..

Ingen är rädd för att säga "jag älskar dig", de är bara rädda för svaret.
Ska blogga lite ja måste tydligen göra det eftersom folk säger att jag bloggar för lite osv. Så ja vars börjar man då hm
Jag ska skriva hur en drömkille skulle vara för mig. Ni får det i punkter
1. Utseende
Han ska va mörkhårig, Gröna eller Bruna ögon love it, Inte för tjock eller ja inte för att det räknas men det är är min sröm kille som sagt så ja han ska ha ryggmuskler och magrutor grymt sexigt sen så ska han ha bra klädstil typ använda jeans osv. Och ska lukta världens godaste parfym haha älskar kill parfymer! Inte så mycket mer.
2. Hur dom ska va på sättet
För det första så ska han beete sig som dom gör då man är med han själv då dom är med sina vänner väldigt viktigt. Sen så ska han visa att han älskar mig eller typ "det här är min brud" typ så ja ni fattar, och han ska ha tid för mig inte typ dissa mig. Och han ska kunna prata med mig och det på skolan eller nån annanstanns inte bara hemma. Och inte spela cool fyfan vad jag hatar det och aldrig vaa otrogen.
Var nog allt!

JAG ÖNSKA ATT JAG KUNDE SÄGA DETSAMMA.

Kom just hem från en awesome kväll med Kajsa & Mutti haha så jävla bäst dom är! Jag dör jag & Mutti lekte lite med Kajsas I pad haha så jävla snygga bilder vi tog och filma gjorde vi också haha fan så kul har jag nog inte haft på ett långt tag. Men tidigare idag fick man då va med älskling som inet ville följa med ut hm..Ajja vi hade trevligt ändå men imorgon så säger jag det bara eller hur emelie? Haha nä men nyår det är jävlat awesome :-D Ja men iallafall fick en kommentar som frågade om jag och tusse va tillsammans igen och varför är ni inte det?. Ja det ska jag svara på Nej jag och tusse är inte tillsammans igen och jadu det tar ju slut nån gång säger inte mer än så det får du ta reda på själv. Nog med det..Nu ska jag se smurfarna som jag har laddat ner och ta mig ett glas med saft! :-)

GET A LIFE BITCH.

Vakna typ för nån timme sen så jävla skönt att sova länge nu när det är lov! Råka återställa telefon jäveln igår så har inga nummer jag gjorde det bara för att kunna logga in på market men det var ju gud så jävla onödigt iaf ni läser bloggen så kommentera erat nummer + namn eller skriv ett sms till mig med erat namn! :-D Hade ju suttit fint just nu sitter jag på hitta och letar alla nummer fett drygt! Nog med det nu ska jag städa mitt rum och sen fixa inför ikväll! <3

FICK EN KOMMENTAR SOM SA..

KommentarTid
Anonym om OM DU BARA VISSTE HUR MYCKET JAG ÅNGRAR MIG.:
Vad är livets stora gåta
älska… glömma… förlåta?
Vad ska man älska?
Vem ska man förlåta?
Jag har ingen att älska och ingen att förlåta
Vad är då meningen för mig med
livets stora gåta

Ja jag vet faktiskt inte ta reda på det själv och varför kommentera med Anonymt? Kram.

OM DU BARA VISSTE HUR MYCKET JAG ÅNGRAR MIG.

Ja dags att blogga igen då haha efter en lång dag med älskling!<3 Vi var mest ute och vandra va hos filo ett tag sen for vi hem sen till emelies pappa som jag aldrig hade träffat förut lite pinsamt satt och drack cola och spela nå spel som jag verkligen sög på haha man kan ju inte förlora över en blondin? ;-) Nä skämta!<3 men nu ska jag sova gonatt!
5-0 till emelie

Filip Suger!

Chachaa.Jag och Lisa kom just till lilla Filip.Vi har varit ute och chillat,köpt glass till jacki osv. Men iaf ikväll så ska jag och Fislisa..ja vi har ju då inte bestämt nått ännu så vi får se vad kvällen har att bjuda på ;)
Är sjukt rastlös eftersom jag inte har gjort nånting på typ 4 dagar!!! Så ska tvinga me Lisa å hitta på nå kuligt! Vill fa å kö skoter! Menmen..vet inte vad jag ska skriiivaa,men tänker iaf börja blogga på fislisas blogg bara för att!!! så ja nu vet ni de ha de bäst pusshejs! /e<3

GODMORGON!<3

Steg upp klockan 12 idag bara för att jag hade verkligen inget och göra och kunde inte somna om :-) haha igår slog jag världsrekord på att va vaken längst typ till 1 haha BRUTALT! Nä men har man dygnat hela jävla veckan så är man jävligt trött kan man säga ;-) men nu ska jag väl fixa mig inför den speciella kvällen som jag och älskling inte har haft på 4 veckor haha nog med det! ska käka och fixa mig nu + fixa till i rummet och ladda upp bilderna på sakerna jag köpte + köpte ett nytt navelsmycke också! :-) Nåja puss så länge
Är det bara jag som verkligen taggar? ;-)

FÖRLOVAD<3

Tänkte att jag skulle hinna med ett blogginlägg innan jag börjar städa ;-) så som ni vet var jag,jenny,malle och stralle i lule igår tror ja jo igår det var då jag skulle göra hål i tungan men de böev ju inte av för "man måste ha med mamma eller papps" alltså jag höll på att strypa henne bitch fan. Nog med det kom hem med några kläder och en underbar parfym som jag har önskat mig nog länge lovely! <3 Men jag orkar inte lägga upp några bilder på allt skit just nu men kan ju säga iaf 2 par tights tror man stavar så haha underkläder,ny stav till läppen och tungan btw dom passar till varandra och små saker som parfym osv! :-) Men nästa gång så blir det hål i tungan det kan ni ge er på! ;-) Under den tiden så har jag hunnit att förlovat mig med min älskling haha! Sen ska vi gifta oss puss <3 Ja har saknat dig så mycket älskling aldrig att vi lämnar varandra igen och jag menar det! Nog med det imorgon så ska man va med älskling hela dagen och gö nå kul ;-) Sen så ville jag bara säga att jag är sjukt taggad till nyår alltså så sjukt taggad. Tagga,Tagga,Tagga som fan sen så alla som är med mig MÅSTE ut eller hur filip? Haha och inte sitta inne och spela på nån jävla dator ja mena nyår är en gång om året och spela dator är varje dag. Ja sen så har jag en till julklapp till älskling jag hoppas du gillar den! <3 Nä nu ska man slå volymen på fullt och städa hela rummet mycket att göra i ett så litet rum :-O
Som sagt där har ni ringen!<3 Älskar dig!

DAGENS OUTFIT

Ja idag var det ju jul så skulle jag se vad jag skulle ha på mig då var det ju så att jag inte hade nå att ha på mig..ite små drygt så där men bästa vän var ju min prins i nöden!<3 Fick typ världens sötaste julklapp från hon och det bästa är ju att hennes mormor hade köpt en exakt likadan kofta till emelie haha så bäst! :-) Men iaf här får ni bild på det!
jag idag!<3

Varje gång du ler, så river du mina murar 
Då känner jag att du är den jag vill ha

Och jag vet att jag finns alltid där för dig

Nu idag och för all framtid, jag tror att vår kärlek växer stark när du och jag får va tillsammans.

Saknar dig över allt annat.


GLÖGG IN MY <3

Hellu alla mina underbara läsare! Hoppas ni har haft en awesome julafton jag har då haft det! :-) typ underbart <3 Somna typ där vid 7 i morse hade hosta och så höll några mig uppe haha och såg sista avsnittet av julkalendern som typ ägde såg alla avsnitt :-D det slutade bra iaf!<3 lovely! Men nu ska jag försöka få tag på min älskade bästa vän som gav världens bästa julklapp så jävla söt den var! Det var en kofta som var stickad och en va ju rosa och gud kan visa en bild sen men gud så söt den var! Har ju självklart på mig den nu thihi :-) Ajja nog med detta och tillbaka till att försöka få tag på bästa vän, vi ska typ gå nån promenad runt i byn för att få lite frisk luft! :-) kanske få i oss dålig luft men vi ser ju ;-) puss så länge!
Bjussar på denna!

GODJUL<3

Ja nu vare jul igen! Längtar då mest till kalle anka och att få öppna alla julklappar haha! :-) Men helt seriöst fan men nu äre jul och jag önskar alla mina vänners och alla läsare  världens bästa jul! för det ska jag ha<333 GOD JUL alle sammans!

DAGENS OUTFIT <3

<3

GODMORGON!

Idag så vakna jag där vid 10 och min morgon började med ett strömavbrott jätte kul..-.- sen på det att jag har träningsvärk i ben och armar och det sista att bästa väns julklapp var slut solda så det blir väl att hitta något annat liknande :-) och så hoppas jag att det kostar mindre thihi :-) men nu ska jag se julkalendern och ta något att käka :-)

Kärlek är inte gratis, det kostar att du öppnar ditt hjärta.

DET ÄR INTE LÄTT DÅ DET ÄR SVÅRT.

Kom just hem från en azum kväll med Filip och Nilas haha först så kom dom och våldgästa jack tror jag? kanske men är inte säker ;-) sen skulle jack och jonas till gymmet så haka vi på men NÅN blev ju så jävla sur så orkade inte med det så dom/vi lämna dom/vi haha men iaf så vi drog till nilas och städa iaf jag :-D tyckte det blev fint förutom när några/någon är och förstör sängen som jag hade bäddat så fint ;-) thih ajja nog med de ska slå på nån gråtar film och ta nå och käka och sen somna till den det låter som en bra plan! Btw beställde just bästaväns julklapp som kostade mig 227 kr! så ja ta mig fan att hon blir nöjd!

älskar dig över allt annat älskling om jag bara kunde hitta ett sätt som jag kunde beskriva all min kärlek och vänskap till dig men de går inte det hade inte ens rymmts på ett papper som var lika stort som rymden.
Jag kan inte ens beskriva dig med långa ord eller meningar du kommer alltid att finnas i mitt hjärta jag kommer gå i graven med dig fasten vi inte ens känner varandra då om jag har oturen med mig.
Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden det var du och jag mot världen men jag var så dum så jag fattade inte hur mycket du betydde för mig först efter jag förlora dig.
Jag älskar dig och det kommer jag alltid och göra.

BILDBOMB


ROSA HJÄRTA TILL ER!

Lisa HedblomMinah Wikström och 296 andra gillar detta.
så underbart att ni gillar och fortsätt med det! puss

SORRY SORRY ATT JAG INTE HAR BLOGGAT NÅ..

Har haft dataförbud ett jävla långt tag eller ja några veckor de är därför jag inte har bloggat nå eller nåt sånt så nu vet ni men iaf så har det varit fett jävla skönt att inte tänka på att blogga nå och ännu skönare att inte ens tänka på en dator eller mobil :-) haha nog för att jag får mobilen på julafton men får så ut med det :-D åh gud så skönt att det är jullov nu! jag tror jag dör. Har längtat nog länge för att få lov gud så förbannat skönt! Den här sista veckan har gått jävligt fort men vi har haft vandliga lektioner som ingen annan på skolan har haft gode orättvist men livet är ju orättvist. Idag så hade ju 9:orna julshow den var ju helt okej :-) ja men förutom en sak men inget jag tar upp här håller det nog innom mig eftersom man snackar så mycket skit då man går i 8:an eller var det inte så? gud blir så jävla sur. Ajja nog med det nu ska jag försöka få tag på Emelie och se om hon mår bättre nu..:-( Sen så ska jag väl städa rummet och kanske så drar man till vuollerim något tag och kollar läget lite men först och främst så ska jag få tag på Mallan ska ju till lule och göra hål men säger inte vars det blir tungan eller en arm percing får ju se vad jag väljer men de får ni ju se då jag gör det ;-) Då ska man ju passa på att shoppa lite kan behövas haha :-) Sen så måste jag ju bara få tillbaka telefonen så jag kan skriva med min snygging :-) Att du alltid får mig på bättre humör när jag är nere puss på dig!♥ Idag så fick jag mina betyg inte dom bästa men nöjd iaf trodde de var dåligare men de var det ju inte som tur var. Men nu ska jag väl ta och baka knäck mmhhmm så gott puss så länge :* bjuder på denna härliga bild :-D

GVE MED AMANDA OCH WILLE

Japp då har man varit i gve ett jävla tag typ från 3 :-) men de har då varit fett med chill, amanda och jag har ju åkt fin epan och sen har vi väl bara myst sen har vi typ bara softat då kom wille då blev det ju mkt roligare för mig för då kunde jag ju ha nån att snacka med eftersom amanda och linus bara ligger och myser hela tiden..thihi gulligt men ändå! ja nu gör vi väl inte så mkt eller ja jag och wille har då kul somnn fan medans linus och amanda bara ligger och myser hela tiden men förstår dom vill också ha nån att mysa med ju..man kan som säga att jag väldigt avundsjuk här. men jag har då haft kul på linus dator och roat mig själv med att göra en rosa fin bakrund till linus hah den är så as grymt fiiin! stolt tjej ;-) klockan 21.00 bär det av till jokkmokk igen sen på det ska man väl sova om man inte övernattar i porjus men vi får ju se :-) nu ska jag va lite social med wille puss biitcheess ;*
fett fin va? jo tack jag vet

JAG SKA ALLVARLIGT DÖDA DIG.

Får jag höra nå mer igen seriöst att jag då jävlat ska fa till gve och jävlat döda dig din jävla åh. fitta vad jag är sur alltså bruden bara en dum ide att börja käfta med mig. Och sen så bråkar med med en bra vän och sen så får en jävel så att jag och typ en jävligt bra vän till mig att bråka och sen så är det nån ful jävel som börja käfta med mig på facebook, på det så har jag haft en skit dag så åt helvete med allt. Du ska ha klart för dig att de inte är okej att göra som du gör. bitch alltså åh äru 10 år eller? herregud börjar bli så fett less på allt detta skit. tack och hej.

MUMS :*

Cristiano-ronaldo-armani-2010_large
268597_234398476578102_234396813244935_907616_5286943_n_large
Christiano-ronaldo-armani-jeans1_large
Tumblr_lw065ota211r1tedjo1_500_large
Nog hade jag!

PÅ G BORT FRÅN DENNA SKIT BY.

Ja nu har man packat väskan och snart blir det ju att bära av till jenny så man slipper denna jävla skit håla så fett jävla less på detta ställe måste typ komma bort från jokkmokk...:-( men nu ska vi inte va så här jag ska då ha skit kul med henne ska hinna med att rida hälsa på alla 50 djur dom har + skitungarna ;-) men nu måste vi fa bloggar väl mer sen då jag har tid puss! älskar dig gullet! :*

gästbloggar hos elsk!♥

tjobre är me lisa fisa världens sötaste unge! love dej..!♥ men nu ska jag väl äta kykling hennes söta mamma håller på att laga underbar mat det luktar as gott! men nu  kom jack som sprungit och köpt ris fan va snabb han var? ;D
ajja nu ska jag va social med elsk ♥ men fick henne gråta nyss fyfan va sööööt hon är visade henne videon som jag grät till nååå söt hon är ;D och nu kuttade hennes katt upp hennes brännsår ? tiger har lite damp fast han är söööt!
hahha söt som en sockerskål men i bland sur som en sur kål! ;D men ska dra nu till elsk byebye ;)♥
elskar denna tjej! mer än allt på denna fucking world!♥

SKULLE BARA SÄGA ATT

MARTINA GRANSTRÖM ÄR BÄST! det var allt jag ville säga! :-D

KÖR PÅ PLUGGDAG IDAG

Japp de blir en plugg dag idag :-D Sen så ska jag ju på bonustid imorgon haha åh herregud hur ska jag överleva med allt plugg? måste först plugga engelska idag och sen göra hemuppgiften i kemi och bilrapporten haha hojja vad jag hatar läxor och prov och allt med skolan å göra! sen så har jag ju inte haft världens bästa vecka om jag säger så..har haft de lite små jobbigt hemma och i skolan och ja de har ju varit kaoz med pojken så det tog kol på mig. sen så ska jag bara säga en sak den som snackar om mig eller ens om nån snackar om nån hatar mest sånna rykten som inte ens är sanna, och som idioterna som tror på ryktenerna när dom inte ens känner en eller vet något om det så jävla fuckade människor de finns i denna grymma värld..längtar då mest tills nasse lägger ut bilderna på mig,lussan och jenny hah vi hade lite kul på en måndag ;-) iaf idag så har jag faktiskt haft jävligt chilliga lektioner jag har typ sovit halva dagen eftersom jag inte kunde sova under hela natten..</3

Jag ska bara säga dig jag har väntat och väntat i minst 3 månader för att du ska kunna veta hur mycket jag gillar dig och respektera dig jag höll inte på med nån annan kille än dig. och du vet hur mycket jag gillar dig ändå gör du som du gör om jag får säga det själv så är du en jävla fucking idiot och du ska ge fan i mig du ska inte ens testa titta på mig för jag orkar inte längre du har redan typ sabba hela mitt liv när du har lekt med mina känslor och det trodde jag faktiskt inte om dig men du gjorde det och du ska fan skämmas jag gav dig en chans till men du neka och lekte med mina känslor istället, vad är det för mening? jag tror inte du kommer läsa det här men nu vill jag bara säga att du ska låta mig va restan av mitt liv jag vill inte ha nån kontakt med dig nå mer..jag har de nog jobbigt med allt så hejdå.
Jag kan beskriva mina känslor för dig med ett finger.

BIO MED VÄRLDENS BÄSTA!♥


VI SOM HATAR KILLAR SOM LEKER MED VÅRA KÄNSLOR.

Har just varit och köpt mig en ny mössjävel fast den var för stor så jag var tvungen att sy in den men inte äre väl nå :-) den ser bara lite fuckad ut men de skiter väl jag i bara jag har en mössa orkar inte platta håret och pallar inte sminka mig mer...så fett drygt att kliva upp men just imorgon ska jag va osminkad hehe :-) Om något tag eller klockan 7 kanske man ska på bio med världens bästa!♥ Nu ska jag platta håret för att jag inte har något liv
Klockrent.

<3

Jag får väl slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig! jag har inte orkat blogga nå idag hade ganska så fullt upp och sen så har jag inte haft en sån bra dag :-( var och kolla på basket match med Isabell och såg några bekanta Juliana eller vad hon nu hette och Viktoria kände henne väl innan jag flytta! skönt att iaf fått träffa henne :-D hehe sen så chilla vi med mutti sen har jag inte gjort så mkt mer men ska typ sova nu!
AW!♥

JENNY OLSSON & EMELIE NORDLUND

Jenny Olsson♥
Jag har känt dig från dagis eller vi gick på samma dagis vi blev äldre och flytta ifrån varandra du flytta till jokkmokk och jag bodde kvar i lule,åren gick pappa köpte hus i vuollerim fast jag gick skola i vuollerim skolan skulle stängas ner och bli en friskola då jag börja i 7:an så jag började 7:an i jokkmokk och jag trvides skaffa kille och fick grymt många vänner jag aldrig skulle vilja mista! ni vet vilka ni är hoppas jag. Första dagen var det inte så många som våga hälsa på mig eftersom alla fick ett intryck av mig att jag var en "fjortis/bitch" men de förstår jag ju så som jag såg ut men du valde att hälsa på mig du kom fram och tog min hand och jag kände din vänskap din värme strama igenom min kropp jag kände att du inte var som alla andra, du sa ditt namn och fråga vad jag hette jag sa mitt namn du släppte min hand och gav mig ett stort smile och gick din väg sen efter den dagen så visste jag att du var något speciellt, jag hade en känsla att jag har känt dig nån gång i tiden men jag visste bara inte när, sen kom min bror fram och sa att du var en brud som har gått samma dagis som vi och då fick jag fram minnen det var ju du! efter det så börja vi prata ofta varje dag sen blev det bara mer och mer och nu står vi varandra fett nära är så grymt glad över att du tog min hand. Jag älskar dig vi har bråkat och haft våra dagar men man måste bråka nån gång för man tar ut sin ilska på dom man verkligen älskar! Du är en sån underbar brud du är som min syster vi små bråkar med varandra ena sekunden och andra så kramar vi varandra och säger att vi älskar varandra och så är det bara jag älskar dig min älskade syster Jenny Maria Olsson!♥
Emelie Nordlund♥
Jag vill bara säga alla gånger vi är med varandra så känner jag mig trygg på nå vis och jag kan va mig själv med dig utan att du kommenterar mig eller nåt sånt som hur jag sminkar mig du vet att jag tycker det är snyggt men jag ska förklara det lättare..jag kan göra vad som helst jag kan springa runån annan eller nåt sånt utan du acepterar att jag är med andra. Du är som min syster vi kan små skrika på varandra och va lite smått irriterande men de löser vi och när du bara går på toa så saknar jag dig! Jag hade aldrig kunnat leva utan dig tack gode gud att du skrev det där på facebook om inte du hade skrivit de hade vi nog inte varit så här bra kompisar.jag kan springa omkring utan att du ska skämmas utan du springer med och skrattar. Jag älskar dig för den du är! Du är den jag mest litar på för jag vet att du aldrig ljuger för mig och jag är alltid ärlig mot dig. Du är seriöst min allra bästa vän du är den jag aldrig skulle kunna leva utan! Du är inte som alla andra alltså du blir inte sur om jag är om jag är Älskar dig hjärtat!♥

ETT ROSA HJÄRTA TILL DIG LINNEA!

Ja nu får då Linnea ett rosa hjärta för hon hjälpte mig nämligen med att fixa till bloggen och jag är fett sjukt nöjd! :-D det var verkliget skit gulligt att ställa upp på det!♥ Ja igår så åkte ju emelie till sin stuga och lämna mig :-( buhu men hon kommer hem idag tror jag och hoppas på det så jag hinner snacka med henne! men iaf igår så hade jag en chill dag kan man säga var hes och hade fett ont i halsen sen så var jag då med hjärtat till halv 1 typ fast jag skulle va hemma 00:00 haha äsch vi bor ju nära så jag får hoppas att han var seriös och inte lekte med mina känslor. ja de var väl de ända jag gjorde igår :-) idag blire väl att va med emelie och se vad dagen bjuder på btw har sovmorgon imorgon fett chill! och jag får träffa jenny och ronja :-D JIPPPPIII hahah nä men nu ska jag väl ta och göra mig iordning tror faktiskt att jag ska ta en dusch! ;-)

ALLTSÅ DEN HÄR KVÄLLEN ÄR INTE NÅGOT MAN GLÖMMER PÅ ETT LÅNGT TAG!

Lita aldrig för mycket på någon, den du litar på litar även på en annan.
Ja jag kunde ju tyvär inte blogga nå igår hade hela dagen bokad men ja kan ju börja från morgonen :-) jag vakan typ 6.00 för att hinna packa allt och se så att jag hade med mig allt osv sen så kom jag till skolan vi hade träning hela dagen och det var fett chill förutom 13-15 då hade vi genrep som gick ganska så bra sen så fick vi gå från skolan för dom skulle låsa 15.30 så jag,louise,jenny,cajsa och emelie som for och käka på lilla p jag och emelie dela på en kebab tallrik och dom andra tog hemburgar tallrik haha då vi skulle få maten så fick vi inte den först efter 20 min och då var det 10 min innan skolan låste så vi skyndade oss till skolan men då hade dom redan låst men vi gick runt och knacka på alla fönster så var det en qvinna som satt kvar som kom och låste upp AWESOME då gick vi in och börja sminka oss och fixa massa saker haha längtar tills dom som har tagit kort och filmat oss tar och lägger upp det så ja får se hur det såg ut hahah ;-) så grymt pinsamt alltså och att han kom dit fick ju nästan panik haha ajja kul var det då :-) sen så var det ju disco 21-00.00 fett chill släppte lös fast de gick ju inte aa lite grann kan man väl säga..men nu ska jag inte börja med de igen sen så när man kommer hem så har grannen fest drygt..så är det alltid folk som går fel och går in i min lägenhet ja som igår kom de in tre killar som var för packade som inte visste vars "festen" var åå så fett jävla drygt ajja men jag hade då en kul ikväll förutom att nån förstörde min kväll men orkar inte tänka på de :-)

<3

Ja då har man kommit hem från ännu en dryg skoldag fast idag hade vi inga träningar vi hade nån spec dag som var fett jävla dryg usch vad jag hatar såna där grupp dagar! :-( ja imorgon smäller det ju ja det är ju 8:ornas imorgon taggar som fan aa fast ne jag taggar inget alls och jag vet inte varför men efter 8:ornas så taggar jag som FAN! thihi ja men iaf vi hade ändå ganska så bra grupp ;-) jag var ju med Hannah och Emma! :* nu ska jag väl ta och fixa dom sista små sakerna tills imorgon jag ska då tillbringa hela dagen/kvällen/natten i skolan ja fett kul aa fast ne :-S ja men jag bloggar väl mer imr om jag inte slänger in ett inlägg då och då nu ikväll men vi får väl se ;-)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus