(tid inställt inlägg)

Just nu tror jag är med Malin och Jessica och är vid majbrasan och lever livet! :D Ska träffa alla som jag har saknat så mycket! Bilder kommer ska försöka ta så många bilder jag kan! Puss på er!

Vuollerim♥

Ja nu sitter man och väntar på att klockan ska bli 14:10 så jag får åka till Vuollerim till min älskade Malin och Jessica! ;) Längtar verkligen tills jag får träffa henne var så jäkla längesen sen sist kommer knappt ihåg när det var sist jag träffa dom :( Nåja huvudsaken är att jag får träffa dom idag kan typ inte förklara hur mycket jag längtar och det var gode längesen jag var i Vuollerim hehe ;) Nu ska jag vara social med Malin och J och packa klart skriver mer sen puss

Love


hejdå jokkmokk hej vuollerim

Ja då var det klart imorgon så far jag till Vuollerim och ska umgås med min saknade fina flicka! Längtar verkligen hoppas vi kan börja umgås mer som förr det var tider det :) Jaja nu ska jag väl ta och städa rummet och se till att jag får tillbaka min telefon hihi ;) Btw om de var nån som såg mig igår så grät jag för min ångest och mitt dåliga samvete, japp nu vet ni! :)
Min fina flicka love u!<33333

If you would be BRAVE enough to take a bullet for your LOVE ♥


En gång i tiden var du min..

Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm
Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på't
men för två år sen var det vi
Jag gav dig en låt, skrev en melodi
du grät för att den var fin, du förlät min idioti
vi var en enhet, vi var singular
förenas på en vinterdag - det jag minns finns kvar
inom mig och det brinner svagt
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älskling jag skäms
när nån annan ligger i den, det blir så fel
men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords - vill bara somna om
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


det gör ont när jag säger att jag älskar dig.

Nu är det min tur, nu är det min tur att sticka hål i ditt hjärta, nu är det min tur att sabba hela ditt jävla liv bara om jag får se dig igen ska du veta att du råkar jävligt illa kommer nästa helg till dig och det blir nog sista gången du ser mig och det blir nog sista andetaget du tar för nu har du kört med mig jag vet inte hur mycket du har tryckt ner mig du har fått mig att börja skära mig du har till och med fått mig att tänka tanken att hoppa. Är så jävla förbannat less på dig nu, jag fattar inte att du kunde sjunka så lågt men nu har du gjort det och du får ta konsekvenserna, nu tänker fan inte sitta och kolla på när du sabbar hela mitt liv tänker inte skära mig för din skull tänker fan aldrig hoppa för dig det är fan inte värt det. Du vet vem du är och nu vet att att jag kommer och kommer fan inte bara ge dig ett märke för livet utan ska jävlat skära av dig halsen DIN JÄVLA FITTA TÄNKER ALDRIG FÖRLÅTA DIG HORUNGE. Ps du vet själv vem du är.

never give up.

Ja vakna just eller ja vakna upp hos Malle där vid 8:00 sen så somna jag om bakis inte så speciellt awesome..På det så gick jag hem där vid 13:00 och nu somna jag framför tven så grymt skönt att sova då man är riktigt trött  :) Imorgon så bär det av till Vuollerim och ska dra en sleep over hos Malin fyfan vad jag har saknat den där bruden! Saknar alla mina fina och närmaste vänner jag hade det synd att det sprack när jag flytta till Jokkmokk! Men dom som jag fortfarande håller kontakten eller ja som jag saknar dom är kommer jag aldrig att glömma så jäkla mycket kärlek till er ni betyder så sjukt mycket för mig♥ Igår så var vi mest hemma hos Malle det började med att vi börja dricka eller jag och berg sen så hann han dricka 4 st mer groggar mer än mig så skulle jag dricka ikapp han med att pimpla 5 st groggar på rad och ja sen så spåra det tror jag måste sitta inlåst nånstannas då jag har druckit sprit nåja nu lever jag livet och hoppas på att mitt liv inte blir allt för kaos. Som sagt never give up något skit viktigt att komma ihåg! Ja sen var det inte så mycket mer sitter mest och hoppas på att mamma övertalar pappa att jag får åka till Vuollerim saknar ju alla där! Men ni kommer alltid att finns i mitt hjärta.


nu är det min tur att sabba ditt liv jävla fitta.

..

you are reason why i stay on earth.



sitter med färg i håret

Nu sitter jag med färgen som Jenny köpte till mig och hoppas på bra resultat :) Efter jag fixat mig och duschat osv så bär det av till grottan och ser om jag hittar nå fina människor ;) Sen blire väl Malle! Ska bara vänta tills hon kan höra av sig saknat den där ungen ju! Nåja hoppas ni alla andra kommer få en lika trevlig helg som jag kommer puss
Bjuder på denna sexiga bild! love you<3

för alltid är ett annat ord för ett tag till. Don´t forget that.

Göra imorgon
Duscha
Städa rummet
Umgås med mina fina underbara vänner
Vara med Malle
Leva livet
Du är så fin hjärtat! Du kommer alltid finns i mitt hjärta.

jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.

B7c7686df2dc_largeTumblr_lw7r02rkoo1r7769mo1_500_largeTumblr_lzk447qcgm1r7769mo1_500_large_largeTumblr_lzbar9jodv1r7769mo1_500_large_large428953_347062945339275_140686709310234_1023448_1756057593_n_large



umadbro?

Åh kan inte stå emot sommarlovet alltså! 6 veckor kvar bara det och det är fortfrande snö på marken fyfan så hemskt nåja ska kolla efter skolavslutningskläder ska ha likadana som Jenny känner mig lite bort glömmen nu men ja kanske bara känns som det. Börjar tro att ingen vill ha nå med mig att göra efter det där med tusse men jaja ska tänka på annat! Ska kanske följa med Jenny imorgon till henne och sova hos hon det var ju typ 100 år sen jag var där så nu blire att övernatta där har ändå ingen jag kan sakna.


Kärlek till dig♥


Piteå till helgen♥

Idag hade jag sovmorgon till 09:00 super bar start på dagen :D Sen hade jag kemi och det blev ju inte så speciellt bra det, har inte varit på humör om man säger så men de är ju inte så konstigt. Ja men annars blev ju alla andra lektioner bara bra i helgen blir de nog att följa med Malle,Stralle och Berg på nå bodaborg som tydligen Berg skulle bjuda mig på haha så snäll alltså :) Sen är de ju så att Filip ska få ett hjärta av mig eftersom han kollar min blogg varje gång jag lägger ut sen så får han mig alltid på bra humör! Kärlek till dig Filip :D
Haha loggar man in på facebook så har den lilla muppen gjort ett inlägg i min logg och här har ni oss för ett år sen typ haha gud!

svar på kommentar.

Till Anonym håller jag på med nån annan kille eller? Nä juste så fuck you ta reda på något innan du börjar anklaga mig fittnylle.

färgar snart..LJUSBRUNT :D

Blir denna färg ;)

I do not cry for you but for what I have done.

Lång helg alltså sorry för att jag inte har bloggat något men har haft fullt upp med annat.. Varit ute och svammlat igår så hade vi (jag,berg,malle och staralle) my skväll vi såg titanic ganska så mysigt hade vi och efter det så kom det några fyllskallar och störde oss haha så jävla söt kille så det finns inte ;) Träffa på J och fyfan så söt kille finns det ju inte nåja efter det så gjorde vi inte så mycket satt och snacka med dom till halv 1 typ då for vi ut på raggen och så körde stralle hem mig :) I fredags var jag ute och hade så förbannat kul så att det finns inte men saknade min lilla mupp och emelie och minah men nåja fick ju va med min Lollo så :D nu ska jag hoppa i duschen och bli lite brun (brun utan sol här kommer jag) ;)

familjen käkar pizza medans jag tar sallad :D

Det går ju bra det också :)

aaww..


lOl...


.

Min dag idag har varit hemma kännde inte att fara till skolan hade blivit så jävla jobbigt så fick vara hemma och blir nog hemma hela nästa vecka också men hoppas på att jag kan samla mig och gå till skolan måste ju vara på lektioner vill inte hamna efter i något..jaja har pluggat hemma med både engelska och svenska i svenskan har jag gjort färdigt redovisningen som jag ska göra på Tisdag eller ja om jag kommer till skolan ens :( Jaja orka skriva om det ikväll så jag vara med Malle,Stralle och Berg och fa och träffa Lollo var så förbannat längesen vi träffades och gjorde något tillsammans! Så nu när hon är i jokkmokk hela helgen så passar man på ;)
Älska glömma & förlåta det är livets stora gåta
Den som älskat kan ej glömma
Den som glömt ej älskat har
Den som älskade och glömnde visste ej vad kärlek var.

..

Som ni kanske har sett så har jag och Alexander gjort slut men jag tyckte det var det bästa för jag sårar han gång på gång på gång så nu orkar jag inte, jag orkar inte att jag sårar han så nu får han hitta en mycket bättre tjej än vad jag är det kommer inte bli vi igen på tänka på allt vi har gått igenom men man kan ju alltid hoppas på en framtid men det är inte så troligt. Jag tänker inte ta upp det här men ja jag är ett svin och jag erkänner det alla gör misstag men jag kan inte smälta det så jag tänker förbli singel nu tills det har smält och att Alexander inte finns i mina tankar längre, nog kan jag fatta att folk är sura på mig men det förstår jag helt det var mitt val och jag gjorde fel. Nu har jag skrivit ut lite utav det så om nån ska slänga in några vidriga kommentarer så är det fan bara att göra det. bye

TILL DIG SOM TÄNKT SKAFFA KARL!!

Information från Svenska Brukskarlsklubben

Ursprung: Den tama mannen har funnits som sällskap och bruksman till kvinnor så långt tillbaks i tiden som vi kan minnas. Användningsområdena har givetvis växlat, allt från jakt och jordbruk till dagens rena sällskaps- och avelskarlar.
När du bestämt dig för att skaffa karl vill vi ge dig lite tips och råd för att förenkla din vardag med mannen.

Det första du behöver tänka på är om du verkligen har tid med en karl. En karl är ingenting man lättvindligt kan lämna bort till vänner och bekanta. Ännu finns inga godkända pensionat i Sverige. Lyckligtvis är karlar idag accepterade i de flesta offentliga miljöer. Det är dock ej tillrådigt att ta med karlar överallt. Exempelvis boutiquer brukar framkalla nervositet och i vissa fall aggressioner. Det är inte ovanligt att man ser oroliga och gnällande karlar väntandes vid kassan.

Även om du anser dig ha tid över till både en och två och kanske tre karlar vill vi inte rekommendera mer än en. Ofta visar de oro och till och med svartsjuka om "matte" bryr sig för mycket om andra karlar!

Kostnader: Det är givetvis något som man bör tänka på innan man skaffar karl. Att ha karl är inte billigt. En karl äter mycket och behöver kläder, bil mm. En duktig arbetskarl kan ofta själv tjäna ihop till sitt uppehälle. Har man en skicklig jägarkarl kan han bidra till hushållet med bland annat älgkött. På höstarna kan man till och med se hur karlar beger sig ut i flock för att jaga älg. Se till så att just din karl har tillstånd, dvs. licens, för detta annars bör man inte låta dem löpa omkring hur som helst i skog och mark. Om din karl saknar det rätta intresset för jakt kan du kanske istället träna honom till att bli en skicklig bär- och svampplockare.

Allmän skötsel: För att din karl ska få leva ett långt, friskt och lyckligt liv behöver han god mat, frisk luft, daglig motion och någon eller några aktiviteter som inspirerar honom. Tänk även på att hålla din karl vacker. Norrbottensrasen är vanligen renlig av sig och sköter det mesta själv till exempel ansning av skägg och naglar. Tandvård och trimning av huvudhår bör man överlåta till en fackman.

OBS! All kupering är strängt förbjudet i Sverige, sådant kan till och med medföra rättsliga följder i vissa fall

fittunge gå och dö eller nå.

..

malles place ;)

Fick gå hem för jag har ju problem med att sitta i röken så annars hade jag fått sitta bredvid typ alla och frysa sönder mig så tog med mig Emelie och lämna min älskling kvar mitt ute i skogen men ja han får ju mysa med Filip då men ja nåja :) Sitter och planerar helgen med bästa vän ska nog följa med älsklingen till stugan och så blire att umgås med bästa vän också :D Ja sen så sitter det några problem barn här och är så jävla fula och bara är alämnt fuckade i skallen (wille).

orkar inte tänka på det nu men det är svårt att släppa det.

..

..

Tar min tid hos Malle och pluggar när jag sjukanmälde mig från skolan mår inte så bra i skolan om man säger så..jag vill inte vara där så mycket just nu. Har typ ingen ork nu med skolan ska nog inte va där på hela veckan vet inte om jag ids, imorgon är det frivalsdag vet inte om jag orkar fara på det tror det blir att va hemma för min del. När jag kommer hem kommer de bli kaos hemma för nu när jag har skolkat men det var bara för att jag hade skit ont i skallen men de lär dom inte tro på, dom tror inte på något jag säger. Får ju leva med det tills jag blir 18 och flyttar hemmifrån och he ska då bli långt som fan!

jag ler men inombords så fäller jag 1000 tårar varje dag.



Saknar dig Maja Löfgren♥

Källa http://www.blogkeen.com/view_blog.aspx?id=15999527&blog=227926

jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

..

glömmer aldrig..


plugga hit plugga dit.

Fan så less jag är på allt jävla plugg man har ju inte ens tid med sitt egna liv längre..börjar bli less på det! Nog med det så idag blir det nog att fa på gymmet och därefter träffa min älskling, hmm har ju inte varit med han på skit länge nåja ska bara vänta in mamma och pappa och se om jag kan fa ut en sväng dom har börjat bli så pass noga med läxor osv så nu har jag ju gjort bort dom iaf :) och då borde jag ändå fa ut en stund iaf tänkte att jag inte har hunnit med att mysa nå med han på llänge ;)
Det är så svårt att det här verkligen händer..men jag säger det fortfarande och det ska du komma ihåg jag älskar dig oavsett vad du kommer alltid att vara min bästa vän, älskar dig så!♥

lite och göra.

STEG 1
Namn: Anna-lisa Hedblom
Födelseplats: Gävle
Bor: Jokkmokk
Ögonfärg: Isblåa
Hårfärg: Brunt
Skostorlek: 35-36
Civilstatus: I ett förhållande
Höger eller vänsterhänt: Höger

STEG 2
Skor som du bar idag: Sockar
Dina svagheter: Känslig och svårt att lita på folk.
Rädsla: Att förlora någon nära

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Jag får träffa min älskade pojkvän idag♥
När somnar du: Olika

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Cola 
McDonalds eller Frasses: Frasses
Vans eller Converse: Converse
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton Ice Tea
Choklad eller vaniljglass: Choklad

STEG 5
Svär du?: Ja
Sjunger du?: Nej
Duschar du varje dag?: Nej
Röker du?: Ibland
Gillar du skolan?: Nej
Har du bra självförtroende?: Nej
Kommer du överens med dina föräldrar?: Nja 

STEG 6
Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol?: Ja
Rökt?: Ja
Shoppat?: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Nej
Ätit sushi?: Nej
Stått på scen?: Nej
Skejtat?: Nej
Bakat?: Ja
Stulit?: Nej
Rakat dig?: Ja
Kysst någon?: Ja♥
Kramat någon?: Ja♥

STEG 7
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: Båda
Varit full?: Ja
Blivit kallad hora?: Ja 
Blivit nerslagen?: Ja
Busringt någon?: Ja
Gjort något som du ångrade?: Ja.
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: Ja.
Kastat en sten på nån ruta?: Nej

STEG 8
framtiden..
Namn på barn?: Sandra och Sara
Hur vill du dö?: Med min älskling
Vad vill du bli när du blir gammal?: Nån som jobbar med kläder eller smink

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: 5
Antal CD-skivor du äger?: Nån tror jag väl
Antal piercings?: 7 st 5 i öronen och 1 i tungan och 1 i naveln
Antal tatueringar?: Snart du
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: En gång

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: Ha den bästa sommar i hela mitt liv♥
Vad ska du göra i vinter?: Orka bry sig
När tar du studenten?: Om 4 år
Vad gör du efter gymnasiet?: Hoppas på att skaffa bra jobb och ha en underbar pojkvän♥
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba?: Ja de tror jag väl
Vad händer till helgen?: Fa ut tror jag 
Vad vill du helst göra just nu?: Mysa med min älskling♥

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän?: Har redan en världens finaste♥
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: Ögonen och personligheten
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Vet inte 
Vem är den perversaste person du känner?: Hahahaha min älskling och jenny

Du ska kalla dig min bästa vän.

Nu är jag frutansvärt less på just dig du säger att du alltid ska vara där och du inte snackar skit om mig men vafan är det jag får höra du gör det igen och igen och igen men du vågar fan inte erkänna det fulfan. Jag vill inte att du ska höra av dig mer eller prata med mig jag säger upp min kontakt med dig nu tills du har erkännt vafan du håller på med. Och för det andra så kan jag inte fatta att jag kunde lita på dig, du har förändras och det är inte på ett bra sett kan jag säga nu. Du pratar så jävla mycket skit så det är sjukt du märker imorgon vem du är och för det tredje sluta snacka så jävla mycket skit om min kille han är så mycket bättre än vad din är, är han mer intresserad så att du måste prata om han jämnt nä men dåså tycker du bara ska hålla käft och tänker efter innan du öppnar käften. Btw du kanske borde skaffa dig en kille innan du säger att din är mycket bättre och hör jag att du säger något om han igen så jävlat tar jag och sliter av dig tungan så att du inte kan prata fatta det.
Sorry sorry för hat inlägg men var på tvungen.

Minah next♥

Nu har jag tagit en dusch och sen ska jag hjälpa Jack med att baka äppelpaj men jag ska fan inte äta nå från den, ska försöka gå ner i vikt och då ska jag sluta med allt sånt i helgen gick ju det ganska så bra åt bara några godisar haha stolt är ju choklad beronde så det kommer bli lite svårt att sluta helt till sommarn men ja kan ju försöka iallafall haha :) Jag och Minah ska ta några bilder så ni får ju se sen vad det blev för bilder haha hoppas på att inte min JÄVLA finne!!!!!!!
jag och bästavän

.

en gång var det du och jag.

Hiss eller Diss

Jag hissar kärlek bara för att jag har hittat min drömkille som jag ska gifta mig med, det är vad jag tycker nä men kärlek hur underbart är det man har nån som man vet alltid tycker om en oavsett vad. Älskar man nån så känns det verkligen jag älskar då min älskling över allt annat vill aldrig mista dig min finaste ägodel.

broken heart

Akta mitt hjärta
Min själ är så skör
Allting vill spricka
När nån vid den rör

Akta mitt hjärta
Min själ är så stel
Allting vill rasa
En pjäs i ett spel

Akta mitt hjärta
Min själ är itu
Allting går sönder
Om du lämnar mig nu

jag just nu..


söndag.

Ja nu var det söndag tiden går så fort när man har kul, har hunnit med en massa men har ändå lust att spola tillbaka tiden men ändå vill ja att det ska va söndag för min älskling är hemma nu!<3 jag hoppas på att jag får gå ut en sväng idag då ska jag gå förbi han men innan det ska jag gymma och plugga lite :) Ska höra med om Malle ska med och gymma så blir vi fler då blir det roligare :) Nåja idag ska jag nog bara ta det lungt och vila ;) Pallar inte ens typ gå ut nå idag pallar dra mig till gymmet men inte nå längre..haha lat tjej 123 eller om jag far på gymmet springer 10 min eller 20 min så går jag en lång promenad genom jokkmokk det kan jag ju göra hihi då kan ju Malle följa med :D
Nu ska jag kolla efter nå kläder jag kan ha tills imorgon och jag längtar verkligen tills det blir sommar så jag kan ta fram moppen blir så less på att gå överallt haha nä men fett kul att köra!

16:18

hatar sånna som du. Blir så förbannat less på dig att man kan försöka lita på dig och så sabbar du det igen orkar inte slösa min tid på dig mer så håll dig bort från mig tack.
Nog med hat inägg men kände verkligen för det.

förlåt för att jag inet har bloggat så bra men har haft för mig så mycket haha nä men har varit med Malle,Berg och Stralle typ hela helgen eller typ hela veckan om man säger så :) Saknar min älskling..det är verkligen inge kul att sakna nån så mycket sen så ska jag nog sova hos han på söndag vill inte sova själv :( Nu är det ju så att jag ska berätta lite om vad jag har gjort dom senaste dagarna jag inte har bloggat, jag och Malle var och hälsa på Matilda där de var lite för kaoz kommer nog aldrig ha fest hos mig iaf sen det där telefoner hade gått sönder,nån hade spytt i diskon och det var öl och sprit överallt på golvet på borden och aska och fimpar var det också överallt fick nästan ett utbrott kunde inte va där inne så jag gick runt och städa innan jag satt mig ner hojja inte mysigt kan jag då säga :) Men fick komplimanger att dom ville anställa mig som hemma fru hahah söta killar alltså :) Sen så har vi hunnit med att laga middag till Stralle och Berg och Berg har bjudit på käk åt mig på opera, och sen så har vi haft kul farit runt och ragga mest idag blir det en sen kväll vi ska dra på raggen sent ikväll bara för vi inte har något liv ;)Sen så har ju Malle fått världens sötaste hund som jag typ avgudar hihi jaja finns inte så mycket mer om att skriva så nu ska jag umgås med Malle :)

saknar dig min finaste älskling.

ja just nu sitter jag och är social med damp robin och berg ganska så socialt haha nä men kan inte sova för jag sover ju inte med min älskling..nåja får väl nöja mig med hans tröja då men känns så ensamt att sova själv :( men ja nu ska jag va social med dom och sen så bjuder dom oss på fin middag på opera imorgon sötungar!<3

hos malle

Kom just till Malle eller har varit här ett tag nu ikväll blire att jag sover här!<3 Ska umgås med min finaste flicka nu så jag inte är så osocial men var tyungen att slänga in ett inlägg, ska be henne gästblogga också hah för jag har verkligen något liv aja + att jag älskar hennes mamma så jävla söt! Jaja nu ska jag gå ha det så bra puss

aldrig ska jag sluta älska dig.

Idag så blev det lite kaoz i morse börja bråka med pappa igen..kanske inte är så ovandligt men ja nog med det vi har suttit och disskutera om skolan och hur vi ska göra nu är det ju så att de inte går så bra för mig i skolan så mycket att ta igen och jag har inte haft orken att göra något jag har skolkat och trott det går bättre så att hoppa över sina problem och inte ta tag i dom. Skriver lite med Jenny och hoppas på att hon kan komma hit som hon har lovat men tydligen glömt lite små busig hon är älskar dig ändå!<3 Igår blev det en lång dag kom till Malle efter jag tog en varm dusch på morgonen och sen for jag dit vi satt och små prata med Stralle och Berg och sen for vi ut på ragg det var ganska så långtråkigt eftersom ingen är ute alla är fan döda här haha :) Nä men nästan, sen så käka vi det blev kyckling och pommes mums! ;) Nu ska jag väl ta en dusch och prata med pappa om han kan va snäll mot mig just bara för idag, och igår hann jag med att träffa min älskling som jag har saknat så tatta en till tröja av han som luktar han iallafall sover med den nu också och använder den hela tiden typ ;) Men de är inte så konstigt satt och krama han typ i en timme igår då han sa att han var hemma..gud vad jag sprang till han! Nåja huvudsaken var att jag fick träffa han igår :D Hehe glad tjej
Älskar dig bästavän!<3

kärlek


saknar dig älskling.

Sitter och tänker på min älskling vad han gör just nu och va han tänker på, vad han ska göra sen och vad han tänker göra sen åh gud det går verkligen inte att tänka på sin pojkvän. Han kommer då alltid finnas i mitt hjärta det är så jobbigt att skriva om han för det går verkligen inte med ord att beskriva hur mycket han betyder för mig. Kan du inte komma hem nu älskling? Saknar dig allt för mycket nu. Jag älskar han verkligen jag älskarälskarälskarälskar dig Alexander Fjellner du är den bästa som finns du är den underbaraste,finaste,snällaste,snyggaste,sötaste min finaste ägodel jag kommer aldrig lämna dig om de är nån som gör slut så är det du kommer aldrig aldrig lämna dig. Du är min drömkille du är den jag vill gifta mig med du är allt för mig! Du är så otroligt fin älskar dig så mycket älskling.
Älskar dig så grymt mycket så det går verkligen inte att beskriva du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, kommer alltid att älska just dig♥

I cry just when i think of you.

Drog en pn och tog tag i lite plugg :) Duktiga jag! Nu blire väl att hjälpa mamma och pappa med käket så jag får gå ut nån gång :D Väntar in ett samtal från Wille så drar jag nog ut med han och väntar fortfarande på att Minah och Emelie ska komma hem..:( Sen ska jag nog ringa Jenny och höra när hon kommer upp hit och umgås med mig :)
Älska bilden på mig och Jenny!<3

you are reason why i stay on earth.

Nu har jag då vaknat som vandligt då jag vaknar typ alltid tidigt nu för tiden kan inte sova längre..suck nu börjar det fan bli drygt ska fan gå och lägga mig snart igen undrar om jag bara ska va hemma idag och se på film och tjocka mig hela dagen har så fett ont i magen både i och på har träningsvärk och mensväsk skit kul aa fast ne. Nu ska jag plugga lite så slänger in ett inlägg lite senare :)
Jag älskar er över allt!<3

gonatt.

Hoppas alla ni sover bra för det kommer dock inte jag göra.

2011 vs 2010

2010 typ hojja hur man såg ut.
stor förändring eller vad tycker ni?

jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.

Kom just hem från typ världens sämsta kväll fyfan va det suger här i jokkmokk det finns ju verkligen inte nå att göra här. Nåja var med Jack,Wille och Jonas en stund just nu sitter jag och letar nån bra film och lyssnar på depp låtar saknar mina underbara vänner och min älskling alltså de är ju sjukt så mycket jag saknar dom :( Hoppas dom kommer hem snart! Sitter typ fäst vid telefon och verkligen hoppas på att älskling ska ringa mig hoppas dock att han gör det innan han går och lägger sig annars kommer jag sova dåligt :( Ja det var nog allt för mig ikväll kanske slänger in ett till inlägg innan jag går och lägger mig :) pusspuss
saknar..

älskar dig mer än vad du anar♥

Kom just hem från gymmet sprang i ca 20 min först i 10 min och vila i 10 min har ju fortfarande problem med knäet så måste ta det ganska så lungt men vill ändå gå ner i vikt till sommaren och nå mitt mål, sen sprang jag i 10 min till och träna lite ben och armar ska börja fa på gymmet ganska ofta nu hela veckan ska jag nog fa och springa sen ikväll ska jag nog ta en lång promenad genom jokkmokk :) Nu blir det nog försöka få tag i Wille och se när han kommer hem och ta en lång varm dusch mums!
Älskar dig vad som än händer, du är mitt allt finaste älskling<3

gymmet next

Nu blir det att fa på gymmet med Jack ska få bort lite fett

bildbomb


godmorgon♥

Vakna där vid 9 och kunde inte somna om vet inte riktigt varför jag inte kan sova så bra men de är väl för att jag sover ensam..hatar att göra det! Men ja hoppas på att han kommer hem på onsdag eller nå ska övertala hans söta mamma att dom ska åka hem nån dag iaf så jag får träffa han annars kommer jag ju dö av saknad..:( Nog med det nu ska jag locka håret för brist på livet och ladda över bilder från telefon så då kommer ni få lite nya bilder :) Idag blir det nog att umgås med Wille och hoppas på att Emelie och Minah kommer hem idag<3 Ja allt för mig just nu då
vill ha sommar nu!

no life.

1. Vad är ditt efternamn? Hedblom

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Linnea typ

3. Är du i ett förhållande nu? Ja

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Snart 4 månader

5. Vem var du tillsammans med sist? ..

6. Får man fråga varför det tog slut? Nej.

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja

8. Vem vet mest om dig? Det är väl Jenny,Emelie och Minah 

9. Vad gör du på fredagskvällar? Nja är med min älskling eller är ute och röjer

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Jag saknar dig

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Inget jag skriver ut här.

12. Har du piercat dig, isf vars? I Naveln,tungan och snart i läppen igen

13. Har du testat droger? Inget jag skriver ut här.

14. Har du testat röka? Ja.

15.  Har du testat att snusa? Ja.

16. Saknar du någon just nu? Ja så de är sjukt..

17. Hur mår du idag? Bara bra

18. Hur många tabletter tar du dagligen? Två ett p-piller och ibland en huvudsvärkstablett

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Hmm inte vet ja

20. Bästa minnet från sommaren?  De är nog ganska många men typ veckan jag bara var med Jenny och när vi var på notis och härja

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Finland

22. När var du där? Typ två år sen 

23. Är du rasist? Nej.

24. Har du helt svenskt ursprung? Att jag då har

25. Om nej, vart kommer du ifrån? Sverige sa jag ju

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Svenska  

27. Ser du fram emot någonting just nu? Jo, att min älskling ska ringa mig♥

28. Sköter du skolan? Jag gör mitt bästa

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Hade inga då

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? E+

31. Vilket ämne var det? - Religion

32. Har du fått ig på ett prov? Ja

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej

34. Anser du dig vara intelligent? Nä inte det 

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Det är nog just nu när jag har min älskling i mitt liv igen 

36. Vilken va den värsta tiden då? Under sommarn och typ då skolan hade börjat.

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? ..

39. Har du haft sömnproblem? Ja

40. Hur ofta gråter du? Nästan för ofta.

41. Vad gör du när du mår dåligt? Låser in mig på mitt rum tills nästa dag.

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Jenny,Emelie och Minah dom mest underbaraste vännerna som finns älskar er!

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Har redan fått tillbaka han

44. Vilken klass går du i nu? 8an

45. Vilken skola? Östra skolan

46. Har du varit otrogen någon gång? ..

47. Har någon varit otrogen mot dig? ..

48. Är du stolt över dig själv? Nej.

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Inget

50. Vad får du ofta komplimanger för? Det är nog bara för min röv inget mer.

51. Har du lätt att få folk att skratta? Det är ju bara att jag börjar skratta så börjar alla andra haha

52. Cider elller öl? Cider helt klart

53. Har du några talanger? Nej

54. Vet du om någon är kär i dig? Ja jag hoppas då det

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja

56. Vad står det i ditt senaste sms? Sov gott älskar dig finaste<333333333333333 

57. Hur lång är du? 156-159 nåt mellan de tror ja

58. Hur mycket väger du? ..

59. Vilken storlek har du på kläderna? Bror på vart dom kommer ifrån

60. Har du svarat ärligt? Ja

piteå♥


slår på en film för att komma på andra tankar

såklart den bästa filmen

true story bro.


mys pys med mig själv..

Ja nu har jag städat klart allt och tvättat och allt helvette nu ska jag bara snacka med mamma och pappa om jag får nå pengar till att följa med Jack,Jonas och Harrisson till boden och bada men ja vi ser ju annars far jag till älsklings stuga skulle fa idag men vet inte om jag orkar har typ inga pengar till bussen heller så ja nja vi ser ju om jag ids ta mig upp. Sen ska jag se om farmor och farfar har fyllt på mitt kort så ska jag gå och handla lite lördasgs godis igenkligen så ska jag inte äta nå mer sånt skit men kan fan inte stå emot har fett godis sugen..nåja nä skärp dig Lisa jag ska ju gå ner hur mycket som helst till sommaren var ju igår på gymmet och sprang och sola åh tagga sommaren! Pussen
Gammal bild på mig och finaste! Haha fuul.

glad påsk♥

Ja igår blev det en sen kväll med Sandra och Awe vi gjorde inte så mycket vi chilla mest finns ju inget att göra här i denna håla..nåja nog med det har typ pratat med älskling i telefon typ 100 timmar för har ju slut sms så kan inte smsa med han :( ikväll så hoppas jag att det är fler ute eller att jag Sandra och Awe hittar på nå, har fan städat hela rummet nu sen ska jag tvätta men de blir skit bra :) Nu ska jag se sista dokusåpan så pusspuss

6 april

vakna typ där vid 9 för att det kom in en viss katt nämner inga namn som kommer och väcker en så man inte kan somna om..suck..igår så hann jag med att va med Jonas och Jack först gick vi till Jonas och chilla ett tag sen gick vi ut och gick runt bara sen blev det för kallt och vi gick in hos mig och var här i två timmar sen for Jonas hem, då fick Jack nå super damp och börja typ springa och skrika och skrämma mig haha så jävla lågt utav han eftersom jag är så grymt rädd för allt. Man behöver typ bara säga kolla bakom dig Lisa där står the ring och jag går på det och speciellt när det är mörkt runt omkring är fett mörk rädd...nu har det börjat disskuteras hemma att vi ska flytta igen men inte vart som hällst utan till Gävle alltså jag fattar inte dom varför vi måste flytta så långt då kommer jag mista precis alla och dessutom min älskling han kommer ju inte orka ha ett distans förhållande men ja fast de kommer dom disskutera mer till sommarn hoppas på det bästa. Annars om jag måste lämna alla så kommer jag nog aldrig bli helt återställd..speciellt inte om jag måste mista min största ägodel som är min älskade och finaste älskling<3 nog med det nu ska jag ladda ner nå bra filmer och prata med pappa om att fa upp till älsklings stuga :) puss på er!

börjar om igen fast på nytt.

Ja sorry för att jag har varit så tråkig otrevligt då jag har bloggat men har inte haft det så bra om man säger så..nåja pallar inte förklara men en jävla har hänt på en kort tid. Idag är de ju kärtorsdag och ja alla har farit åt helvete precis alla, nån är i fjällen nån är i stugan..suck själv så sitter man hemma och nolifear ville sova hos jenny men he gick ju inte och sen skulle jag följa med älskling till hans stuga men he blev ju inte heller..så får väl sitta hemma eller nå tills på söndag då wille kommer hem då blir det väl att umgås med han :D sen ska jag väl hitta på nå med mina underbara vänner <3 och hoppas verkligen på att älskling kommer ner nån gång under veckan iaf annars kommer jag dö. Var i gve idag och kolla ryggen och knäet + shoppa en hel del ;) Men de som var helt sjukt var att dom idag upptäckte att det inte alls var nå med stötkudden som var i knäet utan att ledbandet hade gått av helt guud och de upptäckte dom idag så ja vart ju inte bara lite pisst off nu måste jag vänta yttligare 3 månader med att börja träna..suck..men fick 400 kr i skadestånd för att dom inte hade upptäckte så jag och moski for in i stan och handla lite kläder det blev lite tröjor och underkläder sånt jag behövde ;) om ni inte visste så har jag hunnit med att ta hål i tungan gud så underbart det var ängligen fick jag göra det känns awesome men älskling är inte så glad över det nog med det puss på er så länge


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus