imorgon blir jag mörkhårig igen

Pallar fan inte med mitt hår just nu det blir ju aldrig den ljusbruna som jag vill att det ska bli och min jävla utväxt försvinner aldrig så ja nu får det bli mörk brunt så jag kan börja gå i nersläppt utan att folk kommenterar min fina utväxt hihi :) Idag har jag bara suttit inne eftersom jag hade ett litet bråk med pappi och mammi så har utegångsförbud men det är ju ändå bra så att jag lär mig av mina misstag, Nåja nu åter går jag till min älskade serie puss
söt hunden alltså!<3

i hate everything about you.

Sitter och kollar på kläder och sånt orkade inte med att kolla film ska göra det om ett tag ist :) Och jag ska ha mina ROSA byxor fast jenny och kajsa inte kommer tycka om det men det skiter jag i jag ska ha dom! Ja vad ska man mer skriva om..finns typ inget funderar på en ny heder men vet inte om jag orkar göra en vi ser ju hur de blir med det :) Just nu sitter jag mest och längtar till lulekalaset taggar som fan både jenny och kajsa ska dit hihi åh ska ha så kul som jag bara kan med dom nu den sista tiden jag är i jokkmokk, något jag verkligen irriterar mig på är att ens kompisar eller föredetta kompisar skriver med dens ex eller nu blev det svårt men tex om jenny som är min bästa vän börjar skriva med mitt ex såklart jag hade blivit sur eftersom jag fortfarande älskar han och dessutom så skriver man inte med sin bästa kompis ex bara så jävla fittigt ville bara säga det hoppas du läser det här och jag önskar dig all lycka med att dra åt helvete.
love you bästa vän! 

ska beställas.

Gina Tricot 199 :-
Gina Tricot 299 :-
Gina Tricot 79 :-
 
 

kaos.

Igår blev det en kaos kväll fast det var trevligt så blev det ändå inte så kul..ångrar mig att jag inte for hem men det var kul iaf :) Och nu ska jag försöka få tag i jenny den skit jävla ungen åh vad jag ska slå dig när du kommer till jokkmokk den jävla ungen gjorde så att min kväll igår blev oroande jävla unge. Fick ringa stup i kvarten för att veta vad som hände men den ungen bara klicka åh så drygt ajja hoppas hon mår bättre idag då :) Var med kajsa,sandra,lillebror och chrille och en liten fitta som jag jävlat ska ta hand om..det bästa var ju att jag fick snacka med sandra igår känndes skönt, är utan telefon så måste skriva det till kajsis nu blire lite paradise hotel 2012! 
Sliten brud 123

home

Kom hem för nån dag sen från jenny var så skönt att vara från jokkmokk men ändå så var det ett måste att va där med jenny ajja nu är jag i jokkmokk igen saknat mamma,pappa och jack som fan så nu ska jag inte fara bort på länge fast måste bort om en vecka typ men det löser sig nog..nåja ni kanske ser inlägget nedanför inte lite bilder jag tog där fast ska bara säga att det är bara halva av bilderna haha skryter lite ;) Nu ska jag vänta på att kajsa ska komma hit va fan längesen jag var med henne den där ungen jobbar ju bara hela tiden så man inte kan va med henne :( Igår bada jag på notis med en massa folk haha så söta killar alltså jag hann bad amed jenny en stund också sen for hon hem :( Har blåmärken över hela kroppen gör ganska så ont men jag hade kul iaf! Idag fick jag mina skor också som jag har väntat på typ i 1 månad känns det som blev nöjd hehe nä nu ska jag vara social med min lilla gubbe puss 
hihi! Älskar bilden!<3

här kommer lite bilder


den är halv 4 och är inte ens trött..jävla jenny

Ja alla dom här dagarna jag har sovit hos jenny har vi suttit uppe typ till halv 4 eller halv 5 där omkring och inte varit trött tack vare jenny nu kommer jag inte somna först då när jag kommer hem..jobbigt läge. Nåja vad gör man inte för sin bästa vän, blir nog kvar här i några dagar till sen åker jag hem saknar allt min mammi och pappi och jack för mycket! :( Så måste åka hem till dom snarast + måste hem till kajsis, kom ju hem för nån dag sen till mammi och pappi för att checka läget när jag kom in genom dörren så slog det mig att vi håller på att flytta det var en jävla massa fyttlåder överallt..inte kul alls. Kan inte sluta tänka på vi ska flytta och att jag ska lämna mina små hjärtan kvar här, jag hoppas på hela mitt hjärta att vi håller kontakten så mycket det går! Tänker aldrig tappa kontakten med dom fuck no! Det vi har gjort idag är typ sovit och ridit vi for och red i skogen och hade oss :) Vi dampar alltid lös tillsammans :D Ska planera lite saker jag,jenny och kajsa ska göra innan jag flyttar! Och det är ett MÅSTE orkar inte blogga mer skriver mer då jag vaknat sov gott! <3
Love you bebe!<3

går lös med jennys web cam ;)

dissa att jag är utan smink btw det är 100 mer bilder orkar it lägga ut alla ;)

du och jag genom allt


åker snart hem till min kajsa!

Ja och gud vad jag och jenny har varit och tagit kort på allt och alla så när jag kommer hem kommer ni få en bildbomb! Nu väntar vi på kvickström som ska hit sen ska vi fa och rida jag,jenny,kvickström och lussan orkar inte blogga så mkt mer men bloggar mer när jag kommer hem pussen!
Älskar dig syster!<3
 

hatar dig bitch.

Du ska ge fan i han så jävla vidrig du är allt du gör är att ta mina rester din fitta hitta egna killar. Hatar dig så jävla mycket finns ingen annan jag hatar så mycket. Hoppas du dör i helvetet.

kajsaaaa<333333333

Sov i jokkmokk inatt så for hem och träffa min mammi och pappi hihi :) Har saknat dom som fan! Men min bror var inte hemma så får träffa han senare då :( Nåja ska snart till jenny igen då blire att bada bastu igen när jag kommer hem alltså efter jag varit hos hon en vecka till eller nå :) Då får ni en massa bilder! Hihi nä nu ska jag vara social med kajsa och jenny pussen!
Bjuder på den så ni får nån bild iaf! Saknar mitt svarta hår! :( </3

in jokkmokk

Ja nu är det ju så här att jag och jenny har fastnat i jokkmokk vi kommer inte hem så ja vi får dra en slep over hos lillebror! Nåja de går lika bra har varit och köpt hårfärg :D Nu jävlar ska jag bli ljusbrun annars får jag fan damp!!! Orkar inte blogga nå mer ska va social med jenny och lillebror pusspuss!

varför jag som lovat mig själv att inte bli kär igen.

</3

piss dag alltså.

Det är verkligen ett piss väder det bara är blött och förjävligt nåja imorgon blir det att fa till Jenny och hoppas på bara sol! Ska bli så skönt att komma bort från jokkmokk ett bra tag :) Och att få va med bästa vän<3 Har bara suttit inne idag och kollat på film haha kul liv men ja vafan ska man göra? Nä nu ska jag va social med bästa vän på facebook pussen!

just nu.


....


hatar dig.

Jag fattar inte att du ens orkar vara som du är. Och att du drar till dig mer som ska börja va dum mot mig och sprida falska rykten om mig hur många år är du typ 18 år men du beeter dig som om du är 5 år fyfan kan inte beskriva hur mycket jag hatar dig. DU kan inte döma mitt utesende du kan inte döma mig för beetende du ger fan i mig fattar du det? Du må tryck ner men så jävla mycket och fattar inte varför varför just jag? Vad fan har jag gjort? Du kanske borde ta reda på det och sen söker du upp mig och förklarar varför du är så mot just mig. Jag har varit en "fjortis" jag må ha haft mina dagar då jag hade typ 100 kg smink men vafan gör det dig? Vafan ska du bry dig om hur jag sminkar mig och hur jag klär mig det bestämer förfan jag själv det har du inte något med att göra. Det är fan ingen ide att trycka ner mig för just nu tar jag fan inte åt mig av någon jag har lärt mig att inte ta åt mig av nån som du, du mår själv dålig du är säkert jävligt mycket att dölja det är därför du ser att nån är svag och trycker ner den så du mår bättre men just nu ska du veta JAG TAR INTE ÅT MIG. Du är en jävla gris som borde bli lika illa behanlad som du varit mot mig så ska vi få se om du mår lika bra då? Såklart jag mår dåligt över att du trycker ner mig men nu orkar jag inte bry mig mer. Jag hoppas du dör och jag skojar inte jag hoppas du får en lika dålig barndom som jag har haft och få se om du är lika stark. Tack för mig känndes att jag behövde skriva ut det.

i hate everything about you.

Jag kan verkligen inte beskriva hur less jag är på den här jävla fitt håla! Jokkmokk suger det finns fan inget att göra och alla här är full av skit! Snart så far jag till Gävle och hälsar på farmor och farafar längtar så det finns inget annat jag längtar så mycket till! Igår var det en trevlig kväll med en massa fint folk förutom att det spåra lite för mig men nåja börja man tänka på sitt ex och man fortfarande älskar han så gör det ont det känns som en stor klump i halsen..nåja nu får jag inte tänka på han. På måndag far jag till bästa vän och blir där i två veckor tror det är bäst för mig att komma bort härifrån men nå gode kommer jag sakna Kajsa :( Får hålla ut för mitt egna bästa..packar resväskan nu blir mycket jag ska ta med mig :D

14/6

Kajsa for just hem :( Idag var det en lång dag steg upp klockan 5 och for klockan 6 med kajsa och hennes mamma till skellefteå för hon skulle stoppa in nån radio sak i taxin medans det så var jag och kajsa på stan kajsa köpte en tröja och ett linne som jag också ville ha det var super fint :D Inte nog med det Kajsa övertala hennes moski att hon fick sova hos mig så imorgon så blire att Kajsa sover hos mig! YEEEYH :D Fast vi har många saker vi ska hinna göra ut och gå med katterna fast först på morgonen där vid 8 eller 9 tiden ska jag stiga upp för att hjälpa Kajsa med att måla hennes brädor så hon inte behöver va där forever alone :) Sen ska vi hinna med att gå ut med katterna (kajsa ville det så mycket) Sen så ska vi spela kubb va och grilla och umgås med fint folk :) Hoppas på fint väder imorgon annars blire att sola solarium ist det funkar alltid lika bra! Nä nu ska jag se när mina norskar kommer hit så jag kan träffa dom det var förfan förra sommarn jag träffa dom sist! Och så är det ju det bästa med jokkmokk för det kommer noskar hit som bor på notis och med norskar betyder det snygga killar och det med det snygga ragg thihi nä nu ska jag se nån film sen sova eller kanske måste städa rummet :) Tills imr skriver mer då pusspuss
vill ha sommar nuuuuu!

haha

Clip-on Äkta hår, Lightest Blonde
Om ni undrar så kommer jag inte alls ha en blond slinga mitt i allt utan jag ska fräga den men färgen avslöjar jag inte :) Ni kan ju kommentera och lista ut vilken färg det blir :)

jag älskar dig bästa vän


13/6

Vakna klockan 12 för nån liten mupp ringde mig och väckte mig hmmm undra vem det kan vara? :) Nåja nu ska jag fixa mig och vänta tills Jenny kommer hit har inte träffat henne på nån vecka saknar henne som fan! Hon måste få bo i nån husvangn utanför mig haha det hade varit något :D Igår så blev det att grilla med Lillebror,Simon,Jerry,Fettma,Kajsa,Jack och nån till minns inte va han hette haha pinsamt nåja det var kul igår blev det ganska så sent kom hem vid halv 4 tiden så nå var man ganska så sliten när man kom hem och blir väckt 12..men så självklart så stiger jag upp när Jenny kommer till Jokkmokk så man får träffa henne och hoppas hon kommer hem klockan 20 och inte klockan 18 då hinner jag ju va med henne längre sen så jobbar Kajsa just nu så hoppas hon kan sluta ett tag för att va med mig och Jenny ska snart dra och jobba hemma hos Jenny i några veckor ska bli så skönt att få va med henne iaf :D Fast jag jobbar! Nu ska jag va social med mitt lilla hjärta pussen
Så fin du är! Är typ kä ri kajsas häst rider den typ 24/7 hihi :)

Diss mig tack

Dissa mig haha så är såg jag och bror ut på skolavslutningen! <3

det gör ont när jag säger att jag älskar dig.

Nu sitter jag och väntar på att Kajsa ska komma hit tror det blir att gå ut och gå en sväng sen fara ner till stallet och sen vet jag inte det får vi ju se men tror vi ändå har mycket att göra innan jag far till Gävle och det är inte länge kvar tills jag far dit..Så måste ju få umgås med henne innan och så måste Jenny ta sitt feta asle till jokkmokk så vi alla tre kan umgås ska höra med hon om hon kan komma på fredag och sova för då har vi planer :D Just nu vill jag bara att det ska bli sol och det ska vara varmt ute alltså som ett riktigt sommarlov ska vara sommar känsla måste man ju få innan man kan inse att det är sommarlov! :) Och så längtar jag tills notis öppnar helt så dom snygga norskarna kommer till sverige hehe mums! ;) Sommar planer blir dock detta
Fixa moppen så jag kan köra i sommar
Va med Kajsa och Jenny
Bli brun/färga håret ganska så ljust
Hitta nån snygg norsk man kan ragga på hehe ;)

HAHAH inte visste jag att man kunde förändras så mycket.

2010

2012


blir ju äcklad.

Inatt var det hemskt alltså drömnde en hemsk dröm med vargar och björnar kommer aldrig vilja gå ut i skogen igen. Idag blire att va med Kajsa och ser vad vi hittar på det blir väl typ fa ut eller nå sånt :) Hoppas jag får träffa på (K) på fredag haha tänker it skriva ut hans namn på bloggen så ja :) Så jävla omogna alla ska vara och kalla mig "hora" osv men sure kalla mig vad du vill men jag vet själv att jag inte är det så ni som gör det borde kolla på er själv först och tänka hur hade det varit för dig om nån hade kallat dig hora 24/7. Sen en sak till FUCK JOKKMOKK GÄVLE IS THE SHIT.


nu måste jag börja..

Nä nu tar jag tag i bloggen igen får så mycket klagomål med att jag inte bloggar nå..så ja i fredags for jag ut sen under helgen har jag varit med Kajsa och Jenny men mest med Kajsa vi har inet gjort något typ än att vara ute och vandra i jokkmokk :) Idag blire att basta ska gå ner och kolla om vi får någon tid :) Sen blire att fixa sig och dra ut! Nu väntar jag på Kajsa skriver mer sen pussen
Åh vad jag kommer sakna nicke! :(

yeah i am a bitch, so what.


SOMMARLOV♥

Jag är kär!

Glad nationaldag allesammans! 6/6 ♥ SVERIGE

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden. 
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden. 

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära. 
din fana, högt den bragderika bära. 

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden. 
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

ledig från skolan :D

Igrår så hann jag med en massa först att bråka med några stycken sen så kom det bara mer och mer bråk tycker det är så förbannat kul när alla slänger skit på mig och tror att jag tar åt mig men det gör jag faktiskt inte så lägg ner med det fattar inte hur ni ids slösa eran tid på mig om ni hatar mig osv jag tänker dock inte slösa nån tid på er så fuck you and have a nice life. Igår var jag med kajsa till stallet fram och tillbaka och red nån stund sen for vi hem och kolla på tv och käka jordgubbar och nu ska jjag se vilka jag ska köpa en blomma åt tills på fredag tror det blir Jenny,Kajsa,Filip och Hannah dom kommer få en blomma och sen dom i 9an så kommer Jeanette få en thihi!<3 Nu ska jag fixa mig och klä på mig och gå till kajsa så jag får fylla på telefon nån jävla gång. Och saknar kajsa :( hahah fast vi var med varandra  igår men ändå imorgon så är det torsdag och jag har sovmorgon till 9.00 och då ska vi se muckshowen och sen blire typ brännboll och på fredag så är det skolavslutning 2 dagar kvar om man inte räknar med den här!!!!!!! LÄNGTAR men det som suger är att man inte alls får nån sommarkänsla det är typ ingen sommar i jokkmokk och om man tänker på hur varmt det var förra året med dom här dagarna och ser på dom här dagarna nu så är det en stor skilnad och (E) ringde mig 7 ggr igår haha nog är du söt när du är full och jag antar att jag ska va med han idag om han inte dricker som han alltid brukar göra ;) Sorry för att jag inte har lagt upp några outfit bilder jag lovar att bättra mig med det!

I miss the time with you.

</3

så less man kan bli.

så less så det bara sjunger om det hatar det här stället HATAR JOKKMOKK! Ska bli så förbannat skönt att flytta till gävla den här jävla hålan kan ju skita ner dig fuck jokkmokk.

Tårarna bara rinner ner.

Jag ligger i sängen kan ej finna ro
Vet inte längre vad jag skall tro
Jag hoppades länge på svar ifrån dig
Att du skulle vakna och tänka på mig

Jag ville va stolt
Inte be om förlåt
Men jag faller på knä nu
och ber dig om nåd

refrain:
Så ta mig tillbaka
In i ditt liv
Jag ångrar mig nu
Jag vill inte va fri
Jag bönar och ber
Men det struntar jag i
För kär var det sista som jag ville bli

Jag tänker på alla dom saker jag sa
Allt som jag lovat när det kändes bra
Jag menade allt men jag har ändrat mig nu
Mitt hjärta det bultar det finns bara du

Jag ville va stolt
Utan regler och krav
Men å vad jag önskar
Jag hade dig kvar

refrain

Märkligt att det skulle vara så svårt
Att svälja sin stolthet och be om förlåt
Jag ville va stark och klara mig själv
Men faan vad jag behöver dig här nu ikväll

refrain (3x)

Ja kär var det sista som jag ville bli

Saknaden är stor, trodde aldrig det skulle vara så här svårt att släppa dig.

Sitter och lyssnar på depp musik just nu, orkar inte.

Väntar in kajsis som är så jävla tjock som gör så att det tar sån tid...

-.-

HAPPY


I miss you..more than i thougt was possible.

Jag älskar dig fortfarande du är den finaste och underbaraste som finns och så kommer jag alltid tycka om dig.

I do not know you anymore.

and I do not feel you anymore you have changed so much by the time we had with each other.

I want it to be true, but now it's too late.

Så här ser våran sista vecka ut! Awesome :D

sommarlov♥

Nu är det helt seriöst bara 3 dagar kvar sen är det sommarlov fan så jag längtar att slippa skolan det är sjukt alla irriterande saker som bara är i vägen och en massa mer som är dryga att slippa dom det är sjukt. Just nu så saknar jag min kajsa som är i boden med hela 9:an och längtar tills hon kommer hem så jag får gå till henne :) Min skolavslutning kommer se ut så här: Först efter kyrkan så jag vi gå ut och äta det gör vi alltid sen så blire att spela kubb hos mig och sen utgång och sen så blire att gå till kajsa om hon får gå ut då :D Hehe åååh vad jag SAKNAR DIG JENNY OLSSON KOM HEM NU JAG KLARAR DET HÄR INTE UTAN DIG! SAKNAR DIG ALLT FÖR MYCKET..:'(
Kajsas super duper söta ponny!<3333

kör på pysmys ikväll :)

Igår blev det en hård kväll speciellt för mig..kanske blev för många och den spåra det fick snacka om min barndom till en person som var elak mot mig skriver inte ut något namn hon kanske inte vill det men iaf fick ha lite deeptalk men det gick över och det känndes genast bättre då hon skrev åt mig idag :D Idag ska jag ta det lungt kanske går förbi kajsa om hon är hemma nu eller nå :) Idag blev det att städa ut hela gamla huset i vuollerim så var det där i 5-6 timmar inte alls mysigt nu ska jag ringa kajsa drar jag inte till henne blire att stanna hemma hela kvällen :)

min outfit från igår.

Jag och min älskade och saknade Malin som jag fick träffa igår!♥

svar på kommentar.

KommentarTid
Muppen! om Beställt ett par nya skor nöjd tjej 123:
vill hem nu! kan inte komma in facebook de finns inge svenskt alfabete,skriver till dig genom bloggen din. saknar dig och vill hem nu!puss!
IP: 83.228.48.254
02 Juni, 14:57
salghjeåahopnbegj om Beställt ett par nya skor nöjd tjej 123:
lägg upp bild på skorna :D
IP: 46.59.5.86
01 Juni, 16:00
Min lilla mupp saknar dig med jag vill att du ska komma hem och dessutom så ska jag försöka bli lite brun nu innan du kommer hem genom solarium och brun utan sol HAHA då jävlar kanske det händer något :) Saknar dig så mycket och ha så kul nu gumman!
Det kan jag göra när dom har kommit :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus