag göra puss! 
I miss you...så svårt att sova utan dig älskling du är saknad!<3

rosa hårfärg check!


HAHA GJORDE JUST MIN KVÄLL


love you, vi har det alltid bra!

loooove<33

kan inte fatta att jag kommer flytta ifrån dig min lilla ängel.

Vi har kanppt känt varandra ett år men ändå så känns det som om vi har kännt varandra hela livet. Och nu är den veckan kommen att jag flyttar ifrån dig och kommer inte träffa dig om ett halv år eller ett år vet ju inte när jag kommer upp..Du är en så sjukt underbar tjej och det ska du veta, du må vara störd osv men du är det på ett bra sätt du är som mig helt enkelt, vi dampar tsm, vi skrattar tsm, vi är arga tsm ja vi gör allt tsm och nu kan vi inte göra något nu kan jag inte tvinga dig att krama mig eller slå dig när du säger att du är fet åh jag bara sitter och sucker över allt det här. Som tur har vi gått igenom så pass mycket med varandra, kommer minnas varenda sak vi gjort eller ja kanske inte allt men men! Kommer att sakna dig något enormt alltså, jag är ju alltid med dig antingen är du hos mig eller jag hos dig men helt seriöst vi är med varandra hela tiden kan verkligen inte lämna dig. Kommer gråta floder..men en sak ska du veta att du är alltid den som kommer först du kommer alltid att äga mitt hjärta. Du är min bästa vän och det kommer du vara tills jag ligger under marken, jag älskar dig kajsa linnea matilda larsson!
Du och jag föralltid!<3 Kan verkligen inte beskriva min vänskap det ända jag vill ha sagt är att snälla lämna mig aldrig, för jag kommer aldrig lämna dig.

This is my life, and I do not want you anymore so put down bullshit

Och gud är det bara jag som hatar att se ett ex när man bråkar och man typ fortfarande gillar den personen, eller ja om man säger så här jag gillar han inte längre eller nå men varje gång jag ser han så pirrar det fortfarnde i magen som när det gjorde då vi var tsm..så sjukt jobbigt hatar det! Så nu blir det att undvika att kolla på han. Nåja har suttit och pratat med jenny i telefon hon är ju iaf röksocial! Men när jag går ut på balkongen så ser jag tre killar typ snett mittemot min balkong och så står dom och bråkar gud vilken panik jag fick trodde någon skulle säga ngt åt mig eller nå usch hatar sånt skit! 
 

första skoldagen avklarad

de var en jävligt skön skoldag idag började 8:00 och slutatde 12:00 gode skönt och de ända vi gjorde var typ sammarbetsövningar (lekar av nå slag) kul var det och tror faktiskt vårat lag kommer vinna :D Vi slog rekord på nästan alla grenar vi körde! Sen efter skolan så blev det att jag och jenny körde basket och var i sporthallen och dampa oss! Nu sitter och jag kollar på paradise hotel och efter det blir det nog att packa ner halva mitt rum så jag har gjort de :( 
 

nu är dagen kommen

Vakna där vid 8 igen fattar inte vad de är med mig..nåja nu städar jag mitt rum en gång till och ser till att allt är fint innan folk börjar komma hit! :) Skriver lite senare och så kommer ni säkert få nån bild på oss pussen<3

nog börjar de ta sig.

Saknar dig och de borde jag fan inte göra. Tog en pn jävligt skönt var det! Nu väntar jag att pappa ska komma hem från sjukhuset och fråga han snällt om jag får gå ut en sväng klarar fan inte av att vara inne så här länge och sen så har jag ju så mycket energi tills imorgon då maja kommer!<3 Blir att gå på marknaden med hon och kajsa och ser väl om jag träffar på något fint folk som mtyp ellen,johanna och hannah shit vad jag saknar just er!<3
miss that time!

allt kommer ändå fram så varför dölja det?

Nog har man varit med om det här förr, så pinsamt att du inte kan erkänna de utan at du bara nekar och nekar lilla du allt kommer att komma fram när som helst och då kan du ge fan i att neka det. Idag blir det nog en lugn dag pallar inte göra så mycket idag saknar lite folk från lule nu..känndes som om jag bodde där ett tag men ja allt förändras på bara några sekunder :( Ska kolla lite kläder och möbler och sånt och fundera vad jag vill ha i pressent när jag fyller år funderar på en telefon men vet inte riktigt vilken..
 
 

god morgon

Alltså shit var vaken till typ 1-2 och vaknar 8:00 herregud tror verkligen jag vill börja skolan nu! Ligger och myser med Tiger känner mig så ensam utan någon brevid mig..
Idag är de torsdag och imorgon fredag och jag har inte städat klart ens en gång får väl röja upp skiten efter jag bloggat klart :) 
Men först ut och ta morgon ciggen <3

blir ju fan bara deprimerad efter varje timme som går..

Nu är de fan nog är så less så de kan fan inte bli värre. Vill bara härifrån bort från all skit först ville jag inte alls flytta men just idag och vid denna tid punkt vill jag bort, flytta på en gång kan inte fatta att det kommer bli så fett skönt att komma bort från alla problem men som sagt ska ha den bästa helgen jag någonsin kommer att ha här i jokkmokk :) Och håller på att spricka längtar verkligen tills maja kommer hit!<3 Hoppas bara att maja håller de hon lovar att INGEN mer än hon kommer hit som inte en viss person också kommer, då blir de inte alls kul för mig..:( Nåja är deprimerad som fan kan ju inte ens se paradise hotel på min jävla fitt dator fåååår daaaamp!!!!!!!!!

tagga helgen?


fuck off jag klarar mig själv

Förlåt för att jag inte bloggat så mycket men har ju inte haft så mycket tid om man säger så har haft det så kul i luleå så de finns fan inte! Och till helgen kommer Maja hit :D happy face alltså! Träffade Kajsa igår och en massa annat folk, Kan som inte förklara så mycket vad jag gjort i luleå men kul som fan har vi haft förutom när vi haft kos och sånt skit men de gick ju över som tur va, nu är det bara att tagga helgen<3 Om jag säger så här har fått frågor från folk som gällde de som hände i luleå och nä det var inget mellan oss..eller ja vad jag trodde iaf nä men de var som ingen ide eftersom jag flyttar osv men skit samma nu ska jag ha så jävla kul och ragga en massa fina söta pojkar ;) Och hitta en till maja!<3 Just nu håller jag på att städa mitt rum får ju hem fint folk ju då måste man ju passa på med att göra det lite fint! Laddar ner musik nu vi ska ha till helgen och hoppas att jag får träffa mina fina vänner på marknaden!<33 och ni vet vilka ni är, maja läser du det här så kan du ju skicka låtarna eller länka dom på facebook så kan jag passa på att ladda ner dom innan du kommer puss på stjärten ;* 

tänkte att det var på tiden att blogga..

Sitter hos alex med maja,johan,elin och danne typ om de inte är nå mer folk :) Tänkte planera en härlig kväll i kväll eftersom de blir typ den sista kvällen i lule de blir utgång för mig :( Nåja har hittat min fina pojke också de suger att jag flyttar..vill bara inte! Vi ska snart in till stan då far jag och maja hem fixar oss för kvällen hoppas dock att ingen spårar eller ngt sånt, hoppas bara det blir en awesome kväll, jag kommer dock inte spåra är på så pass bra humör hihi som sagt det ända jag har gjort i lule är att umgås med en massa fint folk! <3 Kommer nog hem till jokkmokk på torsdag eller fredag bror på hur shemat ligger till ;) Bowlade igår fufan så kul de var stolt tjej alltså ni får mer bilder från de sen pussen!
 

saknar dig och jag vet inte varför..

Just käkat lite sushi super gott var det var så jävla längesen jag käka det! :D Vet inte riktigt vad jag ska göra resten utav kvällen kanske blir att va med Kajsa eller bara ligga och se film, är så jävla glad att du är du syster!<3 Nu är det ju så att jag saknar luleå som fan kan inte sluta tänka på de hur kul vi hade när vi for bada och hade oss! Så far till luleå på fredag om de inte blir imorgon saknar min lilla sötis så kan typ inte hålla mig :( Så det måste ju bli ett måste men ändå så vill jag stanna här, fast känns inte som om jag borde det kommer ju vara där ni är så tror inte jag har nån lust eftersom jag fortfarande gillar dig. Men kanske harry kommer ju till sverige på torsdag hon kommer sova hos oss tills på fredag tror jag om han inte stannar hela helgen vad vet jag? :) Nä men måste ju träffa han så jävla mycket som jag saknar det där damp barnet!<3 Hade en awesome fredag iallafall eller ja det varade ett tag..här kommer bilder från det 
alla bilder är från sandras blogg klicka in på den och läs, en blogg som jag läser typ varje dag 
http://zandrajohansson.blogg.se/ <---- klicka där så kommer ni dit! 
 

TEST

SENASTE:

1. Dryck: - Vatten

2. Telefonsamtalet: Gurkan

3. SMS: Bästavän

4. Sång du lyssnade på: Minnas inte

 

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Vadå dejtat? Är fan inte 40 år?

7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja

8. Varit kär: Ja

9. Förlorat någon speciell person: Ja

10. Varit deprimerad: Ja

11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Rosa

13. Rosa

14. Rosa

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Ja

16. Fått ditt hjärta krossat: Japp..

17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja♥

19. Insett vilka som är dina ÄKTA vänner: Ja

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja

21. Kysst en kompis: Ja

 

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Öhh vem fan använder de nu?

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 2 typ

24. Har du några husdjur?: 1 katt

25. Vill du ändra ditt namn: Nää

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Minns inte ett skit

27. Vilken tid vaknade du idag: 11 eller 12 

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov

29. Någonting som du längtar till: Helgen♥

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Vet inte

32. Vad lyssnar du på just nu: Gurkans prat om allt möjligt

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha..what?

34. Vad gör dig irriterad just nu: 2 idioter 

 

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Anna-lisa Hedblom

37. Singel/upptagen: Singel

38. Stjärntecken: Tviling

39. Kille eller tjej: Tjej

40. Grundskola: Östra skolan/ sörby skolan

41. Gymnasie: 

42. Högskola: 

43. Hårfärg: Brunt

44. Långt eller kort: Långt

45. Längd: 1.56

46. Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är mig själv

47. Piercings: - Öronen,naveln och tungan

48. Tattoos: Har ingen, men snart så

49. Höger eller vänster: Höger

 

DIN FÖRSTA:

51. Operation: - Längesen

52. Piercing: - Örat när jag var 10 år typ 

53. Tatueringen: Ingen

54. Bästa vän: Kajsa Larsson

55. Sporten du spelade: Basket

56. Husdjur: Katt 

57. Vaccination du minns: Minns inte

58. Konsert: -

60. Alkohol du drack: - Öl

 

JUST NU:

61. Äter du: Inget

62. Dricker du: Vatten

63. Är du på väg att: Se film

64. Lyssnar du på: Gurkaaan...

65. Väntar du på: Göra de här testet 

 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: I framtden

67. Vill du gifta dig: Ja i framtiden

68. Karriär i åtanke: Ingen aning

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon

70. Kramar eller pussar: Båda

71. Kortare eller längre: Helst längre

72. Yngre eller äldre: Spelar ingen roll, lika gammal eller ett år yngre eller äldre

73. Romantisk eller spontan: Båda

74. Snygg mage eller snygga armar: Mage

75. Tatueringar eller piercingar: Båda

76. Känslig eller inte: De bror på

77. Ragg eller förhållande: Bror på

78. Bråkstake eller tveksam: Mellan

 

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: Jo

80. Gjort något sjukt spontant: Jo

81. Tappat glasögon eller linser: Ja

82. Haft sex: Ja

83. Krossat någons hjärta: Ja

84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja

85. Har du blivit arresterad: Ja..

86. Dissat någon: Ja

87. Gråtit när någon dött: Ja

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Aa fast de var länge sen

 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Jaa

90. Mirakel: Ja

91. Kärlek vid första ögonkastet: Ibland

92. Himlen: Jo

93. Tomten: Självklart

94. Att kyssas på första dejten: Nja

95. Änglar: Ja

 

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: Ja

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Vet inte

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Jo


har planerat de länge men..

Har planerat länge att göra en sån här 
Och kanske far till luleå i helgen så kan de nog hända att jag kommer hem med en sådan
 
Tycker ni de är fin eller fult? 

Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna, de finaste ögonen har gråtit de flesta tårar och det snällaste hjärtat har känt den största smärtan.

Ja hann ju inte med att sminka mig som jag tänkte blir väl att göra det imorgon tror jag så tar jag en dusch efter jag gjort det känner att jag inte att jag har nån ork idag :( Nu blire att ha paradise hotel lan eller vad nu man kan säga ska sitta och kolla på de eftersom jag missat en jävla massa avsnitt :D

undra om man ska..

Det blir utgång för mig på torsdag så håller på att tänka efter hur jag ska vara sminkad, vet inte riktigt om jag orkar sminka mig så mycket men vill ju testa var ju längesen jag var mycket sminkad, så ska prova dom här nu och se hur det ser ut, har inte haft mascara på neder fransarna på skit länge men kan ju prova och se hur det ser ut :) Önska mig lycka till 

svar på kommentar

Fick en fråga som löd: Kan man inte få se dig utan ögonbrynspenna? Och här kommer svaret till dig nä de kan ni inte få göra kanske efter jag färgat dom, de känns som om jag inte har några ögonbryn har ju plockat sönder dom..dom växer knappt ut men nå får man skylla sig själv om man är dum :) Sen när jag blir äldre så blir det att tatuera in ögonbrynen, börjat bli fett less på att måla dit dom hela tiden :) men nu vet ni det så! 
 

4 veckor kvar då jokkmokk

Vakna typ för nån timme sen, och de första jag gjorde var att hoppa i duschen fyfan så skönt med morgon duschar :) Sitter och planerar om man ska fa förbi lule en sväng till innan jag flyttar va med Maja sen sista gång! Åh känns så fuckad att jag inte längre kommer vara i jokkmokk de är sjukt, inte va i närheten utav Kajsa längre jag mena jag och Kajsa är typ alltid med varandra alltid vi är hos hon eller hos mig vi är alltid med varndra, de var nog mest då jag fot till luleå och var där ett bra tag..men de kommer alltid vara du och jag kajsa<3 Nåja idag blir de väl att bara chilla och ta det lugnt! Sen så kommer de ett hat inlägg här till dig jävla bitch
Kan inte fatta att du hör av dig till mig och behöver stöd osv..och jag ställde ju upp för dig eftersom du var min storasyter men vafan och de här får jag tillbaka hoppas du lever ett bra liv med han för jag vill inte ha nå med er att göra. Fuck off 

tråkigt

Fyra frågor om förhållanden

- är du singel? - Ja
- tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Har ju själv varit med om de.
- hur många har du varit kär i? -  2
- är du kär just nu? - Nä 

Tio frågor om dig själv
- namn? -  Anna-lisa Hedblom
- när fyller du år? - 14 oktober
- några piercingar? - Öronen,tungan och naveln 
- vad har du på dig just nu? - Mjukisar och en tröja

 vilken årstid är bäst? - Sommar 

- hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Att vakna upp bredvid drömkillen

- vad tycker du mest om hos dig själv? - Mitt länga hår

 vad är du bra på? - Leva livet

- vem älskar du mest på denna jorden - Svårt att välja ju
- sover du hellre själv än tillsammans med någon?- Helt klart tillsammans med ngn 


10 frågor om dina vänner
- vem vet allt om dig? - Kajsa 
- vem är den roligaste av dina vänner? - Filip och Kajsa 
- vem är snyggast av dina vänner? - Det vet jag inte
- vem är mest partyprisse? - hmmm...kajsa? 
- vem är den du helst har filmkväll med? - Kajsa
- vem av dina vänner är mest "evil"? -  ingen kommentar.

10 Frågor om din familj
- vem står dig närmast? - Mamma,Kajsa och min bror
- har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Jodå
- vem är farligast i din familj? - ingen kommentar.
- vem ser roligast ut i din familj? - du
- vem är coolast? - mamma helt klart
- har ni något husdjur? - Ja
- vem har du mest gemensamt med? - mamma
- vem står för underhållningen? - mamma och bror
- vem sover du oftast med? - Min nalle
- roligaste kvällen med familjemedlem? - Jadu hemma hos mig

10 frågor om idag
- vad har du gjort? - Inte ett skit

- har du varit glad idag? - Jodå
- har du varit ledsen idag? - Nä
- har du gjort något bra idag? - Haha som vad? 
- vad ska du göra nu? - Mys med mig själv och se en film 
- har du gjort något dåligt idag? - Jo
- vad har du ätit idag? - Ja
- har du duschat idag? - Japp
- är du trött nu? - Nja
- vad händer imon? - Vara med kajsa
- går du i skolan? - orkar inte tänka på skolan.
- har du varit i skolan idag? - men fuck off nej har ju fortfarande sommarlov


ANNAT
- Hur mår du just nu? - Less och trött 
- Har du piercat dig? - Ja
- Är du hungrig nu? - Nej
- Vad är klockan nu just nu? - 13:40
- Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? youtube, bloggen och fb.

TELEFON/MOBIL
- Vem ringde dig senast? - Gurkan
- Vem ringde du senast? - Erik
- Vem sms:a till dig senast? - Gurkan
- Vem sms:a du till senast? - Gurkan

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - igår ikväll typ
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Typ nyss 

MUSIK

- Lyssnar du på musik just nu? - yes.
- Vilket är ditt favoritband? - vette fan
- Vad gillar du för musik? - olika


KLÄDER
- Har du fler än 4 linnen? - Ja
- Har du fler än 3 jeans? - Ja
- Har du fler än 5 tröjor? - Ja
- Har du mer än ett par string? - Ja


SMINK OCH HÅR
- Använder du mascara? - Ja
- Använder du wax? - ibland
- Använder du ögonskugga? - ja ibland
- Använder du kajal? - typ aldrig
- Använder du hårspray? - ja
- Använder du volymspray? - Ja
- Använder du mousse? - ibland
- Använder du deodorant? - men herregud ja.
- Använder du läppglans/läppstift? - ja ibland
- Använder du brunkräm? - ? 
- Använder du foundation? - Ja
- Använder du rouge?  - Ja
- Uppsatt hår eller hängande? - utsläppt*
- Plattar/lockar du håret varje dag? - alltid
- Duschar du varje dag? - ja oftast.
- Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - händer väl

KÄRLEK
- Är du kär just nu? - kan man säga fast ändå inte
- Har du kysst någon idag? - nej
- Har du ett förhållande? - nej
- Är du romantisk? - oja
- Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja
- Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Emil tror jag
- Hur länge höll det? - typ en dag haha
- Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - både och.
- Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej

- Vem sov du senast bredvid? - hemligt

- Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - hemligt
- Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med?-  Nä
- När fick du din första kyss? - Vet inte
- Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - runt 16-17 år 
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nä
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - aldrig 
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Ska du skita i 

Vad gillar du för stil på tjejer/killar? - jadu de vet jag inte 

 

 


hoppas du somnar med ett smile på läpparna.

Jag hoppas att du somnar med ett leende på läpparna. Inga tårar, ingen stress, ingen smärta. Jag hoppas att du inser hur fantastisk du är och att den personen som får spendera sin tid med dig också märker det. Låt inte någon eller något dra ner dig, lita på mig det är inte värt det. Du är vacker, kom alltid ihåg det. Blunda och tänk på alla de saker som gör dig lycklig, det är de saker som verkligen räknas. Singel eller upptagen, se till att du känner dig lycklig och att du aldrig känner dig ensam, en vacker dag så kommer någon att komma i ditt liv och se till att du aldrig känner dig ensam mer.

till alla mina haters.

Tycker det är så förbannat kul med att ni finns, när jag får mina pydliga kommentarer osv känns riktigt skönt att det finns några som alltid ska ha med mig att göra, men snälla ni ska ni ha er att bry er så fuck er ni har ett eget liv så varför inte ta tag i det innan ni tar tag i en annans liv, they are my life, my rules, so fuck er.  nåja det roligaste med allt är att alla ska ha nå med mitt gammla förhållade herregud släpp nu att jag har varit otrogen vafan ska ni bry er de är inte eran ensak. Något jag hatar är när folk lägger sig i andras förhållanden så hoppas ni vet, ska ni ha att skriva en massa skit kom fram och säg de till mig ist för att gömma sig bakom någon jävla fitt dator. 
 
alltid lika kul att ha er, älskar er. 

dagen kan ju inte bara bli bättre.

Ja vakna typ där vid 12 sen somna jag om tills kajsa ringde mig och sa att jag måste gå till hon..suck kajsa ska alltid ha mig till att göra dumma saker :) Nåja kan ju inte bli mer arg just nu..väntar in kajsa som är i hos sin häst så sitter här med hennes flickvän och inte gör ett skit, kan bara inte sluta tänka på att du verkligen var den personen jag trodde att du var från början. Hoppas du får det trevligt med din brud i framtiden sen så vill jag inte ha nå med dig att göra framöver

fuckyou.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus